Sayfalar

24 Kasım 2011 Perşembe

Keçe Kardeşliği 1...

       Bildiğiniz gibi Eylül başından beri kesilmiş keçe motifler hazırlayıp satıyorum. Satışa sunduğum keçe çiçekler, yapraklar, damask motiflerle, kelebeklerle kendim de bir çok ürün hazrıladım ve satışa sundum. Blogger arkadaşlarımdan da kesilmiş keçelerden, ütüyle yapışan aplikelerden alıp, çok güzel değerlendirenler oldu.

       Blogger arkadaşlarımdan Renkli Tasarımlar, katlı keçe çiçekleri, bu güzel ve şık çanta tasarımında kullanmış.Çantanın farklı renkleri de mevcut.

       Ütüyle yapışan damask motif ve dalları şapka ve çanta setinde böyle güzel değerlendirmiş. Bu tasarımın da farklı renkleri mevcut.
... ve ütüyle yapışan aplikelerle bu şirinliği ortaya çıkarmış...
       Yine harika çantalar tasarlayan Leyya Bags'in  tasarımcısı Leyya keçe katlı çiçekleri ve ütüyle yapışan yaprak aplikeleri bu güzel çantayı daha da güzelleştirmek için kullanmış. Renklere, özellikle zemin rengine bayıldım...
       Zarifçe blogunun sahibi Nedret abla, kargo paketini açtıktan sanırım bir saat sonra bu güzel tacı tasarlamış. Kargom geldi mesajıyla blog yazısının arasında çok az bir saat farkı vardı :)
       Her motif yolladığım kişinin bunları nasıl değerlendireceğini çok merak ediyorum. Bu paylaşımlar çok mutlu ediyor beni. Herkesin aynı malzemeyle yorumu ne kadar farklı oluyor. Takı Kulübü zamanında bu tarz aktiviteler yapardık. Ben kullanılacak malzemeleri yazardım. Aynı malzemeden nasıl farklı tasarımlar çıkardı ortaya...
       Benden son haftalarda yurtdışından  keçe motif satın alan mağaza sahipleri oldu. Fotoğraf paylaşırlar mı bilmiyorum ama onların nasıl değerlendireceğini de çok merak ediyorum.

       Bilgim olan tüm değerlendirmeleri ben de sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

Bu arada blog tasarımımı farkettiniz mi? On parmağında 10 marifet, özellikle minyatürlerine hayran olduğum Lilacsmell tasarımı. Ben bayıldım. Gül, headerım, ikonlarım, temamı her aşamada bana sorarak, kendi ince zevkini ve yeteneğini katarak yaptı. Buradan da çok teşekkür ederim Gül'cüğüm...

       Keçe motiflere ve ütüyle yapışan aplikelere siz de sahip olmak isterseniz Emek Sensin Sesishapes ve Etsy Sesideco'da satışta. Haftaya 1 farklı katlı çiçek, 3 adet dikiş temalı figür (prova mankeni, düğme,makara), minik yonca, kelebek, yaprak ve saplı çiçek ve 3 boy daire geliyor. Haberiniz ola...
Bunlar gelecek modellerin önizlemeleri...

9 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

Canım nefis bir başlık olmuş hemen dikkatimi çekti bloguna o kadat uygun ki anlatamam çok beğendim.

bloglarda senin çiçekler toplanmış yerlerine konmuş hepsinin ellerine sağlık gündüz bir ara girip baktığımda gördüm harika bir kardeşlik olmuş.
sevgiler

--- dedi ki...

Sibelciğim, işimizi kolaylaştıran bir projeye başladığın için çok teşekkür ederim.:) Gerçekten çok keyifli tasarımlar yapılması mümkün bu hazır aplikelerle.:)
Leyya'nın ve Nedret Hanım'ın çalışmaları da ço güzel olmuş.
Hadi ama ben de merak ediyorum; kim nasıl tasarımlar yaptıysa paylaşsın.;-)

leyya dedi ki...

şabolonun da çok çok güzel olmuşş.gülün ellerine sağlık hakikaten çok başarılı.

Narsistanbul dedi ki...

hepsi birbirinden güzel olmuş, ama en çok renkli tasarımların siyah çantasını ve leyya nın maviş çantasını beğendim. hepsinin eline sağlık...

birdysevda dedi ki...

Ben de kullandım ben deeee :)
http://birdysevda.blogspot.com/2011/11/bayram-calsmalarm.html

noyumberry dedi ki...

Elinize sağlık bu uygulamanız çok güzel ve yararlı olmuş..Alan arkadaşlar da ne kadar güzel değerlendirmişler onların da eline sağlık:)
Ayrıca blog temanız da güzel olmuş güle güle kullanın.

Sevgiler..

fiamma dedi ki...

Eline sağlık Sibelciğim her biri ayrı güzel olmuş bu arada banner ın da harika...

Unknown dedi ki...

Bloğ teması harika olmuş,paylaşım fikriniz çok güzel sizin sayenizde işler kolaylaşacak:))örneklerin hepside birbirinden güzel herkesin eline sağlık,sizede hayırlı satışlar :))

Nedret dedi ki...

Sibel'ciğim Face'de bir grup kur, kendimiz ekleyelim. Sana zahmet olmasın:)))