Sayfalar

15 Ağustos 2010 Pazar

Kasnak Panolarım



Bir önceki önizlemenin gerçek hali.
       Bu kumaşı yastık kılıfı olarak almıştım. Yastık kılıfı olduğu için değil, desenlere bayıldığım için aldım. Yastığı küçültür kırlent olarak mutfakta kullanırım diye düşündüm. O görünümde olacak şekilde, olması gereken yere koydum ama beğenmedim. Desenleri keser aplike yaprım, dedim. Sonra aklıma kasnak pano yapmak geldi. Fakat kasnağım yoktu. Malum sıcaklardan evden dışarı çıkmak ta istemiyorum. Yelda'nın yönlendirmesiyle bu adresi buldum. Gerçekten sloganları gibi, oturduğunuz yerden alabileceğiniz birçok tuhafiye malzemesi bulunuyor. Sipariş verdikten 2 gün sonra istediklerim elimdeydi. Kasnak dışında ihtiyacım olan başka malzemeler de aldım. Fiyatlar da çok uygun. Bindallı.com'u şiddetle tavsiye ederim.
       Önce kasnakları beyaza ya da ceviz rengine boyarım diye düşündüm. Sonra bu halleri de hoşuma gitti vazgeçtim. Duvara bu kadar çok delik açmak istemedim, uhu patafixle sabitledim. Çok sevdiğim ve kullandığım bir ürün. Klimanın kumanda koyma aparatını bile matkap yerine bugün onunla duvara sabitledim.
Ahşap cupcakeli saati yaza girerken Mudo'dan almıştım.

17 yorum:

MAYdesignorg dedi ki...

Harika olmuş arkadaşım ellerine sağlık süper düşünce MİNE

gez gör arpacık dedi ki...

Ellerinize sağlık, hepsi tek tek bakıldığında harika görünüyorlar. Oturma grubu da dahil. Ama naçizane fikrimi söylemek istiyorum. O duvarda kendilerini gösterememişler gibi geldi.

www.pemberehber.com dedi ki...

Kasnağı ilk kez 6-7 yaşındayken yan komşumuz nakış işlerken görmüştüm. Sonra ortaokuldayken ev ekonomisi dersinde nakış işlerken kullandım. Geçen yıl da halam bana kasnak etamin pano hediye etti. İplikleri içinde kitte model de vardı. Bana da işlemesi kaldı :) Çok güzel bir fikir. Emeğinize sağlık.

Esra YILDIZ dedi ki...

Sibel Hanımcım kumaşa bayıldım çok da güzel kombin yapmışsınız.

Banuca dedi ki...

Yaaa, çok hoş olmuş. Bu kasnak fikirlerini görürdüm, hatta arşivime de almıştım. Kıskandım şimdi :))

Nilgün Komar dedi ki...

ellerine sağlık şekerim.. muckkk

Unknown dedi ki...

harika olmuşlar ,evet sen bizden önce davranıp yapı yayınladın :)bende yapacam fırsat olursa kasnakları bilerek mi öyle aldın ,anchor un kasnaklarını gördünmü çerçeve için olanlarını...

sesiber dedi ki...

Mine, çok teşekkür ederim :)

Lila, düz renk bir duvarda daha iyi dururdu elbette ama mutfağa bütün olarak bakınca da rahatsız edici durmuyorlar. Bir de ben "ben yaptım oldu" cinsi bir kişilik olduğum için sevdim bu halini de. Çok teşekkür ederim içten yorumun için.

Bengü, o zaman işledikten sonra kasnakla birlikte duvara asabilirsin :) Çok teşekkürler.

Esra, çok teşekkür ederim.

Banucum, nazar etme nolur, çalış senin de olur :))

Nilgüncüm, çok teşekkürler.

Dikiş Dersi, bi daha yapmam söz :))Kasnakları bilerek aldım. Bahsettiğim sitede askılı olanları da vardı ama delmek istemediğim için yalın olanlarından aldım. Anchor'unki nasıl bilmiyorum ama DMC'inkiler gibiyse, hani şu pvc, renk renk, eskitme vidaları olanlardansa onları gördüm. Bir de köşeli çerçeve şeklinde olanları var, onlar henüz satışta yoktu (online yani). Onlarda da gözüm kaldı.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Sıcacık bir köşe olmuş. Bayıldım canım. Benimde etaminden yuvarlak işlediğim panolarım vardı, hala kasnak alınmayı bekliyorlar:( Verdiğin şu linke bakayım ben de.

üzüm kuşu dedi ki...

gerçekten çok güzeller ellerine sağlık:)

CEPAYNASI dedi ki...

çok güzel olmuş...
kumaşa da bayıldım:))
eline sağlık...

Pasaklı Kraliçe dedi ki...

ama bunlar harika olmuş. çoooookkkk kıskandım. Satışa çıkarsa lütfen bilgim olsun:( sevgiler

sesiber dedi ki...

Serapcım, etamine de çok yakışır. Bende de iki tane var sırada :)

Cemre, çok teşekkür ederim :)

Cepaynası, çok teşekkür ederim :)

Pasaklı Kraliçe, sevindim beğendiğine. Bunları kendime yaptım, aynı kumaştan tekrar bulursam haber veririm. Çok teşekkürler :)

Yelda dedi ki...

Canım ellerine sağlık süper olmuşlar. Ben keçelerden birşeyler yapıp çerçeveleyeceksin diye hayal etmiştim ama kumaşın desenide çok hoşmuş çok güzel olmuş güzel güle kullan. Çok hoş olmuş.

sesiber dedi ki...

Yeldacım, keçelerden yapmak hep aklımda ama bu kumaşları da değerlendirmek istedim. Sayende canım benim. Çok teşekkür ederim tekrar :)

LiliMini dedi ki...

Çok güzel çok, bayıldımmm

Elifinelizi dedi ki...

Merhaba ,Keçelerle yaptıklarınız müthiş şeyler gerçekten göz nuru hepsine bayıldım . Mutfağınızdaki bu köşeye ayrıca çok beğendim evinize sıcacık bir hava katmış . Ellerinize sağlık