Sayfalar

20 Eylül 2010 Pazartesi

Sizzix Kesici Kullanım Videosu


       Nilüfer'den aldığım Olfa aletlerimle birlikte Sizzix kesicileri de almıştım. Pek kullanmadım. Bu sıra fazlasıyla bebek ürünü yapınca aklıma geldi ve size de tanıtayım istedim.

Sizzix Cutter
Yükleyen sesiber. - Sanat ve animasyon videoları.



Videoda da göreceğiniz üzere çekicin ucuna bir pet şişe kapağı yerleştiriyoruz ki, çekiç kesicilere zarar vermesin. Aslında kendi özel çekiçleri de satılıyor ama normal çekiç te bu basit eklentiyle aynı işi görmüş oluyor. Kalın doğal keçeleri ve kalın sentetik keçeleri kesemiyor. 1-2 mm sert ve yumuşak sentetik keçeleri kesebiliyor. (Test edildi-onaylandı) Sanıyorum ki, scrapbook yapanlar için de ideal bir alet. Kağıdı, kartonu daha da güzel keser. Hatta birkeç kat üstüste bile kesebilir sanıyorum. Ben kağıt kesip bıçağı körleştirmek istemediğim için kağıt kesmeyi denemedim.Fakat keçenin altına, masam çizilmesin diye koyduğum kalın kartonu keçeyle birlikte kesti. Bir de kesinlikle kesim matının üzerinde kesim yapmayın, mata zarar veriyor...

6 yorum:

Nedret dedi ki...

İyiymiş bu âlet. Eski ahşap ekmek tahtası filan kullanılabilir altına belki.

Unknown dedi ki...

çok güzelmiş küçük şekilleri figürleri kesmek zor oluyor
video paylaşım içinde teşekkürler

Ada Deniz dedi ki...

çok pratikmiş teşekkürler. Netten bakmıştım ama bulamamıştım, bu olfa alitlerinden edinmek için nereye bakmak lazım

sesiber dedi ki...

Nedret ablacım evet ekmak tahtası, ahşap plaka vs... kullanılabilir. Ben bir de fimoda denemek istiyorum ilk fırsatta.
Sevim, teşekkür ederim. Kargonu bugün yolluyorum:)
Ada Deniz, http://www.sesiber.com/2010/05/olfa-oyuncaklarm-45-mm-rotary-cutter.html
burada yazmıştım ilgili bilgiyi

Nil dedi ki...

Sibel'cim kesim aletlerini kullanabilmissin cok sevindim :) Eger ihtiyaci olan varsa baska modellerden elimde yaklasik 10 tane var. Birde cok fazla mail aliyorum bu tarz urunlerle ilgili. Hepsine geri cevap yazamiyorum maalesef. Ben en iyisi TR'e gore urunlerin hepsini www.nakpunar.com a bu hafta ekleyeyeyim. Isteyen direkt oradan benimle irtibata gecmeden de alabilir.

Sevgilerimle
Nilufer

Adsız dedi ki...

Merhaba
bu kalıplardan bende temin etmek istiyorum nereden alabilirim acaba çok şirinler boyutları nekadar oluyor 1 tl kadar birşey mi?