Sayfalar

9 Temmuz 2009 Perşembe

Sevgili Günlük- Alışveriş Muhabbeti...

Tchibo mağazalarını çok seviyorum. Alışveriş sırasında sıcak ve kaliteli kahve, tatlı molaları, kahve çeşitlerini tadıp alabilme olanağı, birbiriyle kel alaka ve sürekli güncellenen ürün çeşitliliği, tekstil ürünlerinde kullanılan kumaşların kalitesi, vs... gibi etkenler çekici kılıyor. Mağazada bulamadığım ürünleri internet üzerinden sorunsuz ve pratik şekilde temin edebiliyorum. Uzun süredir yemek masasında yemek esnasında kullanmak için gönlüme göre spor bir mumluk arıyordum. Kahve siparişi verirken, alttaki mumluğu gördüğümde onunla birlikte birkaç ürün siparişi verdim. Ertesi gün kargom geldi. Mumluğun kutusundan beklediğimden oldukça büyük olduğunu farkettim. Çok ta beğendim. Henüz yemek esnasında kullanmadık. Yukarıda masamda duruşunu görebilirsiniz.
Ahşap zemin temizleyicinin başka marka, kağıt bezli olanı yıllardır kullanıyordum. Bu sefer bundan sipariş verdim. Günlük kuru, nemli temizlikte neredeyse elektrikli süpürge kadar toz topluyor. Çok memnun kaldım.
Bu pijama takımını baharda eşime almıştım. Yumuşacık, çok kullanışlı. Kendime de dantelli, pamuklu pembe pijamalardan aldım, onun fotoğrafı tema süresi dolduğu için kalkmış, bulamadım. İç çamaşırlarından da çok memnunum.
Bıçak konusunda çok seçiciyim. Ekmek, karpuz vs... keserken şöyle elime göre, keskin bir bıçak bulamadım ne zamandır. İkea' dan bir sürü bıcak aldım, ya tırtıklı ya da iyi kesmiyor memnun kalmamıştım. Bu bıcağı da indirime girdiğinde sipariş vermiştim. Harika kesiyor. Sapı da çelik ve hayret elime allerji yapmadı.
Bahçe süslerini de alalı çok oluyor ama kuş, kelebek falan yapıp süslerim, demiştim. Hala kilerde süslenmeyi bekliyorlar. Mağazada bulamadığınız ürünü internette, internette bulamadıklarınızı mağazada bulabilme imkanı oluyor. İnternet üzerinde çok sık güncelleme yapıyorlar. Her hafta 3 üründe, 3 gün özel indirim yapılıyor. 15. Temmuzdan itibaren Afrika teması satışa girecekmiş. Merakla bekliyorum. Hergün mutlaka ziyaret ettiğim sanal mağaza Mudo ve Tchibo...
Mudo'da da çok sık şok indirimler yapılıyor. Mesela şu an dandik mağazalarda 5-6 liraya satılan sıradan suplalar, Mudo'da daha da güzel ve değişik çeşitleriyle 9.90-4.75 lira arasında satılıyor. Daha önce deri supla almıştım Mudo'dan. Bu sefer yukarıdaki gümüş rengi olanları gözüme kestirdim. İnternette tükenmiş, magazaya uğramak gerek... Sonuçta internetten alışverişi seviyorum. Bazen mağazada gözüme kestirip, eve gelip özellikle internetten veriyorum siparişi. Kargo 4 liraya geliyor. Elinizde taşımaya değmez.

7 yorum:

Sibella dedi ki...

Ben de bayılıyorum Tchibo'ya, her tema değişiminde mutlaka alacak bir şeyler buluyorum. Evde de kafeinsiz kahvesini tüketiyoruz sürekli. Tam henüz Bodrum'da yok diye üzülürken de internet mağazası imdadıma yetişti :)

Stil Direktoru dedi ki...

Bende Tchibocuyum :) Ah şeker birde okunuşunu yazayım abuk subuk telafuz edenler varda :) ÇİBO diye okunur ukalalık değil maksat doğrusunu bilsin herkes :) Güle güle kullan canım benim.

sesiber dedi ki...

Evet; tibo, çicibo diye telaffuz edenlere şahit oldum ben de:))

beyaz mendil dedi ki...

Mumluk çok güzel,iyi günlerde kullan.Ayrıca bahce süsünü de beğendim.Sevgiler

esra dedi ki...

merhaba..
aldığınız toz toplayıcı,sopalı olan alet kısmı ile mi birlikte o fiyat? :o yoksa sadece mikrofiber bez mi?
teşekkürler :)

sesiber dedi ki...

Esra, sadece bezin fiyatı, benim sopam vardı zaten, ona uydu.

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Bıçak konusunda ben de takıntılıyım. Eime göre bıçağı buldummu hep onu kullanırım. Bu bıçağa ilk fırsatta bakacağım.

Güle güle kullan tüm satın aldıklarınızı. Sevgiler.