Sayfalar

9 Mart 2011 Çarşamba

Emek Sensin Satış Etkinliği

  Aslında geçen hafta başladık bu etkinliğe. Fakat o kadar çok işim biraraya geldi ki, blogda duyuramadım. Daha doğrusu  kafam o kadar çok yerdeydi ki, blogda duyurmak aklıma bile gelmedi.
      
Emek Sensin kısa süre önce üye olduğum, fakat çalışma sisteminden, yöneticilerinin, destek ekibinin ilgi ve alakasından, dinamikliğinden, sürekli sistemi daha iyiye götürmek için gösterdikleri inanılmaz çabadan dolayı çok inandığım, takdir ettiğim ve önünün açık olduğunu düşündüğüm bir el yapımı ürün ve malzemelerinizi satabileceğiniz düzgün bir satış sitesi.  Öyle ki, hemen her yeni haftaya genç ve dinamik ekibin bizler için düşündüğü olumlu ve gelişmeye müsait bir yeniliğiyle uyanıyorsunuz.

 Benim en beğendiğim özelliklerinden, farklılıklarından birkaçı:
  •  Sorduğunuz teknik sorulara anında cevap almak,  
  •  Sayfayı her yenilediğinizde farklı seçkilerden oluşan ekran görüntüleriyle karşılaşmak (bu üyelerin eşit şekilde farkedilebilirliği için çok önemli), 
  •  Fotoğraf kalitesine önem vermeleri (dolayısıyla kapkaranlık, ne olduğu belli olmayan, iç karartıcı ve müşteri kaçırıcı görüntüler baştan elenmiş oluyor), 
  •  Dükkan sahiplerine sunulan uygulamalı projeler (daha fazlası da geliştirilme aşamasında)"
  •  Tekil ve çoğul tıklanma istatistikleri,
  •  Her yüklediğiniz ürünün onaydan geçmesi (kaliteyi artıran bir unsur olduğunu düşünüyorum)  
        Şu anda Emek Sensin'de blog dünyasından tanıdığınız çok aşina isim var. Bizler çoğalmak için Facebook üzerinde yeni bir etkinlik düzenledik. Emek Sensin ekibi de bizimle birlikte ilgi ve alakayla destek veriyor etkinliğimize. Listemizi oluşturduktan sonra sosyal medyayı kullanarak dükkanlarımızı tanıtacağız. Sizler de katılmak isterseniz öncelikle Emek Sensin'e üye olup, en az 5 ürününüzü yükledikten sonra bu yazımın altına yorum olarak ya da Facebook etkinlik sayfasındaki,  dükkan linklerinizi eklemenizi istediğim mesajımın altına  yazarsanız listeye dahil edileceksiniz.

       Yine dolu dolu bir hafta geçiriyorum, önümüzdeki hafta daha da yoğun olacağım. Düzgün bir grup-liste oluşturmak ve sistemli tanıtıma başlamak için bu haftayı da üyeliğe ve ürün yüklemeye ayırmaya karar verdim. Siz de bu zamanı değerlendirin. Onay sürecini de düşünüp biran önce katılımda bulunun. Mart ayının 3. haftası tanıtıma başlamayı düşünüyorum. Birçoğumuz baharlık ürünlerini hazırlayıp sunmaya başladı bile. Bahara güzel bir tanıtımla girelim. Siz de dilerseniz bloglarınızda duyurun.

Hepimize kolay gelsin...

3 yorum:

leyya dedi ki...

aaaooooo bende yine kaçırdım diye pısıp oturmuştum yerime:)ayıptır söylemesi daha önce hiçbir etkinliğe katılmadım ne yapacağımı da tam olarak bilmiyorum aslında:)facebooktaki katılıyorum butonuna tıkladım.yeterli mi bu şimdi???

Nursen dedi ki...

tesbitlerinizin hepsine katılıyorum ben de çok beğendim ve kısa bir süre önce üye oldum umarım üye sayısı arttıkça kaliteleri de düşmez

NİLÜFERCE.... dedi ki...

bende emeksensine üye olmak istiyorum fakat şu vergi söylentileri beni caydırıyor..