Sayfalar

11 Ocak 2009 Pazar

Robin Hood

İki yıl önce oğlumun okulunda düzenlenen geleneksel kostüm günü için Robin Hood kostümü hazırlamıştım. Süet görünümlü bir kumaştan tunik diktim. Pelerinini satenden yaptım. Pelerinin sırt kısmına sprey boyayla ve hazırladığım karton şablon yardımıyla "B" harfi boyadım. Ok çantasını leopar desenli polar kumaştan hazırladım. Şapkayı da tunikle aynı kumaştan hazırladım, üzerine tüyler yapıştırdım. Uygun bir kolye hazırladım. Okları ve yayı da babam yaptı. Altına ise binbir güçlükle tayt giydirdim:)) Kış olmasaydı kumaş botlar yapacaktım. Üşür endişesiyle kendi botlarıyla okula gitti ve 3. oldu.

10 yorum:

embir dedi ki...

holeyyyy sesicimde bize katılmış, harika ya seni de hemen arkadaşlarıma ekleyimde takip etmem daha kolay olsun. Oğluşuna da kostümü çok yakışmış.

sesiber dedi ki...

çok teşekkür ederim embirim.

Adsız dedi ki...

Sesim, blog açtın demek. Buradan da izleriz seni artık :)

Adsız dedi ki...

KOSTÜM OLAYI VAY BLOG OLAYI VAY.PEKİ TAMAM YOLLAYAMADIM GİTTİYDİ BENDE KIZIMA HAZIRLADIĞIMI MARİFETE YOLLAYAYIM GÖR SEN. AMA BEN BİRİNCİ VE İKİNCİYİDE MERAK ETTİM. YA GİDEYİMDE ŞU KIZIMIN KOSTÜMÜNÜ TAMAMLAYAYIM. YARIŞMADA YOK AMA KATILACAK NEYSE ARTIK ZEKİ BANA YETER.

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Blogun hayırlı olsun papatyam hoşgeldinnn:)arkadaş listeme ekliyorum kostüm çok şık oğlunda çok yakışıklı:)

b.tugan dedi ki...

hayırlı uğurlu olsun sesibercim bloğun.hemen izleyicilerin arasına girdim.sevgilerimle...

BONCUK HANIM dedi ki...

blogun hayırlı olsun sesiber. Yaptığın birbirinden güzel işlerini buradan daha detaylı anlatırsın. Ben de seni eklemek istiyorum bloguma. Müsaadenle tabi.

sesiber dedi ki...

çok teşekkür ederim arkadaşlar:)
boncuk hanım müsaade sizin, memnun olurum.

nrhnmrl dedi ki...

sesicim bloğun hayırlı uğurlu olsun hayrını görelim hepberaber Kolay gelsin .Kıyafette harika ellerine sağlık.Bende ekliyorum seni.:=)

LiliMini dedi ki...

Ablacım blogun hayırlı olsun,ne iyi ettin,artık 10Marifet dışında da takip edebileceğiz yaptıklarını, bu arada küçük Robin Hood'a bayıldım,harika olmuş ellerine sağlık :)