Sayfalar

5 Temmuz 2010 Pazartesi

Sapanca Kırkpınar El Sanatları Festivali'ndeydik...

       Önceki yazımda bahsettiğim Kırkpınar El Sanatları Festivali dün sona erdi. Katılımcı olamadığıma görünce bir kez daha üzüldüm ama Pasaj'dan tanıdığım birçok arkadaşımla tanışmaya vesile oldu. Fotoğraftakiler Pasaj'dan Berrin Atasoy, Yonca (Woodpainter) ve Anblack (Gül). Hepsinin standları yanyanaydı. Ayrıca Renkli Tasarımlar, Sevgim Takı ve Gönen Oyacısı da oradaydı. Onlarla da tanıştık. Bizim akşama başka programımız olduğu için öğleden sonra gidebildik. Sıcak olduğu için katılım azdı. Fakat akşamdan itibaren katılım çoğalıyormuş. Arkadaşlar oldukça güzel satış yapmışlar.

 Festivali düzenleyen Neslihan hanımla yüzyüze tanışamadık. Kısa süreliğine eve gitmiş, karşılaşamadık.
Kuzenim Tolga'nın ve eşi Elif'in de standı vardı.

4 yorum:

Ayca Karaoglan dedi ki...

Ay kurban olurum ben sana, öpüyorum o güzel yanaklarından ablam :)

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Sesi kuşum, sağlık problemlerin ciddi birşey değildi değil mi? Çok iyi görünüyorsun.
Eşime gidelim festivale dedim ama sıcaktan gözü almadı. Kısmet olursa Ağustos'takine gelmek istiyorum. Belki seni de görürüm.

Hani mutfağa sedir yaptırıyordun, nerede fotoğraflar?
Öptüm canım.

Unknown dedi ki...

güye bende gidecektim ama bi boğaz enfeksiyonu beni hastanelik etti hafta sonu adapazarında sünnet düğünümüzde vardı oraya bile gidemedim ya
ilk önce yağmur sonra birden sıcaklar havalar aldatıyor bizi

Adsız dedi ki...

Ablam bende çok istedim ama şu kpss başımı yedi inşallah ağustos dakine katılabilirim. Galiba sende ozaman katılabilirim demiştim.. İnş görüşürüzzz bir sonraki seferde:)