Sayfalar

7 Ağustos 2009 Cuma

Sevgili Günlük- Samsung NC10 Netbook...

Dün bizim 15. evlilik yıldönümümüzdü. 3 gündür hararetli bir şekilde gece-gündüz misafir ağırladım. Yaptığım işlerden çok sıcak yordu beni. Dün sabah kahvaltımızı yaparken kapı çaldı. Kargo gelmiş. Eşim bana bu oyuncağı almış :)
Hem minik, hem beyaz, hem boyundan büyük özellikleri var. Piyasada 3 rengi var. Diğer seçenekleri siyah ve lacivert. Ben beyaza hasta oldum. Klavyesi de antibakteriyelmiş. Touchpadi biraz dar geldi ama alışırım zamanla. Sığamıyorum, parmaklarım space bara doğru açılıyor eski alışkanlıktan.
Zavallı, emektar laptopum son zamanlarda iyice ağırlaşmıştı, sürekli resetlemek zorunda kalıyordum. Bu eşyalara duygusal bağlanma halime sinir olsam da engel olamıyorum. Eski laptopuma bakıp bakıp suçluluk duymaktayım. Sık kullanılanlarımı yeni netbookuma aktarmam gerek ama yok; laptopuma dokunamıyorum. Buna da dün hiç dokunamadım. Paketi açtım, sevindim, zıpladım ama işim çoktu. Oğluma al, kurcala, birşeyler yükle görevi verdim. Akşam da son misafirlerimi yollayıp mutfağı toplamaya giriştiğim anda eşim geldi. Üç günün yorgunluğuyla üstümden tren geçmiş gibiydi. Hadi biryerlere gidelim, dediğinde o yorgun, bitkin kadın koşa koşa gidip giyinip, süslenip 20 dk. içinde hazır olabildi:) Saat 20:30 oldu bu arada...Sapanca'ya gidelim dedik, sonra Alaşara aklıma geldi. Hem daha yakındı. Gece eve dönerken yorgun ama mutlu o kısacık yolda uyumuşum bile...
Haftaya da doğumgünüm. (13'ünde) Düğün günümüz için tarih seçerken bir 6 Ağustos bir de 13 Ağustos seçenekleri sunulmuştu, düğünümüzü yapacağımız yerden. Ben de eşim bir taşla iki kuş vurmasın diye, doğum günümde düğünümüzün olmasını istememiştim. Şimdi Ağustos'un yarısı şenlikli geçiyor. Diğer yarısı da genelde tatilde oluyoruz. Seviyorum Ağustos'u. Güzel ay, cici ay. Bugün çok şey yapmayı planlayıp hiçbirini yapmadım. Oyuncağımla oynadım. Kişiselleştirdim. Şimdi tam benim oldu. Laptopum hiç olmadığı şekilde kapağı kapalı bir kenarda duruyor. Bakıp, gözlerimi kaçırıyorum. Habertürk'te Adnan Oktar yapmacık ve boş boş konuşuyor. Cüppeli Ahmet'ten iyi rating alan Habertürk, şimdi de bu adamcağızı konuk etmiş. Baktığımda bile tüyleirm diken diken oluyor. Ön yargılarını aşamıyorum dinlerken. Dinimi de, dilimi de rahat bıraksınlar istiyorum. Ramazan da geliyor. Yine dönüp dolaşıp orucu bozanlar, bozmayanlar hakkında konuşan Ramazan hocaları döner kanallarda. Ramazanı maneviyat depolamak adına çok seviyorum. Bence yılda iki kez ruh ve beden detoksu gerekli. Benimki şahsen 11 ay dayanmıyor. Bahar geldi mi boşluyorum biraz maneviyatı. Kandillerle ite kaka Ramazana sağ salim yetişiyorum. Herkese mutlu hafta sonları diliyorum...

17 yorum:

Nedret dedi ki...

Güle güle kullan.En güzel işlerini bize ulaştırmana vesile olsun.Yıllar muhabbetinizi, sevginizi eksiltmesin.

gulnihal kalfa dedi ki...

Güle güle kullanın.Ayrıca evliliğinizin doğum günü kutlu olsun :)

Bizim Gibiler dedi ki...

Oyuncağınızı güle güle kullanın. Eşiniz ve oğlunuzla birlikte, nice mutlu mesut yıllar diliyorum.
Sevgiler...

SEMYIL dedi ki...

Sibelcim yeni oyuncağını! güle güle kullan:))
evliliğinde de daha nice 25-35-45... ci yılları kutlarsınız inşallah
sağlık ve mutlulukla.:))

mc dedi ki...

imrenmemek elde değil dile kolay 15 yıl allah bizlerede görmek nasip eder inşallah:)sizede nice daha güsel mutlu yıllar:)

dshandmade dedi ki...

Evlilik yıldönümün ve yaklaşan doğumgünün için seni kutlarım. Her ikisi için de nice yıllara...

harosa dedi ki...

güle güle kullan yeni oyuncağını

Zeynep'in Evi dedi ki...

ramazanın ruhu tam anlamıyla doyurduğu görüşünü destekliyorum..maneviyatı çok sağlam çok güzel bir ay..çabuk gelsin:)

Duru Günaçan dedi ki...

ne mutlu sana canım:) güle güle kullan laptopunu ve en önemlisi bu mutluğun hiç bozulmasın bir yastıkda kocayın inşallah:)
13 Ağustos benim için hayatımın en büyük hatasını yaptığım gün. Bu yüzden o günü hiç sevmem,içime kasvet basar.
Ama tabi bu benim için geçerli o gün gelince sürprizimi yaparız artık:)

beyaz mendil dedi ki...

Biraz geç oldu ama yine de kutlamak istiyorum.Allah uzun yıllar sağlıklı ve mutlu bir şekilde beraber olmanızı nasip etsin.Sevgilerimle.

sesiber dedi ki...

Beyaz Mendil, Durucum, Zeynep, Haroşa, Dshandmade, MC, Sema ablacım, Bizim gibiler, Gn. Hanım, Neduk güzel ve içten dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sizler de kat kat mutlu olun,huzurlu olun, sağlıklı olun. Öpüyorum hepinizi...
Duru o güne öyle tesadüf etmiş de gitsin, bakarsın aynı gün çok güzel,unutulamayacak bir güzellik te yaşayabilirsin, belli mi olur.

herşeyden azıcık dedi ki...

Yeni cicini güle güle kullan bir ömür mutluluk diliyorum

Gamzelim dedi ki...

Guzel hediye imis gule gule kullanin dogum gunu ve evlilik yil donumunu bir araya getirmeme fikride hosmus valla..

ebrulikedi dedi ki...

sizin oyuncaktan bana da hediye geldi dün:(ben de onunla ilgili yazmıştım.tesadüf oldu.güle güle kullanın.hem doğum gününüzü hem evlilik yıldönümünüzü kutluyorum.eşim de 14ünde doğuyor.ben koç olduğum için aslanları çok severim.herşey gönlünüzce olsun.

mineal dedi ki...

Canım aynı yastıkta huzurla,sağlıkla,mutlulukla kocayın inşallah.6 sında kızıma erken yaşgünü yaptım(22 ağustos gerçeği)ramazana denk geldiği için ve nerdeyse tüm arkadaşları ramazan öncesi tatilde olacağı için erkenden kutladık ancak kendime gelebildim.Şimdiden yaşgününü kutlarım.İyiki doğdun iyiki seni tanıdım iyiki varsın.

Cocukla Cocuk dedi ki...

nice mutlu yıllara sesibercim iyi gunlerde kullan lapto ını ben de beyaz larına bayılıyorum bunların...adnan oktarın oldugu programı biz de izledik...mine kırıkkanat geceye damgasını vurdu, orada çok keyif aldık:))...sevgiyle kal

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun. Geç oldu biliyorum ama ben yeni gördüm. Tatilden yeni döndüm ve yazılarını okumaya geldim. Oğlum ve annemle aynı ayda doğmuşsun sen de. Ağustosu ben de çok seviyorum bu yüzden. Güle güle kullan hediyeni. Nice, mutlu mutlu yaşların olsun...