Sayfalar

15 Ocak 2010 Cuma

Son Durum...


       Bugün hepsini kargoya verdim ve rahatladım. Kuşlu organizer daha önce yazdığım gibi Etsy Voter'a seçilmişti. Oylama hala sürüyor, ben ortalardayım ama oylamanın başlamasından birgün sonra ürünüm satıldı.
Oylarıyla, blog duyurularıyla, gönlüyle destek veren tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum.

        Organizerin farklı renklerini de çalışmak istiyorum ilk fırsatta. Bunun için aldığım kumaşları kuşlu organizer yazımda göstermiştim.

       Kumaş etiketlerim evvelki hafta basılıp geldi. Son iki haftadır siparişlerimi etiketli yolluyorum. Çok güzel bir duygu :) Kendim için daha önce diktiklerime de etiketlerimi diktiKayıt Seçeneklerim. Etiketi organizerin neresine taksam diye çok düşündüm. Sonra en uygun burayı buldum. Kartvizitlerim de bugün yarın elime geçer sanıyorum. Onların hikayesini bilahare yazarım.


       Bu paketlerse Ankara'ya  gitti. Fakat sahibesi çok gönlü zengin, her yolladığımı birilerine hediye ediyor. Bundan önce yaptığım turuncu boyunluğum ve 3 kuşlu nazarlık Avustralya' ya gitmiş mesela...

       Bugün kargoları da teslim edince biraz dolaştık. Roman'da Twist'te %50 indirim var. Twist'in indirimli hali bile uçmuştu o ayrı.... Roman'da 100 liranın üzerinde alışverişlere sezonda kullanmak üzere 10 liralık hediye çeki veriyorlar. Çantalar 49 liraya inmiş.

       Roman benim tarzıma en yakın, en çok sevdiğim mağazalardan biri, ikincisi de İpekyol aaa bir de Mudo. Hiçbirşey almayacağım diye kesin kararla girdiğimde bile buralardan mutlaka birşeyler alıp çıkıyorum. İndirimi takip ederseniz çok ta uygun ve güzel parçalar bulabiliyorsunuz. Bugün de tam çıkarken siyah saten, çok hoş uzun bir ceket gördüm. İhtiyacım da vardı. Aldım. Eve gelince elime alıp alıp bıraktığım siyah bluzlerden  birini niye almadım sanki, diye hayıflandım.

5 yorum:

YETENEK-SİZİN dedi ki...

harikalar. etiketini ve kartvizitini çok beğendim. Sen iyice profesyonel boyuta döktün işi abla, helal sanaa

Adsız dedi ki...

sırf size oy verebilmek için etsy üye oldum ama oy vermeyi beceremedim :) nasıl oy vereceğiz bi anlatsanız :) matii..

leyya dedi ki...

harikasınn.maşllh maşllh maşllhhh:)

sesiber dedi ki...

Linke tıkladıktan sonra benim ürünümün yanındaki minik daireyi tıklayıp, aşağıda sağ alt köşede "cast vote" butonunu tıklayacaksınız.

Çok teşekkür ederim:)

sibel dedi ki...

canım bütün oylarım seninle ama etsy'e üye olmadığım için orada oylayamıyorum ama benden sana 100 üzerinden 1000 puan sevgiler.
Aynen canım oğlanın lised 80 -90 aldığında burun kıvırırken ,şimdi üniversite son sınıf, 35 e oh oh diyoruz...