Sayfalar

26 Ekim 2009 Pazartesi

Sevgili Günlük- Masa Örtülerim vs...


        Önceki postumda Mudurnu gezimizden bahsetmiştim. Bu masa örtülerini oradan aldım. Çini desenleri çok hoşuma gitti. Gelince hemen makinaya attım, hiç boya da vermediler.


Bugün bahçedeki masama serdim bile birini...

       Normal boyutta masa örtülerinin yanında bu parçaları da gördüm. İlk Bıdık' a almak geldi içimden. Sonra renk seçimi yapamadım 5 tane aldım. Abisi siyahını beğenip taktı ona. Geçen ay ona diktiğim t-shirt eskimişti, fuları da en son balık ziyafetinden sonra yanına yaklaşılmayacak kadar kirlenmişti, onları attık. Yeni fularıyla Bıdık. Uykudan zorla uyandırdım. Poposunu kaldıramadı bir zahmet.



       Önceki yazımda bahsettiğim gibi Mudurnu'ya giderken Sarot'a uğradık. Sarot haritada gördüğünüz bölgede yapılmaya başlanmış, eğer bittiğinde vadettikleri gibi olursa süper lüx termal tesisler ve Marmara' nın 2. büyük kapalı ve açık aquaparkının olacağı, devremülk şeklinde işletilen bir termal tesis. Satış temsilcilerinin örnek binayı bize gezdirirken verdikleri bilgilere göre tüm bloklar birbirine tünellerle bağlı (termal havuzlardan çıkıp ısı farkından etkilenmemek için), 16 termal havuzu olan ve bunların bilinçli kullanımını sağlamak için 11 alanında uzman doktor tarafından, kişilerin yönlendirileceği, ozon terapi, çamur terapi vs... bitki banyoları kullanımı, SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ve özel sigorta kurumlarıyla anlaşmalı, karda havuz keyfi yapabileceğiniz havuzları bulunan devasa büyüklükte bir tesis. Ayrıntılı bilgi sitelerinde var.

       Pazar günü kahvaltı sonrasında Cumartesi grubumuzdan eşleriyle birlikte tekrar görmeye gidenlerden üç aile de akşam döndüklerinde birer devremülk sahibi olmuşlardı. Ödeme koşulları da çok uygun. 1+1 daireleri 2.000 lira peşinat, 300 lira x 22 ay taksitle almışlar. 2+1 ve üzeri dairelerde fiyat değişiyor doğal olarak. Aylık bakım aidatları da 40 liraymış. En cazip yanı da devremülk tarihlerinin sabit olmayışı. İstediğiniz takdirde kendi döneminizi kullanmak yerine becayiş yapıp başka dönemde de tatil yapabiliyormuşsunuz. Örnek daireleri de çok güzeldi.

11 yorum:

YETENEK-SİZİN dedi ki...

bu örtülere bayıldım. hepsi birbirinden güzel desenlere ve renklere sahip. ayrıca bıdıkda çok tatlı bir köpek, maşallah

Şehnaz dedi ki...

örtülere bayıldım...rekler harika....güle güle kullamn canım...

lolipu dedi ki...

örtüler bir harika, güle güle kullan:)

sakagun dedi ki...

Göynük'ten de ben almıştım bunlara benzer bir örtü Sesi'm.

mineal dedi ki...

Sibel'cim örtülerini güle güle kullan.Çok beğendim.(Mudurnuya örtüler için yol düşürülecek:)))
Biz bu 29 Ekim tatili için termal otel bakalım dedik.Ağrılarımdan dolayı fizik tedavi görüyorum hergün.Yüzme ve kaplıca iyi gelir diye düşündük.Fakat yer bulamadık. Kuzuluk evlerini sevmiyorum hijyen oralara pek uğramıyor.Çok teşekkür ederim bu tesis bilgisini almamız iyi oldu.Karar verdik İstanbuldaki evim oteldeyiz:)

beyaz mendil dedi ki...

Örtüler çok güzel,iyi günlerde kullan hayatım.Bıdık çok sevimli:))

Kaymaklı Kadayıf dedi ki...

Ben de beceri yoktur da fikir boldur, hani diyorum siz güzel güzel şeyler dikebiliyorsunuz,makinanız da geldi.Bu örtülerin aralarına şöyle dantelmi fistomu ne denir onlardan mı geçseniz.Hani bodrum işi örtülerde olurya böyle dantel mi o.Daha bunu bile bilemedim ama gözümde bir anda öyle canlandı.Kesin anlamışsınızdır.Sevgiler:))

Gülen Tezer dedi ki...

Sesi'm; o örtüler Tokat basması diye biliyorum ben; yanılma ihtimalime karşın yine de eminim sanırım (farkındayım; pek kararsız bir cümle oldu) çok güzeller güle güle kullan, hiç leke olmasın inşaallah (amin)
Biz de istediğimiz zaman günübirlik kullanım olanağından yararlanabileceğimiz ve Ankara'ya yakınlığından dolayı Haymana kplıcalarından devremülk aldık. Bu sene ilk devremizi kardeşimin mülkünde yaptık. Seneye nisanda da 2+1lik bizimki bitiyor. Kaplıca çok güzel bir şey ama bir dahaki kaplıca tatilinde babamla bağımsız takılmayı düşünüyorum :D

*kelebekana*-* dedi ki...

ben o bıdıka hasta oldum ..sarılmak ve kulaklarını kaşımak istiyoruuumm ..masa örtülerinde çok güzel kıskandım ..bende oralara gitmek istiyoruuuuummmmm ...

Nedret dedi ki...

Renkleri nasıl güzelmiş.Bende beyaz var, kıskandım.Boyasam mı acep?Güle ğüle kullan, hepsi çok güzel.

Cocukla Cocuk dedi ki...

bu dokumalar beni taa çocukluğuma götürdü..annemle yengem bunlardan plaj kıyafet dikmişlerdi kendilerine:) bir de geyikli olan var ya hani, kastamonu dokumalrında da bol bol vardır bunlardan..iyi gunlerde kullan masa örtülerini..