Sayfalar

12 Şubat 2010 Cuma

Sevgili Günlük- Rezil Ben :(

       Evet, rezil ben!!! Şu canım sayfama baktım da, ana sayfada yaptığım, bana ait tek birşey yok. Ne kadar boşlamışım blogumu. Bu hafta hemen hergün dışardaydım. Sadece evin elzem işleriyle ilgilenebildim. Bugün bir ara aklıma geldi, aman artık blog yazmasam ne olur sanki, diye. O değil, bu değil ama benim için en önemlisi renkli ve canlı duygularla yazılan, yapılanlarımın olduğu nitelikli bir arşivim olması. Daha önce yaptıklarımı arşivlemediğime bile çok kızıyorum bazen.

       Bitmesine az kalan toplu bir siparişim var. Ondan sonra sırada gelişen bazı durumlar sebebiyle değiştirmem ve geliştirmem gereken yeni tasarımlar var. Bu benim için değişiklik olacak ve bunu seveceğimi hissediyorum. Bilmece gibi yazdım ama şimdilik öyle gerekiyor.

       Bahar geliyor, seviniyorum. Bugün hava müthiş sıcaktı. Bahçe kuş cenneti gibiydi. Yerler, ağaçlar kuş ve kuş sesleriyle doluydu. Bıdık bol bol gezdi, oynadı. Daha Şubat'tayız, ne baharı demeyin. Ben gelmesini istiyorum, günler de ışık hızıyla geçiyor. Az kaldı azzz...

10 yorum:

herşeyden azıcık dedi ki...

Tövbe tövbe o nerden çıktı ya rezillik falan değil olur bazen hem devamlı yapıncada insan tıkanıyor bazen ara vermek lazım hatta o odalara hiç girmemek lazım:))Evet ben da farkındayım bahar yavaş yavaş geliyor ve benim tatil bitiyor:((

zeynep dedi ki...

Sevgılı Sıbel Hanım ben sizi takip ediyorum siz beğenmiyorsunuz ama ben blogunuzu zevkle takip ediyorum sizden ricam lütfen yazmayı bırakmayın. 3-5 gunde bir yazin ama lutfen devaam edin sevgilerle

Hilal dedi ki...

yeni ve harika yazılarını, tasarımlarını bekliyorum sesiber.. sevgiler..

Nedret dedi ki...

Haydi hayırlısı. Nerelerdesin diye merak etmiştim.Seni mutlu edecek herşeyi yakala, tadını çıkar. Zaman akıp gidiyor. Fırsatları kaçırmamak lâzım. Sevgiler.

mineal dedi ki...

Canım benim diktiğin elbisen(tuvaletin) ve sen harika görünüyorsun.Hemde benim favori rengim:)).
Düdüklü tencereyi erken açmaya kalkınca sağ elimi bilekten aşağı yaktım.Fazla bir şey yapamıyorum oysa bu haftayı kendime hobilerime ayırmıştım.Arşiv konusunda bende kendime kızgınım.Fakat zararın neresinden dönülse kardır:)).
Bahar konusunda aynı duyguları paylaşıyoruz.

Ben bu durgunluğunun ardından verimli ve zevkli patlamalar beklyorum senden.Ne zaman böyle boşluklar versen daha üretken çok özel tasarım ve gerçekleşmiş projelerle dönüyorsun.
Sabırsızlıkla bekliyorum.

renklicehobiler dedi ki...

Kocaman merhaba o zaman, bende öyle bekler dururum kuş cıvıltıları, renkli ve cıvıl cıvıl görüntülere ne zaman kavuşacağız diye... Ama haklısın zaman zaman hepimiz farklı dönemler yaşıyor ve hayata karşı farklı sınavlar vermek durumunda kalıyoruz. Ne düşünüp ne hissettiğini tam bilemesemde "Buda gelir bu da geçer aldırma" dizlerini göneriyorum...

Nigar Hikmet dedi ki...

Sibelcim kendine haksızlık etme bloğun çok güzel ve şık, yaptığın işlerde öyle, ama bütün işlerimizi layığı ile yapabilmemiz için kendimizden bir kaç tane klonlamamız lazım, ben yetiştiremiyorum zaman yetmiyor ; )
Mutlu hafta sonları, kendine iyi bak,
Sevgiler : )

--- dedi ki...

bende sizi hergün zevkle takip ediyorum yaptıklarınız yazılarınız hepsi ayrı güzel arasıra da olsa bence blogu güzel yazılarınızla ve yaptıklarınızla şenlendirin.

sevgilerimle

Cocukla Cocuk dedi ki...

Sesi'cim, neden öyle diyorsun, haksızlık etme kendine, sayfan yaptıkların ve yazdıklarınla çok güzel.
Yoğun günlerin ardından bekliyoruz paylaşımlarını o zaman

Stil Direktoru dedi ki...

Sesoş sorma ya bir sürü şey yaptım bende ama vakitsizlikten yazamaz oldum sende dert etme döktürürsün yine mucx