Sayfalar

25 Ağustos 2010 Çarşamba

Sevgili Günlük- Pabbuc.com Alışverişim

       Çanta ve ayakkabı konusunda birçok kadın gibi aşırı zaafım var. Buna yatak takımları, mutfak eşyaları, çamaşır vs... de ekleyebiliriz. Bu yıl kendimi frenleyip çok fazla ayakkabı-çanta almadım. Hatta koca yaz hiç ayakkabı-terlik almadım diyordum ama sonra kışın Markafoni'den aldıklarım geldi aklıma. Yaz içinde almadıysam da yaz için almışım. Fakat oğlumun ve eşimin bile dikaktini çeken birşey var. Hayret bu aralar hiç çanta almadın, diyorlar. Gerçekten de öyle. Beni al diyen bir çanta bulamadım bu yaz. Hayalimdeki çantaya hala kavuşamadım. Bu sayede, bu yaz eski ama eskitemediğim çantalarımı kullana kullana eskittim gerçekten. Sapı-astarı eskidi 2-3 çantamın ve buna gerçekten çok sevindim. Hatta çok sevdiğim bir tanesi var, sapını tamir ettirip biraz daha kullanmak istiyorum.

       Bulunduğum yerde beğendiğim ayakkabı mağazaları sınırlı. Bana hitap eden bir tek İnci var, onun da modellerini ezberledim artık. Pabbuc.com 'u uzun süredir takip ediyorum. Sepete atıp atıp bırakıyorum. Geçen hafta 17 Ağustos-1 Eylül arası %70 indirim maili gelince harekete geçtim. Beğendiklerimi listeleyip sipariş verdim. 2 gün sonra geldi. Tüm ürünlerde kargo ücretsiz. Müthiş indirimden dolayı numaraların çoğu tükenmiş ama ihtiyacınız varsa bir bakın derim. Ben yukarıdaki ayakkabılarla çantayı aldım. Tek ayakkabı fiyatına 4 parça ürün almış oldum. İçlerinde en rahatı renkli nubuk olanı. İnce toğuklu olmasına rağmen dolgu topuk kadar rahat. Bayramda ya onu ya da alttaki dantelliyi giyeceğim. Bunlar bayramlık yani :) Hepsi de ayakta çok şık duruyor. Çanta zaten çok şeker. Renkli olduğu için çok kullanışlı. Şimdiye kadar kullandığım en minik çantalar kategorisinde ama çok gözü-cebi var, kullanışlı olacağını düşünüyorum. Cuma ve Cumartesi iftar davetlerindeyiz, belki kullanırım cicilerimi :)

       Bu ara ayakkabıdan yana çok şanslıyım. Kayınvalidem de doğum günümde kırmızı-beyaz çok şeker bir ayakkabı almış bana.
                       Niye biz (bazı-birçok-genelde) kadınlar ayakkabılarına sarılıp yatmak isteriz?

8 yorum:

Yasemin YILMAZ ILGAZ dedi ki...

Güle güle kullanın. Çok ciciler :)

madammoda dedi ki...

Dantelli olana bayıldım, daha önce benim de beğenip bıraktığım bi papiydi, güle güle kullan, ben de o kadar ayakkabı alışverişinden soora bi de bunlara bakiim ;))

Suzy dedi ki...

hepsi harikalar... mikemmeeeell :D ayrıca sanırım ben de o "bazı, bir çok, genelde" kadınlardanım. Gün içerisinde kaç kere ayakkabı sitelerinde geziyorum bilmiyorum. O zaman; Bu bir hastalık mıdır?

sesiber dedi ki...

Yasemin, teşekkür ederim:)

Madammoda, Oooo böyle postlar yazınca, süslü kızlarımız da gelip yorum yazar oldular. Arada yapmak lazımdemek ki :)) Hoşgeldin :) Çok teşekkür ederim. 35-39-40 numaralarda hala bulma şansı çok, uyuyorsa bak bence de.

Suzy, ben de geziyorum, aynı modelleri görünce kızıyorum da güncellememişler, diye.Sanırım hastalık ama hasta olan değil, hasta yakınları şikayet edebilir :))

üzüm kuşu dedi ki...

aynen bende bazı-birçok-genelde olanlardanım:) beyaz ayakkabıların çok güzel güle güle kullan

Nilgün Komar dedi ki...

güle güle kullan....

dshandmade dedi ki...

hepsini güle güle kullan. Hepsi de pek şık. ayakkabı ve çanta zayıf noktamız, ben de yeni ayakkabı alınca baş köşeye koyup uzun uzun seyredenlerim.sevgiler.

sesiber dedi ki...

Cemre, Nilgün, Dshandmade, çok teşekkür ederim, ayrıca yalnız olmadığıma sevindim :))