Sayfalar

11 Kasım 2011 Cuma

Sevgili Günlük- New'in Boutique 'teyim

       24 saatin, hatta haftaların ciddi anlamda yetmediği günlerle boğuşuyorum. Siparişlerim hiç olmadığı kadar birikti. Bugün çok sıkı bir plan yaptım ve kararlıyım, uygulayacağım.
       Sipariş çalışmaktan çok ortaya ne çıkacağını bilmeden masama oturup ortaya çıkan sürprizleri izlemeyi özledim. Rutine bağlanan herşeyin tadı kaçıyor. Bazı siparişler var ki tam istediğim gibi. Ne istediğini bilen ve o kadar da beni özgür bırakan müşterilerime minnettarım bu konuda. En güzel karşılıksa yerine ulaştıktan sonra duyulan ya da okunan "kesinlikle fotoğraftakinden daha güzel" yorumları. Yaptığım işi çok seviyorum. Kendi içime sinmeyen hiç birşeyi ortaya çıkarmaya hakkım olmadığını düşünüyorum. Bu ince elemenin karşılığını güzel yorumlarla almak son derece keyifli...

        Bayram öncesi, aylardır söz verip görüşmeye gidemediğim tasarımcı dostu New'in Boutique'te idim. Tasarımlarım için Nevin Hanım'dan da "fotoğraflarından çok daha güzeller" yorumlarını almak çok güzeldi...
Yakınlarda olup tasarımlarıma dokunarak, deneyerek almak isteyenler için adres:
Çark Caddesi
Hergeç İşhanı
No:13
Adapazarı

13 yorum:

lolipu dedi ki...

yaptıkların fotoğraflarda bile güzel:)) ben de sipariş iş sevmiyorum, çok kasılıyorum o zaman. Senin gibi ben de istediğim şeyi yapmayı seviyorum. Ürünlerinin bir mağazada satışa çıkması ne güzel, bol kazançlı olur umarım:)))

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

Hakkettiğin güzellikler bunlar canım yolun açık olsun.
Biliyormusun şimdi görsem tanıyamam ama çocukluğumun geçtiği caddedir Çark caddesi:))) sevgiler

İkiz Annesi dedi ki...

Bol kazançlı günler dilerim:)

nalan dedi ki...

Hayırlı olsun ne güzel bir haber.Adada olsam da gidip baksam.

Unknown dedi ki...

Yaptıklarınız gerçekten o kadar güzel ve ilham verici ki ilham perileri hep yanıbaşınızda olsunn :)
Bayılıyorum sizin çalışmalarınıza :)

sevgi dedi ki...

keçe ile yaptığın çalışmalar çok güzel.sizin gibi girişimci bayanları çok seviyorum.ellerinize sağlık,

leyya dedi ki...

çok sevindim sibecim.hayırlı bereketli olsun,gönlünce üretme imkanların bol olsun.benim de en çok mutlu oldugum şeylerden biri bu resimdekinden daha güzel olmuş yorumu:))hııı ben seni kasmayanlar eşrafındanım değil mi:)vallahi zevkine güveniyor ve hiç acele etmiyorum bir daha söyleyeyim:)çok selam.

Nedret dedi ki...

Artsın eksilmesin inşallah:))

DİL ATÖLYESİ dedi ki...

Valla sibel hep hayalini kurduğum şey şu bir dükkana götürüp satma işi ama sende ve pek çok arkadaşımızda olan sorun bende de var.Nasıl bir arızadır bu anlamıyorum.Sipariş gelmiş,şükret otur mis gibi yap işte.Ama yok biz illa yaratma aşamasında kalacağız.Seri üretim ruhumuzu seyreltiyor sanki.Bana da alt tarafı 2 tane kalemlik siparişi geldi günlerdir kasıyorum,sallanıyorum,ıvır zıvır işlerle uğraşıyorum.Beter olcaz valla ya,sıkılmayalım çalışalım arkadaşım.Daha çok iş olsun,sevdiğimiz işten daha çok para kazanalım:)

sesiber dedi ki...

Lolipu, bizim sevdiğimiz tasarlama kısmı snaırım, rutine bağlamayı sevmiyoruz. Ürün isteyen çok aslında ama çoğu konsinye ve ben konsinye satmamaya yeminliyim, dükkan zamanından ağzım çok yandı:(

Hatice, inanmıyorum, ne yapıyordunuz Ada'da???

İkiz Annesi, çok teşekkür ederim.

Nalan ablacım, geldiğinde bekleriz:)

Aysun, hoşgeldin:) Çok teşekkür ederim...

Sevgi, çok teşekkürler...

sesiber dedi ki...

Leyyacım, teşekkür ederim. Yok canım ne kasması, senin siparişin hazır bile. Pazartesi bir aksilik olmazsa yollayacağım...

Çok teşekkür ederim Nedret ablacığım...

Aslı, bugünlerde ciddi ciddi tasarımlarımı ücret karşılığı yaptıracak birilerini arıyorum. Özellikle kapı süsleri çok vaktimi alıyor ve tekrar tekrar yapmaktan feci sıkıldım.
Gerçekten arıza mı, hoplayıp zıplayan bir ruh mu bilemedim ama gerçekten yetemeyince sinirlerim bozuluyor. Gündüz hiçnbir iş çıkmıyor, gece el ayak çekilince de bu kadar oluyor. Bir de bu ara hayatım düzensiz, evde işlerim fazla, geçecek biliyorum ama ben bu arada mızmızlanıp başınızı ağrıtmaya devam :) Benim de siparişler dışında herşeyi yapasım var, onlara elim gitmiyor.
Mektubuma son verirken küçüklerin gözlerinden büyüklerin elleirnden öperim:)

Cocukla Cocuk dedi ki...

Hayırlı olsun. Adapazarına geldiğimizde mutlaka uğramak isterim.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

hayırlı kazançalar dilerim,çok özel çok güzeller.Sevgiler
Merve,
acemiterzi.blogspot.com