Sayfalar

23 Şubat 2009 Pazartesi

Ben Geldimmm:))

Hafta sonu Ankara'daydım. En çok sevdiklerimle dolu dolu beraberdim. Uykusuzluktan bayılabilirim ama merak edeceğinizi düşünüp, yazımı yazıp yatayım istedim.
Bir önceki bilmeceli sorumu güzel yorumlarınız ve cevaplarınızla renklendirdiğiniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Yorumları gelince yayınladım. Gördüğüm ve sevindiğim ilk nokta, büyük çoğunluğun doğru tahminiydi. Demek ki benim gibi düşünen ne çok arkadaş varmış diye düşündüm ve çok memnun oldum. Malumunuz ilk ve doğru yorumu yapana küçük bir hediyem olduğunu yazmıştım. İlk ve doğru yorumu yazan arkadaşım 3prensesi tebrik ediyor ve en kısa zamanda adresini yollamasını istiyorum. Bazı arkadaşlarımız adsız yorum yapmışlar. Zaten ilk yorum yapan değillerdi ama olsalardı malesef bir sonraki yoruma geçmek zorunda kalacaktım. Adsız yorumları değerlendirebilmem için müneccim olmam gerek ki değilim. Yorum yazarken kayıtlı kullanıcı adınız olmasa bile en azından sizi tanıyabileceğim bir nick ya da isimle yorum yazarsanız çok memnun olurum. Aslında sürekli blog takip ediyorsanız, blogunuz olmasa bile kayıtlı kullanıcı olmanız her zaman için güzel bir seçenektir. Tavsiye ederim.
Tekrar ilginize teşekkür ederim.
Sevgiler.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir anlamadigim konu ise isim.Yani isim versem ne olur hadi verdim benim oldugumu kim anlar.kotu birsey yazdigimi hatirlamiyorum

yani isimsiz yorum birakmami istemiyorsaniz hayhay ozaman birakmam ama blogu izlerim(kayitli degilim).Burasi internet,, herkes istedigi siteye girer ve bakar sitene bakmalarini istemiyorsaniz ozaman site yapmayin veya sifre koyun.

bir onceki yorumda, benim yorumum elestiri olmadigi halde yayinlanmadigimi soylemistim,Anne kazda soylemek istedim.orada izlemeyi durdurdum zaten bana faydali bir site oldugunu dusunmuyorum

bu kez isim vericem merak etmeyin

iyi gunler
seren

3prenses dedi ki...

ay sabah sabah ne sevindim teşekkürler.bildim ha.

sesiber dedi ki...

Sayın Adsız:) Ben sizin şahsınıza yönelik değil tüm adsız yapılan yorumlar için öneri getirdim. Size uyar uymaz o sizin görüşünüz. Karar sizin. İzlersiniz, izlemezsiniz ama hediye vereceğim bir yazı söz konusuysa ve herkesin tek bir yorum seçeneği varsa o zaman kayıtlı kullanıcı olmanız zorunludur. Onun dışında blogumu izlersiniz, izlemezsiniz bu beni ilgilendirmez. Ben kendim için, zevkim için blog yapıyorum. Gerçekten beni seven, yaptıklarımla ilgilenen, faydalanmak isteyen arkadaşlarım faydalanabilir. Çok ta memnun olurum. Gerginlik yaratmak ve açık aramak için beni izleyecekseniz lütfen izlemeyin.Daha önceki ve şimdiki gergin yorumunuzu haketmediğimi düşünüyorum. Ben yorumlarınızı terbiyesizlik içermediği sürece yayınlarım. Diğer blogcu arkadaşların da yaptığınız yorumları yayınlayıp yayınlamamaları beni ve blogumu ilgilendirmez. Herkesin blogu kendi özel alanıdır. Kumanda paneli blog sahibinin tekelindedir, bu konuda sizin ya da benim yargılama lüksüm yoktur. Blogum üzerinden polemik yapmayın lütfen.

sesiber dedi ki...

3prenses tekrar tebrik ederim:) Adresi aldım ama adınızı yazmamışsınız. Bir de kargo telefon numarası istiyor. İsterseniz buradan isterseniz sibel@takikulubu.com adresine yollayabilirsiniz. Buradan yollarsanız yorumu sadece ben okuyacağım, tereddütünüz olmasın.
Sevgiler.

BONCUK HANIM dedi ki...

Sesiber Ankara'ya nezaman gelip gittin? Keşke haberim olsaydı. tanışıp misafir etmek isterdim. Artık bir dahaki sefere beklerim.Sevgiler..

sesiber dedi ki...

Boncuk Hanım hafta sonu oradaydım. Çok teşekkür ederim. Birdahaki sefere bir buluşma yaparız:)

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

HOŞ GELDİN :)

Adsız dedi ki...

hediye varmış..benim neden haberim olmadı? çok rica ederim bir dahakine atlı ulaklar yardımı ile soruyu tarafıma bildirin ki tez elden yanıtlayayım.