Sayfalar

28 Ocak 2011 Cuma

Yeşil Triko Tunik + Üç Yaka = Üç Tunik


Daha önce paylaştığım saç bantının ince triko kumaşıyla bu tuniği dikmiştim. Hiçbir model özelliği yok. Kalıpsız, bol beden ve kol kesimi, V yaka, büzgü yapılmış kol ağzına geniş manşetler. Hatta sade haliyle gecelik ya da ev temizliğinde giyebileceğiniz dandik bir parça. Tasarladığım üç ayrı modüler :) yaka modeliyle hareket katmaya çalıştım. Üç ayrı tuniğim oldu sanki...

Fotoğraflar kötü. Ama vallahi gerçeği daha güzel. Bugün giydim, 13 kadından olumlu görüş aldım. Evdeki 2 erkek te beğendi, e ben zaten beğendim, daha ne olsun :)

Makro çekim yapmaktan fotoğraf makinamı istediğim normal ayarlara döndüremiyorum. Flaşlı hiç olmuyor, flaşsız da bu kadar oluyor. En güzeli dış mekan çekimi ama meraklı bakışları göze almak gerek. Lakin fotoğraf çekme sırasında hop orada hop burada maymuna dönüyor insan.


Bu yakada kullandığım deri püsküllü parçaları, Facebook'tan arkadaşım Aynur Hanım, (kendisi tel kırma sanatını takıya çok güzel uyarlayan bir takı tasarımcısı ) geçen hafta içinden gelip yollamış bana. Birkaç farklı rengi daha var.
Bu dantelleri zamanında almıştım. Etsy'de sattım hatta. Kalanlardan kendime sakladıklarımı birçok yerde değerlendirdim. Bu da onlardan biri.

Kumaş kolyeyi önceki yazımda anlatmıştım.
Bu güzelim çantaya uyacak bir giysim olduğu için mutluyum.
Renkli Tasarımlar'ın hediyesi çantamı bu vesileyle kullanabildim.

Yazı panelimdeki sorun hala devam ediyor. Ne oldu da böyle oldu anlamıyorum. Html düzenle kısmından yazabiliyorum sadece. Bu da çok zaman alıyor, paragraf veremiyorum vs... Yazımdaki biçimsel bozukluk bundan dolayı.

8 yorum:

leyya dedi ki...

üç güzel kadın postu olmuş:)

Nedret dedi ki...

Çok şık Sesiber'ciğim. Gülegüle giy. Renk süper. Sevgiler.

fiamma dedi ki...

iyi günlerde giy sesiciğim, en cok en alttaki kumaş yakayı sevdim:) ellerine sağlık.

ÖZLEMCE dedi ki...

bekledim ama beklediğime değdi.ellerine sağlık.dantelli olanı çok sevdimmmm

Unknown dedi ki...

Çok hoş olmuş, iyi günlerde eskisin hatta hiç eskimesin :)

biryudumhobi dedi ki...

çok güzel olmuş tunik öyle hiçde temizlik yaparken giyilecek gibi değil yanii.rahat yazın tiril tiril giyilir eline sağlık.

Stil Direktoru dedi ki...

Hepsi enfes ablam ama sade bir çantanın daha şık olacağına eminim :)

► Hobihane ◄ dedi ki...

hepsi güzel ama ben mavi kıvrımlı olanı beğendm en çok..