Sayfalar

21 Şubat 2010 Pazar

Yeni Telefon Kılıfım :)

       Telefonluk, sigaralık n derseniz artık. Kendiminki eskimişti. Yenisini yaptım. Kuşun kanadındaki dantel, kimbilir kaç yıl önce aklıma ne gelip te örmüşsem, soyut takılmışım biraz. Kuşa kanat oldu sonunda.
        Bu zamana kadar kırmızı keçeyi istediğim gibi fotoğraflayamadım. Hangi ışığı sever çözemedim. Sonuç ortada. Fotoğraflar çok kötü.

Arka kısmını da böyle yaptım....
Sigaralık olmuş hali. Cısssss!!!!
Diğer sigaralıklarım burada...

18 yorum:

Nihal dedi ki...

Materyal olarak keçe son zamanlarda benim de çok hoşuma gidiyor. Bu çalışmanız çok hoş olmuş. Hem rengi hem de üzerindeki enteresan (geri-dönüşümlü) kolaj uygulamasıyla 'al kullan beni' dedirtiyor. En güzel günlerinizde eskitin:)

liza dedi ki...

Sibelciğim ne yaparsan yap elinden güzel işler çıkıyor.Zaten bunu da herkes biliyor.Resimler güzel çıkmamış diyorsun bırak oda nazarlığı olsun. Şu resim çekme, düzeltme işine sinir oluyorum onun için de sitemi sık sık güncelliyemiyorum. Sırada bekleyen birsürü yayınlanacak şey var. Neyse bugün çalışıyim bari biraz:))
Sevgiler

biryudumhobi dedi ki...

çok güzel olmuş eline sağlık iyi günlerde kullan.evet kırmızıyı bende çekerken sorun yaşıyorum istediğim gibi çıkmıyor ne yazıkki.

mugehobi2 dedi ki...

selam ben de sakaryadan cok memnun oldum .benim blog adresim mugehobi2.blogspot.com en yakın zamanda tanışmak dilegiyle.

sibel dedi ki...

renk de biçim de çok şeker sevgiler adaşım.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Kuşum yine yine yine, şahane... E bize de yine beğenmek düşüyor. Ellerine sağlık.

renklicehobiler dedi ki...

Güzel bir çalışma olmuş, tasarımı da pek sevimli. Sigaralık olduğu için de az kullanman dileyeceğim... Sevgiler...

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

Çok güzel olmuş ellerine emeklerine sağık adaşım, güzel günlerde kullanmanı dilerim. Rengi de modeli de güzel ama ben telefonluk olarak kullanılmasından yanayım her zaman...

herşeyden azıcık dedi ki...

Düzenli hatun böyle belli oluyor işte ellerine sağlık.Benmi kocaman çantanın içinde aramaktan yorulup içmekten vazgeçiyorum bazen:))

Cocukla Cocuk dedi ki...

sigara kullanmıyorum ama yeni bir telefon aldığımda mutlaka kılıf kullanıyorum çizilmesin diye...kuşlu olana bayıldım sesi ciğim eline sağlık

Jaensue dedi ki...

çok guzel olmu$ sesicim gule gule kullan:)

Adsız dedi ki...

Sibel Teyze,
Çok farklı olmuş.Çok da güzel...
Ayrıca annem hala oldu.Onu tebrik etmeni bekliyormuş.:)

--- dedi ki...

bayılıyorum ben kuşlara nereye konsa ayrı bir güzellik katıyorlar

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Huuu! 3 gün oldu. Nerelerdesin? Ordasın biliyorum, çabuk bir ses ver:))

sesiber dedi ki...

Hepinize çok çok teşekkür ederim :)Ben günde en fazla 5 tane sigara içiyorum. Bugün sadece bir tane içtim mesela. Onun için kılıfta durabiliyor zaten. Çok içsem buna üşenirim :)
Serapcım, buradayım :)) Üretimdeyim. Ara ara girip bakınıyorum. Etsyde grup değişiklikleri oldu. Dükkanlarımı tekrar düzenlemem gerekti ve yeni gruplarda aktif olmak gerkiyor. Bu da o kadar çok vaktimi alıyor ki, ne buraya ne 10 marifete uğrayamaz oldum. Özledim hepinizi. Çok şey yaptım ama fotoğraf çekmeye bile vaktim yok. İyiyim kısacası. Çok sağol beni merak ettiğin için :)
Öpüyorum çok.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Sibel'cim sen alıştırdın bizi böyle. Yeni şeyler eklemeyince meraklanıyorum. İyi olmana sevindim. Sana biraz daha izin :) sonra bekliyoruz güzel işlerini:) Öptüm canım.

Ayca Karaoglan dedi ki...

Önce bana bir maille fotoları ilk çektiğin halinde yolluyorsun :) Sonra da fotoğraf makinen ve ayarları hakkında uzuuun bir yazışam yapıyoruz :)))) Ya herşey bi yana senin bu kuşlar bi yana :D Dantel kanat çok ayrı bi hava katmış :)

Nigar Hikmet dedi ki...

Sibelcim eline sağlık çok güzel olmuş.
KANDİLİN MUBAREK OLSUN...
Sevgiler, selamlar.