Sayfalar

4 Mart 2011 Cuma

Bloguma Dokunanlara Birkaç Söz!

    
       Blogspotun kapatılmasının ardından wordpresse taşınmak yerine, blogumu tekrar alan adıma (sesiber.com) yönlendirdim. Geçen Aralık ayındaki dns engellemeleri yüzünden alan adımı blogspota yönlendirmiştim. Bir öyle bir böyle, bir açık, bir kapalı ve herşeye rağmen paylaşmaya devam ediyoruz :( Gittiği yere kadar... Maymun etttiniz ya bizi, Allah ta sizi bildiği gibi yapsın buna sebep olanlar!!!

       Bizim ülkemizde malesef emek verilerek yapılan hiçbir işe, oluşuma değer verilmiyor. Hep ümitleniyorum ama herşey lafta.
    
       Nice köşe yazarına, yazara 10 basacak kalemler, nice uydurukçu marifetçi medyatik tasarımcılara 10 basacak tasarımcılar, nice pedagoga 10 basacak bilinçli anneler ve aklıma şu anda gelmeyen ne çok düşünen, üreten, paylaşan ve sesini ürettikleriyle dünyaya duyurmaya çalışan blog yazarını birden susturdunuz ya, GÖZÜNÜZ AYDIN !!!

       Yıllardan 2011. Bu yıla yakışmıyor yaşadıklarımız. Öfkem öylesine büyük ki size edepli sözcüklere sığdıramıyorum asıl yazmak istediklerimi.

       Bu kadar mı imkansız sapla samanı ayırmak? ve en önemlisi bu kadar korkunç ne yapmışsız biz "SİTEYE ERİŞİM MAHKEME KARARIYLA ENGELLENMİŞTİR" yazıyor pembe sayfalarımızda??????

      Nasrettin Hoca misali eşşeğimizi kaybettiniz, tenezzül edip buldurunca biz de çok sevineceğiz her zamanki gibi. Alıştık artık... Uyuştuk artık...
     

12 yorum:

Modavesaire dedi ki...

merhaba:((
benm bi yarıma ihtiyacım var. 3 gün önce blogspotumu net uzantılı alana yönlendirdim. 3 gün içinde tamamlanacak diye yazdı.. ama 3 gün oldu hala bişey yok.. blogu görüntüleye tıklıyorum, net uzantılı sitem çıkıyor ama bomboş..
acaba yapmam gereken başka bişeyler daha mı vardı da, yapamadım , bilemedim ? bana mail atabilirsiniz şayet blogumu göremiyorsanız
modavesaire@gmail.com
şimdiden teşkr ederim :((

ANTİGONE dedi ki...

altına imzamı atarım!

Banuca dedi ki...

Söylenecek çok söz var, ama Sesicim, anlayana söylenir...
Yakında korsan kitap-cd basılıyor diye bütün kitap-cd satanların dükkanlarını da kapatırlar herhalde:))

Duru Günaçan dedi ki...

SİBELCİM resmen duygularıma tercüman olmuşsun.

Unknown dedi ki...

BİR İMZA DA BENDEN.AĞZINA SAĞLIK

Fatma dedi ki...

Bu gün blogçuya,yarın gazeteciye ondan sonra bilmem kimlere.... Buna neyin sebep olduğu önemli değil, bulunuyor bir sebep çok kolay bir şekilde. Bizler malesef sıra bize gelinceye kadar seyirci kalıyoruz (söz meclisten dışarı). Fikir üreten, tasarlayan, yazan, özgür düşünceli, paylaşımcı, demokratik, yenilikçi bireyler olarak gücümüz bitene kadar devam edeceğiz, başka türlüsünü yapamayız, böyle durup mutlu olamıyoruz. Biz hepimiz oy veren insanlarız, bu konuda elbet bizim zamanımız da gelecek.

Mutluanne dedi ki...

Yüreğine sağlık tercüman oldunuz bizim içimizden geçenlere...Dediğiniz gibi alıştık artık

Sihirli Kokosh dedi ki...

Yüreğine bileğine sağlık canım vallahi okurken kendim dökmüşüm içimi gibi huzur buldum.Bu ülke yetenekli gençlerini keşfetmesi gerekirken her zaman önüne engel koyuyor.Özgürlük derken milletinin özgürlüğünü kısıtlıyor.Bakalım nereye kadar?Tek duam eski düzene kavuşmamaz.Bu .coma nasıl geçiş yaptın bu gidişle ben de yapacağım ama bilgim yok:(

Stil Direktoru dedi ki...

Ne gerekirse yapıldı zaten aynen devam!

Esra YILDIZ dedi ki...

Yorumlarınıza teşekkürler sibel hanım.

Begonvilli Ev dedi ki...

Tüm söylediklerine katılıyorum.Umarım yapılan haksızlığın farkına varılır ve yeniden blogspot'ta birlikte oluruz.

Aslında wordpress de çok donanımlı ve biraz uğraşıp tanıyınca orada da blog sayfası için gerekli her şey var. Benim çözmem iki günümü aldı. Deneme yanılma yolu ile öğrendim, öğrendiklerimi de hemen paylaştım. Şu var ki, blogspottaki arkadaşlarımın çok azına ulaşabildim. İzninle buradan da duyurayım yeni adresimi begonvilliev.wordpress.com
Sevgiler, selamlar hepinize..

cigdemonur2 dedi ki...

DNS ayarlarını bilmeyeneler için bana gelen açıklamayı buradan da paylaşayım mı? Daha çok kişiye ulaşsın.
''Bilgisayarınızdan DNS ayarlarını değiştirerek bu durum ortadan kalkıncaya dek yine blogspota dolaylı yönden bağlanabiliyorsunuz…

1- Başlat (Start)
Denetim Masası (Control Panel)
Ağ Bağlantıları (Network Connections)

2- Kullanmakta olduğunuz ağ bağlantınızı seçip sağ tıklayın.
Özellikler (Properties) kısmına gelin.
Genel (General) kısmında en alttaki Internet Protocol (TCP/IP) kısmını seçin.
Özellikler (Properties) kısmına gelin.
General kısmında en alttaki “Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan”(“Use the following DNS server adresses”) kısmını seçin.
ve sırasıyla bu DNSleri girin.

Yeğlenen DNS sunucusu (Preffered DNS server): 156.154.70.22
Diğer DNS Sunucusu: (Alternate DNS server): 156.154.71.22

Ok diyip kapatın.Bu sayede anında blogspota girebiliyorsunuz…hiç bir sorun yok.''
(kaynak: mianın pudrası)