Sayfalar

3 Nisan 2009 Cuma

Top Kek Kutuları da Şımardı...

Dün oturup akşama kadar diğerleri gibi kutu kapladım. Kaplamadan biriktirdiğim için odada çok yer kaplıyorlar. Kaplandıktan sonra ise işlevsel oldukları için yer kaplayıcı sıfatından ayrılıp, organizer görevi görüyorlar. Sırada süt şişeleri var. Çok süt tüketiyoruz ve henüz bilmediğim bir proje için saklıyorum. Dün gece yarısına kadar kumaşlarımı, iplerimi, vs... düzenledim. Elim Sende için birsürü unuttuğum kumaşımı buldum. Malzeme çok, gün yetmiyor. İnternet başında geçirdiğim zaman zaten çok fazla. Kota koymam lazım. Anne çocuğu olsam da, annem interneti yasaklasa diyorum bazen. Eşime diyorum, bana saat 12:00 yi geçince yat artık de, baskı yap diye. O da oturuyor, ben de gece 03:00 lere kadar oturuyoruz. Bu sabah servisi kaçırıyorduk. 10 dk. beklemiş gitmek üzereyken komşunun telefon sesine kılpayı yakaladık. Şimdi de bu saat oldu, iki kısa başsağlığı ziyareti yaptım, yemek yaptım ve gün bitmek üzere işte... Bu seferki kutu Top Kek kutusuydu. Kapağı upuzuuuun. Yapışkanlı kağıtla kapladıktan sonra kapağın iç kısmına, iki tarafa cırt yapıştırdım. Daha kullanışlı oldu. Yaşasın yapışkanlı kağıtlar ve silikon tabancası. Gerçekten şu silikon tabancasını çıkaran yaşıyorsa her tuttuğu altın olsun, ölmüşse Allah mekanını cennet yapsın. İnsanlığa faydalı olan her insan için aynını diliyorum.
Bu da Bolçi kutusuydu. Kapladıktan sonra daire şeklinde kestiğim ve altına yapışkanlı kağıt yapıştırdığım mor pamuklu kumaşın üzerini dantelle süsleyip kutuya yapıştırdım.

13 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu şımarıklara bayılıyorum.İnsanlar bunları bazı dükkanlardan bir sürü para vererek alıyorlar.

3prenses dedi ki...

çok güzel olmuşlar gerçekten.şımarmakta haklılar

tasarım mekani dedi ki...

Elim sende projesinde tuhfe ile birlikte annemde katilmisti.. Cok guzel calismalar ortaya cikti ve hanimlar topluca eglenerek islemeler yaptilar. basin yayinla birlikte acilis yapilarak sergilendi. Kalici kulturel hos bir calismaydi. Ben ise zevkle takip ettim :) sevgiler, medinem

sufi dedi ki...

Ben de seni şımartayım canım, O yaratıcı ellere, üretici gönlüne, zamanı en güzel değerlendiren yapına AŞK olsun...

beyaz mendil dedi ki...

Kutular gerçekten şımarmışlar sayende.Ellerine sağlık hayatım.Sevgilerimle

Pelin Aksesuar dedi ki...

Sibel abla diğerleri gibi bunlar da çok güzel çok cici.. bir çıkıp alamadım şu yapışkanlardan.. 2.kutudaki dantelleri de gözüme kestirdim. model güzelmiş :))

kubra zeynep kara dedi ki...

bunlar cok guzel ve kullanıslı olmuslar ellerınıze saglık

ışıl ışıl dedi ki...

Cırt kullanmayı düşünmeniz iyi de, kapağın iç kısmına yapıştırılınca cırtların nereye tutunduğunu anlayamadım.

Nurgül dedi ki...

harika kutular, şımarık kutular..
çok başarılı :)

sesiber dedi ki...

Bu kadar güzel yoruma ben kutulardan daha çok şımardım. Çok çok teşekkür ederim.
Işıl Işıl kutunun kapağındaki cırtlar o minik çiçeğin olduğu köşede ve aynı sırada. Yani kapak o kısma kadar uzanıp önden kapanıyor. Anlatabildim inşallah.

GeCe dedi ki...

ama olmaz haksızlık senin kağıtların çok güzeeeel

ellerine sağlık kağıtlar güzle de kombinasyon da harika

ışıl ışıl dedi ki...

Açıklama için çok teşekkürler Sesiber. O ürünün kutularını bilmediğim için sadece tahmin etmiştim ve sanki kapak üstte kalıyor gibi gelmişti. Şimdi net görebiliyorum.

Bir öneride bulunabilir miyim? Evet demişsiniz gibi de yanıtlayacağım izninizle: Kutuları, kapları şımartmadan önce görüntüleyebilir misiniz? Hani neydi, ne oldu gibi.

Kolay gelsin, sevgiler.

sesiber dedi ki...

Bugün Migrosta da gördüm yapışkanlı kağıt, sakın oradan almayın 2 katı pahalıydı aynı marka.
Işıl Işıl aslında diğerlerini o şekilde fotoğraflamıştım ama buna bir hızla başlamışım demek, atladım fotoğraf çekmeyi. Telefon kutusunda ve diğer çikolata kutularımda çıplak halleri mevcut.