Sayfalar

26 Nisan 2011 Salı

Önizleme- Bahar Çarpması

       Güneşin kaçamak kaçamak görünüp kaybolduğu, gün boyu sürekli gelen uykuyu bazen kovmayı başarıp, bazen başaramadığım, sabah yataktan sürünerek kalktığım, işim olmasa 24 saat uyurum dediğim günlerdeyim. (Haftalardır böyleyim aslında) ...ve biliyorum yalnız değilim.Bahar gelemese de uzaktan çarpmayı ihmal etmiyor sanırım...

       Gün boyu saçma sapan şeylere sevinmeye zorlayıp kendimi ayakta tutmaya çalışıyorum. Gün boyu kafamda yapılacaklar listesi yapıp, hiçbirini yapmadan, günü verimsizce bitiriyorum. Verimsizce bitiriyorum dediğim günlerde de bir parça da olsa birşeyler yaptım ama anladım ki planlayınca olmuyor. Kendimi masamın başına götürene kadar, ondan sonrası hayatla bağım kopuyor, başka boyuta geçiyorum.

 

     Bugün itibarıyla haftaya verimli başladım. Değişik birşeyler yapmak istiyordum ve yaptım. Uygun hava olduğunda fotoğraf çekip, paylaşmak için sabırsızlanıyorum.
 

3 yorum:

Unknown dedi ki...

HEPİMİZ AYNIYIZ SORMA.BAHARI ATLADI DOĞA YİNE SAYEMİZDE.MANTOLARI ÇIKARIP YAZLIKLARI GİYECEĞİZ.
MERAKLA BEKLİYORUM CİCİLERİNİ

Adsız dedi ki...

sevgili moonish'in bloğunda yaptığınız yorumla buldum bloğunuzu:) çoook güzel bloğunuz.ellerinize sağlık.sağlıklı,mutlu,huzurlu,daha verimli bir hafta geçirmenizi diliyorum.sevgilerimle:)

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Kolay gelsin.
Sevgiler:)