Sayfalar

8 Ekim 2009 Perşembe

Tel Dizayn Doğaçlama Kolye...



   Fotoğrafa tıklayın büyüsün   

Bu da oldukça eski bir tasarımım. Gün boyu dükkanda takı tasarlayıp, yaptığım yetmiyormuş gibi, bir kucak tel, keski ve yuvarlatıcı alıp, tv. karşısında dantel örer gibi tel kıvırdığım gecelerden birinde çıktı.

O gece evde içine koyabileceğim uygun bir boncuk bulamayınca ipek kumaş koymuştum.  İçine de folyo koymuştum sertleşmesi için. Bitince çok orjinal bir görüntü çıktı ortaya. Simetriye önem vermeden, doğaçlama çalıştım. Boyun kısmını teli örerek yaptım.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Değerli blog dostlarım, Ekim ayı Eskileri Değerlendirme Etkinliği sizlerin de katkılarıyla benim blogumda yapılacaktır, mümkün olursa sizlerden bir ricam olacak, etkinlik fotoğraflarınızı photoshop yapılmamış orjinal halleriyle bana ulaştırabilirseniz çok sevinirim, ben gerekli düzenlemeleri ve blog linklerinizi üzerine yazacağım. Fotoğraflarınızı, başlığına blog adresinizle beraber mail aracılığıyla bana ulaştırabilirsiniz. Mail yoluyla ulaştırmada sorun yaşıyorsanız ayrıntılı fotoğraflarınızı blogunuza ekler ve bana haber verirseniz oradan da alabilirim.
Bana ulaşan çalışmalarınızı 10 ekimden sonra yayımlamaya başlayacağım
Etkinliğimiz isteyen herkesin katılımına açıktır, eski bir ürünü yenilemeniz ve haber vermeniz yeterli.
Katılan ve destek olan herkese Teşekkürlerimle...
iletişim adresim...♥♥♥ eylulbahcesi-hobi@hotmail.com ♥♥♥

GeCe dedi ki...

şıkır şıkır yine harika

beyaz mendil dedi ki...

Canım iyiki de tv karşısın da bunu yapmışın.Çok şık bir tasarım.Sen,teli kıvırdım bu oldu derken çok kolaymış gibi geliyor ama ben elime teli alınca ne kıvırabiliyorum ne de besit bir bükme yapamıyorum.EEEEEEE becerikli olmak başka:))

Şehnaz dedi ki...

sen harika bir tasarımcısın.gerçekten bayıldım...

icimdeki yolculuk dedi ki...

sevgili sesiber yarışmanın sonucu belli olmuş çook şaşkınım
1.seçtikleri çok kötü bir çalışma olmasına rağmen 1.gelmiş:(((

Nedret dedi ki...

Bir daha öyle dandik yarışmalara katılma.Sinir oldum.Arkadaş hatırına bile oy verilecek hâli yok o limonun.Hamurun üstünde tırnak izleri, sevimsiz bir surat.Tövbe tövbe...

cansudere dedi ki...

çok hoş olmuş vallaa

sesiber dedi ki...

Güzel yorumlarınıza çok teşekkür ederim.

Nedret abla, İçimdeki Yolculuk gerçekten ödül için falan değil de seçen ve seçilen adına üzüldüm. Tuhaf :)) zevkleri var demek insanlarımızın :)) Olsun ben eğlendim, yanıma kar kaldı. Nedret abla haklısın da, kargoyla adıma özel paket gelince dayanamadım katıldım. Daha ciddi bir organizasyon sanmıştım.

icimdeki yolculuk dedi ki...

tamam ödülden vaz geçtim ama göz var izan var yaa aallah aşkına oy alacak birşeymiydi o ben burdan heyecanlanmıştım torpili felan mı var ne neyse sağlık olsun..bizim gönlümüzde 1.sin

mineal dedi ki...

Yorumumu paramarkaya yazdım bakalım yayınlanacak mı?.Yorumum aynen şöyle;''Emeği eleştirmek niyetinde değilim,fakat bu karakteri cappy kullanacak mı onun merakı içerisindeyim''
Senin kazanıp kazanmayla ilgili problemin olduğunu sanmıyorum Sibel,neticede eğlenerek yaptın.Seninkiler; ciddi yaratıcı,ayrıntılı ve özeldi o çalışmaları kim yapsa oyum onundu.Benim canımı sıkan bizde bir laf vardır ''Koyunumu kurt yedi,kurt ta kurt olsa'' azıcık kenarından haketse yaratıcılığın ve ÖZENİN zerresini görsem kazanan gudubete hak vereceğim.
Sadece aklıma gelen bir resim yarışmasında bende jüri üyesiydim.Bir kadın geldi kızının adını söyledi bu resim seçildi mi dedi,inanılmaz kötü bir resimdi hatta baya aramızda konuşmuştuk böyle resimde yollanır mı diye,Kadın kızının resim yaparken fotoğrafını gösterdi,bir elinde parmağı olmayan bir eli çolak engelli dünya şirini bir kız.Çok üzüldüm azmi ödüllendirmek adına jüri özel ödülü verdik.Şimdi empati yapmaya çalışıyorum.Ne zaman haketmeyen yada sıradan şeyleri böyle yarışmalarda görsem hep aklıma o engelli azimli kız geliyor.Fakat böyle bir yarışmada bu istisnanın olmadığını düşünüyorum.

herşeyden azıcık dedi ki...

Tv karşında bu kadar güzel bir şey çıkmış maşallah sana nazar değecek ellerin dert görmesin.