Sayfalar

17 Aralık 2010 Cuma

Keçe Köpek Magnet ve Bir Hediye Önizlemesi

       Bu hafta nasıl Cuma geldi anlamadım. Normalde 2 haftada olabilecek sipariş, gezi, hediye hazırlama olayları Pazartesi'den  bu yana zamanın ışık hızıyla geçmesini sağladı. Eşim yurtdışında. O yokken çok daha rahat ve fazla çalışabiliyorum ama yapmayı planladığım işlerin henüz yarısını tamamlamış bulunmaktayım.

      Yukarıdaki magneti dün buluşup önce karlı bir manzaraya karşı kahvaltı yapıp, sonra Aydın Örme'nin (Polo ve English Home'un fabrika satış mağazası, aynı zamanda ürünlerinin kumaşları da satılıyor) kumaş sepetlerini altüst ettiğimiz (yine bir sürü kumaş, ıvır zıvır, saçak, tül toplayıp geldim), Takı Kulübü'nden arkadaşım Mine'nin kızı için yaptım. Köpek çizimi kendi tasarımım :) İlkokuldan beri, karikatür olarak çizdiğim bir köpekçik bu. Sonunda aynı bu çizime benzeyen gerçek bir köpeğimiz de oldu. Küçüklüğümden beri çize çize evrene mesaj yollamışım sanırsam :) Bıdık, mavi olması dışında bu çizimin aynısı çünkü :)
       Bu iki fotoğraf Facebook El Yapımı, Özgün Ürün ve Malzeme Satışı Yapanlar Tanıtım Etkinlik Grubumuzun yılbaşı hediye çekilişinde benim eşime yaptığım çalışmanın önüzlemesi. Dün gece bitti. Sabah paketledim. Öğleden sonra kargolayacağım.

6 yorum:

mineal dedi ki...

Çok güzel bir gün geçirip bir dolu hediyeyle evime döndüm:)
Köpeğe aşık olduk,buzdolabını odasına koyma fikrine, ses yapıyor diyerek vazgeçirdim:)Cepli magnette gitti onunmuş,şu an aklında bir şey yokmuş ama kesin kullanırmış,boyunlukta sahiplenildi ama püsküllü olunca kafada da bandana gibi olmayınca bana lütfen geri iade etti.Kuşun öpüyor gibiymiş:)Gece onu öpecekmiş:)
İğnelikte onunmuş şiş göbeğe benziyormuş
Çok mutlu olduk çok,odasına metalli bir pano asarak magnetlerini asacağız.
Eline yüreğine sağlık

sesiber dedi ki...

:))) Sesle güldüm İlayda'ya. Mutlu günlerde kullanın, kullansın :) Hotmailine fotoğrafları yolladım.

GÖNÜL dedi ki...

Köpek çok şeker ne şirin olmuş süpersin:))))))

Deli Anne dedi ki...

Sesim gene çok zevkli işler içindesin.. bakmaya doyamıyorum

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

köpek çok şirin bakıyor:)))
ellerine sağlık

embir dedi ki...

çok cici olmuş, bende ilkokulda bunlardan çizerdim. Kalp surat ve gözler...