Sayfalar

8 Haziran 2009 Pazartesi

Takip Listem ve Photobucket Sağolsun...

Blog yazmadan önce fotoğraf depolamak ve link vermek için imageshack kullanıyordum. Blog yazmaya başladıktan sonra daha pratik ve hızlı bulduğum için photobucket kullanmaya başladım.
Geçen gün sayfama üst yatay menü yapmak için daha önce de çok faydalandığım Takip Listem blogundan kod yüklemeye çalışıp sorun yaşayınca ve bunu yorumlarımda belirtince sağolsun blog sahibi arkadaş bana çok yardımcı oldu. Hatta menüyü benim bloguma uygun uyarlayıp, sorunsuzca bizzat kendi yerleştirdi. Çok teşekkür ediyorum, şimdiye kadarki ve bizzat bu seferki yardımları için. Çok güzel ve faydalı teknik bilgiler var blogunda...
Neyse efendim bu vesileyle ben de bannerımı değiştireyim dedim. Photobucketa yüklediğim bu resme linkvereyim derken iş olsun diye resim düzenleme kısmına girip kurcalamaya başladım. Çok kolay ve hızlı bir menüyle denemeler yaptım. En hoşuma giden resme yazı yazma kısmıydı. Çok çeşitli seçenekler var menüde. Konuşma balonu, animasyon, sticker, katman, tiyaro sahnesi efekti, çerçeveler vs... daha birçok özellik. Çok çeşitli yazı karakterleri de var.
Yine denerken layers butonundan tek bir katman ekleyerek böyle üzerine aydınger konulmuş gibi buğulu bir görüntü oluşturdum. Çok ta sevdim.

8 yorum:

tasarım mekani dedi ki...

bence de cok guzel olmus.. gule gule kullan.. verdigin linklere goz attim... tskler.. medinem

tasarım mekani dedi ki...

:)) verdigin linke baktim ve hakikaten aynisi tabak bile:)) sadece taslarin birkac tonu birazcik farkli.. demekki senle ayni zevkleri paylasiyormusuz... cok sevindim.. :))) dogru bende de bu 2 yilneredeyse var... medinem

Tita Carré dedi ki...

Hi, I am from Brazil ,I love your blog, I have a blog on tb craft in general and now I'm offering my readers to download the magazine found the net, http://agulhaetricot.blogspot.com, visit me, and also appears in my online shop Maison Carré by Tita, http://maisontitacarre.blogspot.com, kiss.

Sade dedi ki...

Sevgili Sibel böyle bir jest için Çok teşekkür ederim. Çok duygulandırdın beni. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Size birazcık bile olsa yararım dokunduysa ne mutlu bana! İyi varsın!

sesiber dedi ki...

Medinem çok teşekkür ederim, gerçekten de öyleymiş:)Benim taşlar da siyah ta var.
Sade rica ederim, bence sen de iyi ki varsın.

cansudere dedi ki...

canım cok güzel olmuş sevgiler...

Hifa Sultan dedi ki...

Merhabalar Sibel Hanim. Menü resminiz çok güzel olmuş ya ellerinize sağlık.
resmin orijinal hali bu kadar büyük mü normalde ? yoksa büyütülünce sanki biraz bulanık gibi mi olmus ?

sesiber dedi ki...

Hifa sultan yazıda da belirttiğim gibi özel olarak yaptım o buğuyu. layer ekledim.