Sayfalar

15 Şubat 2012 Çarşamba

Yeni Sizzix Kalıplar ve Deneme Kesimleri-Çekimleri


Sizzix kalıp repertuarıma 23 yeni parça daha eklendi. Bir kısmıyla deneme kesimleri yaptım. Şirinlik abidesi ayıcıklar ve köpekcikler bunlardan bir kısmı...
Nişan, düğün, bebek mevlutu, doğum günü gibi özel günler için hediyelik magnet vs... uygulanabilecek minik çerçeveler...
Eşya ve giysi süslemede kullanılabilecek oymalı desenli kalpler, 3 boyutlu güller, mimi mini kuşlar, kalp oymalı çiçekler, isimlikler, teşekkür ve davet kartları...
Boy boy kalpler, iki çeşit kar tanesi, daldaki kuşlar...
Etiket, broş, patchwork çalışmalarında kullanılabilecek boy boy irili ufaklı daireler, kareler, dörtgenler, satış etiketleri vs... birçok çalışmada kullanılabilecek cici cici motifler geldi kısacası.  
Biraz çeşit yapıp haftaya satışa sunacağım. Scrapbook çalışanların da kullanılabileceği ürünler hazırlayacağım.
 Bu assolisti sona sakladım. Texture aparatı da var.
Kesip kabarttıktan sonra azıcık eskittim. 
Keçeden dolgulu hali de ne şirin olur bu kuşların...

21 yorum:

Begonvilli Ev dedi ki...

Hepsi birbirinden güzel. Harika çalışmalar. Ellerine sağlık.

Yelda dedi ki...

Süpermiş, bol satışlar getirsin...

DİL ATÖLYESİ dedi ki...

atölye miskinle sizzix kardeşisin sibelcim,gerçi sendeki malzemeye bakınca sen abla oluyorsun ben de daha bebiş sizzix:)ama nası mükemmel bir alet değil mi?Verdiği her kuruşa değiyor insanın.ben de daha sadece kalp,çiçek ve daire var.şimdilik bunların yarattığı maddi şoku atlatmaya çalışıyorum.kalıpların fiyatını bilen biri olarak sen de bir müddet şok modunda gezersin sanırım.İyi ve bol satışlar,tez vakitte hepsinin masrafını çıkarırsın inşallah.

sesiber dedi ki...

Begonvilli Ev, Yelda, teşekkür ederim, amin :)
Aslıcım ben o şoku 6 ay kadar önce yaşadım. Türkiye Sizzix distrübütörü beni arayıp, görüşelim dediğinde... Bu makineyi yıllardır görüp, fotoğraflara bakıp, videoları izleyip bir mana veremiyordum. Tanıtım semineri aldığım gün hayatım değişti. Verdiğin her kuruşa değecek, göreceksin...

Nedret dedi ki...

Yahu oynamaya doyamaz insan bunlarla:)))

Gülden YAPAR dedi ki...

Sesim, bende o güzelim yaprakları çiçekleri nasıl kestiğini merak ediyordum,aklımın bir ucunda sana yazmak vardı ama galiba şimdi anladım.Sayende yeni bir ürünle tanışacağım, çok teşekkürler.

sesiber dedi ki...

Ah Nedret abla sorma, kendime fren koydum, kafamı ve ortalığı toplamadan, yarım işlerimi bitirmeden oyuncaklarıma daha dokunmak yok. Yoksa çok allak bullak olacağım.

Güldencim, sır değil daha önce de, hatta makinem ilk geldiğinde yazmıştım aslında. Hatta videolu projeler hazırlayacaktım fakat distrübütör firmanın internet sitesi tam olarak bitmedi, onu bekliyorum.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

Sibelcimmm yeni kalıpların şahane bayıldım. yakınında olup şu kesme zevkine varmayı çok isterdim:))))
kolay gelsin bol bereketli satışlara vesile olsunlar.

sesiber dedi ki...

Çok teşekkür ederim canım:)

Unknown dedi ki...

sevgili sibel,
degisik calismalar,ellerine saglik
kazancin bol olsun.......
seevgiler

--- dedi ki...

Olayı bitirmişsin arkadaşım, yani budur!:)
Şu kar taneleri yılbaşı öncesi olsaymış pek güzel olurmuş. Ekim'de kar tanesi stoğu yap, hoplaya zıplaya alacağım.;-)
Diğerleri de çok güzel. İnsan deli olur bunlarla uğraşırken, pek cicili bicili şeyler. Etsy'de kazan kaldırmaya hazırlan!;-)

odaatolye dedi ki...

Keyifle ve imrenerek izliyorum sizi yakında istifa edip evi gerçekten atölyeye çeviricem bu gidişle gerçi yakınınızda olsam size çıraklık için kapınızı aşındırırdım.Çok hoş seçimler eminim sonuçlarıda öyle olacaktır.

Yaşamın Kimyası dedi ki...

Bayıldım hepsine ama o ayıcıklar çokkk şirinler harika işler çıkacağına eminim ,bereketli satışlar diliyorum bende.Sevgiler

Nilgün Komar dedi ki...

çok şirinlerrr

Unknown dedi ki...

Merhaba hepsi çok güzel ellerinize sağlık kalıplarda çok güzel satışlarınızın istediğniz gibi olmasını dilerim.

Unknown dedi ki...

Harika olmuş her zaman ki gibi ellerinize sağlık Sesiber

Gülden Hanım,

BigShot Sizzix kesim makinası almak istiyorsanız ve de kalıplarını kağitvs.com 'dan alabilirsiniz biraz ücret olarak Türkiye ye göre yüksek tabiki burada ki firma Euro bazında satıyor cünkü, ben yurt dışından getirttiriyorum daha hesaplı oluyor yurt dışında tanıdığınız varsa daha hesaplı elde edebilirsiniz
Selamlar
Ozra

Gülden YAPAR dedi ki...

İlginize çok teşekkür ederim Ozra :)
Sibelcim, bak birde Ozra ile tanışmama vesile oldun seni seviyorum :)

Unknown dedi ki...

iyi çalışmalar hepsi çok güzel olmuş. bende 2 yıl önce sizzix makinası aldım. fakat şu an kalıplarım kesmiyor. sadece biraz izni çıkarıyor. makasla ben kesmek zorunda kalıyorum. böyle bir sorunla karşılaştınız mı?

sesiber dedi ki...

Hayir. Cok yogun kesim yaptigim halde boyle bir sorun yasamadim. Kagit kestiyseniz körelmiş olabilir.

Unknown dedi ki...

Sadece keçe kestim. şefaf olan plakalarım biraz eğildi. acaba bu sebepten mi kesmiyor. Çünkü hiç kullanmadığım kalıpta kesmiyor.

sesiber dedi ki...

Tabii k8 plakalardandir. Ben 2 ayda bir plaka degistiriyorum.