Sayfalar

20 Ocak 2010 Çarşamba

Nerden Başlasam, Nasıl Anlatsamm...

       Hani geçenlerde bahsettiğim müşterim, şahane insan Zümrüt Hanım var ya; bugün Kanal A'da Kadına Dair programının konuğuydu. Daha önce de bahsettiğim gibi çok güzel çocuk yemekleri kitabı yazmış. Kitabı şu an 5. baskıyı satıyor. Yeni kitabı da yolda. Bunun yanında pod cast videoları, radyo programları ile de bilinçli annelere hitabediyor. Henüz yüzyüze görüşmesek te sadece iş için değil, iyi dileklerimiz, güzel haberlerimizi de payşalıyoruz. İnsan gibi insan, deriz ya, öyle bir kadın işte. Güçlü bir kadın... Daha önce de videolarını izlemiştim. İnsana pozitif enerji veren bir doğallığı, rahatlığı ve özgüveni var. Bu maillerinden, ekran camından çok güzel yansıyor.

Videoya tıklayıp izleyebilirsiniz.
       Bugünkü programda Leyya'nın, Nihan'ın ve benim çalışmalarımı tanıttı. Hamarat Diva'dan bahsetti. Oldukça uzun bir programdı. Ben bizimle ilgili bölümü çekmek üzere tv. karşısına konuşlandım. Fakat unutmuşum tvden kamera görüntüsü alırken görüntü çizgilere bölünüyor, netlik bozuluyor. O ara aklıma netten yapılan canlı yayından çekim yapmak geldi. Bunu ayarlarken Leyya kısmı geçti, Nihan'ı da sonlarında yakalayabildim. En son beni tanıttı. Çekim yine de çok kaliteli değil ama idare ediverin artık...

       Zümrüt'ün de dediği gibi bizler, kadınlar, üreten kadınlar birbirimize destek ve köprü olmalıyız. O bugün bizler için bunu yaptı ve örnek oldu. 

       Eklemek istediğim birşey daha var. Program sunucusu Arzu hanım da tavırlarıyla, ilgisiyle çook ünlü ve gözönündeki hobi programı sunucularına örnek olması gereken tarzda bir sunum yaptı. Bu programı ilk kez izledim. Daha önce birçok arkadaşımın ünlü kanallardaki program görüntülerini izlediğimde vardığım ortak kanı, yapılan işle sunucuların hiç ilgilenmemesi, lafa boğmasıydı. Çok konuk alıp ne konuştuğunu bilmemek, konuklarını kenarda köşede unutmak yerine harika bir ev sahipliği yaptı. Konunun çok dışında olmasına rağmen Zümrüt'ün yanında getirdiği bize ait çalışmalarla da çok ilgilendi. Kıymet bilinmek, değer verilmek güzel şey. Kendisine buradan teşekkür ediyorum. Aynı tarzı Hülya Aydın'da da farketmiştim. O da konuklarıyla çok ilgili bir sunucuydu.
.

10 yorum:

Aslı dedi ki...

Çok merak ettim ama videonun yer aldığı yer bembeyaz bir boş alan olarak görünüyor bende? Güvenlik ayarlarımdan herhalde... Söylediğin çok doğru, arka arkaya bir sürü insan çıkartıp laflarını kese kese program yapılınca hiç birşeye benzemiyor, saygısızlık oluyor...

sesiber dedi ki...

DNS ayarlarındandır. Çok izlemek istersen tunnelden de girip izleyebilirsin youtuba.
http://www.ktunnel.com/ buradaki boşluğa linki yapıştırıp izleyebilirsin.

Cocukla Cocuk dedi ki...

Sesicim, videonun başını izledim sonra takıldı bu saat itibarıyle de yoğun olabilir yarın bakarım merak ettim, dediğin gibi çok onore ediyor zümrüt hn konuşmalarıyla.
Seni ve arkadaşları kocaman tebrik ediyoruz, yolun apaçık Sesi cim.
sevgiler

Adsız dedi ki...

Selam Sesiber'cim ödülünü görmek için bloguma beklerim :)
Sevgiler

sesiber dedi ki...

Çocukla Çocuk çok sağolun.

Chido's ödül kabul etmediğimi çok uzun zaman önce blogumun sağ tarafına yazdım. Kusurabakmayın, haketmeden almak anlamsız geliyor bana. Almış kadar oldum, teşekkür ederim.

Nedret dedi ki...

Sağol Sesiber'ciğim.O yere inmeden benim de yüreğim yerine inmiyor.
Seni de Allah kavuştursun.Bir saat sonra telefonunu alırsam, uyurum mışıl mışıl.

Malla dedi ki...

Sibel tebrikler...inşallah kendi yaptıklarını kendin tanıtırsın bir gün.

GeCe dedi ki...

çok sevindim ve ayrıca zümrüt hanımı da takdir ettim

Duru Günaçan dedi ki...

sesi ne güzel bir habar bu. gerçekten en güzel başarıları hakediyorsun. Leyya ve Nihan adına'da çok sevindim. Zümrüt Hanım'ı da bu davranışından dolayı takdir ediyorum. Keşke herkes onun gibi emeğe saygı duyup onore edebilse.

Yelda dedi ki...

Canım ya gurur duydum hepinizle..