Sayfalar

21 Nisan 2010 Çarşamba

Sevgili Günlük-Can Sıkıntısı, Yağmur...

       Twitterde iki satır tweetle yetinemeyecek kadar çok, facebooktaki akrabalarımın "aaa ne oldu ki" sorularına cevap vermeye değmeyecek kadar az canım sıkkın. Ama yazmazsam, dökülmezsem çatlayacağım. O nedenle buraya yazıyorum işte...

       Hava kapalı, yağmurlu, kasvetli. Kuşlar hala iki yağmur aralığında ötmeye uğraşıyorlar ama yetmiyor.  Kaçmak kaçmak kaçmak .................................(akşama kadar bu kelimeyi yazsam yorulmam) istiyorum.

       Bir de belirsizlikler yoruyor beni. Son yıllarda keşfettim ki; benim planlı yaşama hastalığım var. Böyle bir hastalık var mı, varsa adı ne bilmiyorum ama ben hastayım.önümü hep görmek istiyorum. Sisli hayatlar, günlük yaşamlar, anı yaşamak felsefesi bana göre değil...

       Yarabbim sana şükürler olsun. Gerçekten tek derdim bunlar olduğu için şükürler olsun. Böyle düşünüp, sıkılıp, sonra silkinmeme sebep olup sana yakınlaştıran aklım,fikrim, benliğim, sabrım için sana şükürler olsun...

9 yorum:

Demet / Demetoloji dedi ki...

Sibelcim, yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum. Hava çok kötü burda da - İstanbul, benim de içimi sıkıyor. Kendimi çalıştığım için Cuma tatil diye avutmaya çalışıyorum :)) Bu tarz sıkıntılar gelip geçici oluyor, bir yerde okumuştum; böyle olduğu zaman üzerinde düşünürsen artıyormuş sıkıntın ama umursamadan takılırsan, ilgini başka yerlere yöneltirsen de senden uzaklaşıyormuş :)) Sen de öyle yap , en azından yapmaya çalış ;) Sevgiler, Demet

hobizublog dedi ki...

Sesi bende aynen katılıyorum ama sana şunu yap bunu yap demiycem bence en güzeli suskunluk.

Nil dedi ki...

Sibel'cim canim eminim ki cok sikilmissin yoksa yazmazdin boyle cok. Umarim sirf senin icin gunes erkenden acar sabahleyin!

Sevgilerimle
Nilufer

Gulsen dedi ki...

amann sesiii; sağlığın iyi mi sen ondan haber ver gerisi boşşşş :)

sufi dedi ki...

Eğer tasarlayıp planlayıp uygulayabiliyorsan ne mutlu sana.Bektaşinin:" Allah yok diyeceğim ama hiç benim dediğim olmuyor!" dediği gibi benim dediğim ve planladığım hiçbirşey olmadığı için yaşıyorum şu anı.Uygulayamıyorsan sen de dene ben gibi, mutlu ol canım. sevgilerimle.

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Canım benim dönem dönem herkese oluyor böyle şeyler.Kendine iyi bak.Umarım en kısa zamanda atarsın bu sıkıntıyı üzerinden.
Sevgiler.

Cocukla Cocuk dedi ki...

Var var böyle bir hastalık var, belirsizlikleri problem ediyoruz değil mi? Oysa akışına bırabilmeyi başarabilsek keşke
hafta sonu güneşle birlikte biraz canının sıkkınlığı azalmıştır inşallah

sibel dedi ki...

zaman zaman herkes bu sıkıntıları yaşıyor.Ben bazen depresyona girmek bile benim için lüx diye düşünüyorum..kendine telkin et her şeyin geçtiği gibi bu da geçer.sevgiyle kal.

Eylül, dedi ki...

plansız bir tek sürpriz olunca mutlu oluyorum. öteki türlü plansızlık can sıkıyor, huzursuzluk veriyor. haklısın. hava, bünyemi nasıl etkiliyor benim de.. yağmasın yağmur artık. ya da yağsa da azıcık yağsın, sonra gök kuşağı açsın.