Sayfalar

13 Ocak 2010 Çarşamba

Masaüstüm:)


Fatmaözen arkadaşımız mimlemiş. Genelde ertelediğim zaman hep unutuyorum mimleri. Düşünülmesi gereken bir mimse düşüneyim,yazarım derken de çok geç oluyor. Sıcağı sıcağına bir mim bu... Masaüstümü gösteriyorum. Uzun zamandır böyle.
       İllüstrasyon Canan Berber'in Naz adlı çalışması. Hem resmi hem de ismini (yeğenimin adı, ben koymuştum adını) çok beğendim, aylardır bunu kullanıyorum. Masumiyet, renkler, estetik, sanat, cazibe hepsi bir arada. Baktıkça içim açılıyor.
Ben de isteyenlere paslıyorum mimi. Hadi bakalım tutun:)

4 yorum:

sürüden ayrılan koyun dedi ki...

klasörlere isim vermemek gibi bir huya sahipsin değil mi?
bende öyle bir hastalık var dosyalara klasörlere isim vermiyorum yeni klasör (1),(2) yada yeni metin belgesi, yeni word belgesi biçiminde ortalıkta listelenip duruyor sonra istediğimi bulamıyorum.

sesiber dedi ki...

Yılda bir yapıyorum o işi. Zaten yılda bir de format atılıyor, haydaaaa dön başa. Saldım, gitti...Çok vakit kaybediyorum ararken, o onun içinde, matruşka gibi bir sürü klasörüm var. O yeni klasörler de boş aslında. Neden oradalar hiçbirfikrim yok...

Adsız dedi ki...

Masaüstüne bayıldım yahu..Ne hoş bir çalışmaymış, tebrik ederim Canan Berber'i..
Tesadüftür ki benimde yiğenimin adı Canan ve adını 7 yaşındayken ağlayarak koydurtmuştum..bende çok severim Canan ismini :)

sesiber dedi ki...

OSM. daha ne güzel çalışmaları var, linke tıklarsan görebilirsin.
Bu yorumu yayınladıktan sonra gördüm diğer yorumunu. Ben de yapıyorum böyle şeyler, doğaldır, algıda seçicilik sanırım. Canan ismini sevince ilk onu gördün.
Bloguma hoşgeldin :)