Sayfalar

23 Nisan 2011 Cumartesi

Öykü Diyor ki: "23. Nisanda Bu Blog Benim"

       "23 Nisan'da Bloglar Çocukların" projesi; UNICEF ve TOHUM OTİZM sponsorluğunda, H&M, ROCHE ve TÜRK TELEKOM katkılarıyla bu yıl üçüncüsü düzenlendi.

       Gelen mailde kendi çocuğumuz ya da çevremizden seçtiğimiz bir çocuğa, hiçbirini bulamıyorsak onların seçeceği bir çocuğa blogumuzu devredebileceğimiz yazıyordu. Ben son alternatifi seçtim ve blogumu bugüne özel 6 yaşındaki Öykü'ye devrettim :)

       Öykü,UNICEF yararına Roche tarafından düzenlenen ‘Geleceğin Yıldızı Sensin! Ne Olmak İstersin?” resim yarışmasına katıldığı resmini bizimle paylaşıyor... 


       Öykücüğüm, çok teşekkür ederim bu güzel resminle blogumu aydınlattığın, renk kattığın için... Yarışmada başarılar dilerim :)

       H&M, 23 Nisan günü çocuklara devredilen her blog için, yardıma muhtaç çocuklara toplamda 1000 adet kıyafet bağışlıyor. Türk Telekom, bilgisayar ihtiyacı olan çeşitli okullara 10 adet bilgisayar bağışında bulunacak.

       Ben de tüm dünya çocuklarının bayramını tüm içtenliğimle kutluyorum :)

6 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

canımsın yaa ne güzel düşünmüşsün.Sevgili Öykü 'ye bende başarılar diliyorum

Unknown dedi ki...

Öykücüğüm bayramın kutlu olsun.benim yeğenim de Öykü gibiydi resim aşığı,yarışmalar birincisi.Şimdi marmara resim sonsınıf.darısı başına

nrhnmrl dedi ki...

Bayramın kutlu olsun Öykücüğüm nice bayramlara :)

Cocukla Cocuk dedi ki...

23 Nisan bayramımız kutlu olsun etkinlikten haberimiz olmamış :( Öykü ye baarılar

fiamma dedi ki...

Bayramın kutlu olsun Sevgili Öykü, gelecekte yaptığın resim gibi seni sahne de piyano başında konserler veririken alkışlarız inşallah...

Adsız dedi ki...

merhabalar aaa ne güzel Öykü'nün resmi benimde bloğumda var:))) bayıldım,bayıldımm:)Öykü'nün şahsında tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını nice diliyorum.sevgilerimle.