Sayfalar

9 Ağustos 2010 Pazartesi

Yo Yolu Runnerım...

       Yaza girmeden, Olfa kesim aletlerim gelince hevesle kesip kesip onlarca yo yo yapmıştım. Yeri geldikçe değerlendiriyorum.
        Bu runnerı geçtiğimiz aylarda, mutfağımın oturma bölümünü yenilerken yapmıştım. Mutfak fotoğraflarını perdemi de diktikten sonra paylaşırım. Çatıya çıkıp dikiş dikilecek gibi değil, çok sıcak. Aşaıya taşıyıp, ortalığı dağıtmak ta istemiyorum. Bu ara da canım hiçbir şey yapmak istemiyor zaten.
       Zemin kumaş olarak "dak keten" diye satılan (cotton duck) kalın, leke tutmayan kumaş kullandım. Etrafını pötikare bantla temizledim. Yo yoları kenarlara iğneleyip, makina dikişiyle üzerinden geçtim.
Alttaki fotoğraf oturma bölümünden küçük bir önizleme...

13 yorum:

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Çok güzel olmuş canım.Yoyo benmde yapmak istediğim bir şey ama bir türlü kısmet olmadı.Olmayacağada benzer benimde canım hiç bir şey yapmak istemiyor.
Sevgiler:)

Esra YILDIZ dedi ki...

Sevgili Sesiber,ben de bu yoyoları çantalarda kullanıyorum,hiç aklıma gelmemişti ranırlarında çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.

Duru Günaçan dedi ki...

çok cici olmuş ya ellerine sağlık.
bu alttakide mutfağın en son hali sanırım. merak ettim bak şimdi. gülegüle oturun, kullanın canım:)

Duru Günaçan dedi ki...

hıııım sahi dolma ve kısırında gözümden kaçtığını sanma. nefiiis,afiyet olsun :)

BirSen dedi ki...

Harika olmu$!:)
Bende bir sürü yoyo yapmi$tim ilerde bir$eyin üstüne kullanirim diye. Artik nereye kullanacagimi biliyorum!
Te$ekkürler!:)

Pastiş Butik Pasta&Kurbaiye dedi ki...

merhaba süper olmuş elinize sağlık amakanepenizi çok merak ettim bende balkonuma böyle bişey idtiyorum lütfen resmini koyabilirmisiniz çok teşekkürler çok sevinirim..

Yelda dedi ki...

Çok şık olmuş
Facebookta yazmıştım kasnak için takipteyim :))

Cocukla Cocuk dedi ki...

ay bunlardan bebek yapılırdu yanlış hatırlamıyorsam..runnera çok yakışmış yoyolar...oturma odanın da cok huzurlu keyifli bir ortam olduğu belli oluyor..

sesiber dedi ki...

Şanslıcım, Esra, Duru çok teşekkür ederim. Duru kısır değil o ezme patates salatası:)

Behnur, en kısa zamanda paylaşırım. Beni takip et :)

Yeldacım çok teşekkür ederim, yazdım sana.

Çocuklaçocuk, yoylar aslında heryere yakışıyor. Eskiden burada 2 tekli koltuk vardı, azıcık daha keyifli hale getirelim, dedik. Orada pişen yemeğin tıkırtısı ve kokusuyla uyumak çok güzel oluyor.

Stil Direktoru dedi ki...

Hem neşeli hem çok cici Sesoşum ellerine kurban

DuruButik dedi ki...

Yoyolu runner için evlenmeden önce kumaş almıştım hala yapacağım. Seninkini görünce heveslendim:) Bu arada oturma odası koltuğun sanıyorum son fotoğraftaki. Çok güzel görünüyor. Yatak oluyor mu aynı zamanda? Nereden aldığını da sorsam ayıp etmiş olur muyum? :) Oturma odamı henüz dizayn etmedim. Şimdiye kadar bakındıklarım da hoşuma gitmedi. Danışmak istedim.
Sevgiler...

sesiber dedi ki...

Edacım, çok teşekkür ederim :)

T...cım, yatak olmuyor. Kendim marangoza tarif edip yaptırdım. Ön tarafta görünen demirden tutup yatak bazaları gibi açılıyor, içi sandık gibi yani. Ahşap kısmı gelince, ölçü aldırıp minder diktirdim koltukçuya.
Ben de mutfağımın bu kısmını düşüne düşüne yapmak istedim. O nedenle 2 yıldır bekledim. Hazır kanepe almaktan vazgeçip böyle yaptırdım, çok ta memnunum.

Adsız dedi ki...

tek kelimeyle bayıldım.. zaten yoyo hastası biriyim. gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık.. bu arada mutfağının oturma bölümünün yeni halini de çok sevdim.. insanın evi gibisi yok.. çok sıcak samimi olmuş ben çok beğendim...