Sayfalar

4 Şubat 2012 Cumartesi

Hediyeler, Alışverişler Konulu Bol Fotoğraflı, Bol Linkli Bir Post...


Bu güzel askıyı alalı neredeyse bir ay olacak ama ben ancak fırsat bulup paylaşabiliyorum. Hobi Vakti'nde görüp çok beğenmiştim. Çok sevdiğim bu dantel dekopaj desenini maille yolladım ve bana özel çalıştı. Yapım süreci sırasında sürekli fotoğraf yollayarak aşama aşama fikrimi aldı, gönderim sırasında çok alakalıydı. Son derece titiz ve alakalı tutumu için buradan tekrar blogger arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.
Askının en solunda asılı duran çiçekli aksesuarı Sibel'in Hobi Dünyası 'nın güzel hediyesi. Sibel'e ham obje siparişi vermiştim. Sağolsun eşi ince bir işçilikle objemi hazırlamış, Sibel de yanına bu zarif hediyeyi iliştirmiş. 
Bu hamur kabartma minik pano Hobi Vakti'nin hediyesi. Kuşlu askılığımla birlikte yollamış, sağolsun...
       Bu şirinlik abidesi kuşlu havlu da arkadaşım Deniz'in nazik hediyesi. Kişiye özel hediyeler nasıl güzel, nasıl anlamlı... Linki tıkladığınızda siz de sevdiklerinize hediye edebilecek birçok alternatif bulabilirsiniz.
    Bu Gobbis marka yastığı uzun zaman önce görüp, beğenmiştim. Geçen haftalarda Trendyol'da satışa girmişti. Oğlum için aldım. 
Annem son gelişinde çim adam getirmişti. Nostalji oldu. Unutmuşuz iki günde fırça gibi çıkan yeşil saçlara sevinmeyi :) Şirin çim adam... Üstteki fotoğrafla alttaki arasında 2 gün var. Biz evde yokken saç sakal birbirine karışmış...
Bu arada ne zamandır fotoğraf makinemi yenilemek istiyordum. Geçen hafta yeni makinemiz geldi. Ben henüz vakit bulup, fazla kurcalayamadım. Aşağıdaki fotoğraflar yeni makineyle çekildi ve oğluma ait. 

 Annemlerin bahçesinden...
 O kadar çoklar ki... Annem balkona ekmek kırıntıları koymuş, hepsi tüm günü neredeyse orada geçiriyorlar. Bu fotoğraf mutfak camından çekildi...
 Annemlerin bahçesinden... Bu fotoğraf ta cam arkasından çekildi.
Gece karda yürüyüşe çıkmıştık. Bu güzellik te bizi takipteydi...

       Sonuçta henüz yeni elimize almış olmamıza rağmen şahane fotoğraflar çekebiliyoruz. Merak edenler için yazıyorum; Nikon D90 ve Canon 500D arasında kararsız kaldık ve Canon' da karar kıldık. 

10 yorum:

hobivakti dedi ki...

Güzel düşüncelerin için teşekkürler. :) Mutlu oldum.

Diğer hediyelerde çok hoş, güle güle kullan.

Çim adama bittim. :)

Ayrıca oğlunun çektiği fotoğraflarda harika. Fotoğraf makinesini güle güle kullanın.

Meral Sanatevi dedi ki...

Fotoğraflar çok güzel çıkmış yaptıklarında çok güzel yayınlarken resmin üstüne tıklayıp en büyüğü işaretlersen yaptıklarını daha güzel görürüz, hediyelerinide güle güle kullan:)

fiamma dedi ki...

Hediyelerini iyi günlerde kullan Sesiberciğim, makinan da çok güzel çekmiş.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ne güzellikler böyle sağlıkla kullan hepsini ve de makineni:) bir çim adam da ben de var arkadaşımın hediyesi her gün yıkıyorum kafayı:))))
Kuşun da pozuna bakarmısın bilmiş sanki bu bizleri çok seven tanıdık birinin oğluşu bir poz vereyim demiş sanırım:))) ona da sevgiler ve teşekkürler güzel kareler için.

Nedret dedi ki...

Hepsini güle güle kullan. Çok güzeller:))

sesiber dedi ki...

Çok teşekkürler :)
Meral Hanım fotoğraflara tıklayınca büyüyor, en geniş seçeneğiyle yklediğim zaman blog alanına sığmıyor, yerim dar anlayacağınız :))

Unknown dedi ki...

merhabalar
hediyeler cok ince ve zarif
gulegule kullanin....
meral hanimin degindigi fotograflari buyute bende uydum,soylemisti:)
en buyuk yazani tikliyorum......
sevgilerimi yolluyorum

ebrulikedi dedi ki...

hediyeleriniz çok cici. güzel günlerde güle güle kullanın.bir de birşey sormak istiyorum.fotoğraf makinesini netten aldıysanız sitenin adını verebilirmisiniz?ben de makine alacağım.güvenli bir site arıyorum.sevgiler.

ebrulikedi dedi ki...

hediyeleriniz çok cici. güzel günlerde güle güle kullanın.bir de birşey sormak istiyorum.fotoğraf makinesini netten aldıysanız sitenin adını verebilirmisiniz?ben de makine alacağım.güvenli bir site arıyorum.sevgiler.

sesiber dedi ki...

Teşekkür ederim.
Fotoğraf makinemi Limango'dan aldım. Kampanyaya girmişti o ara.
Sevgiler benden de...