Sayfalar

24 Kasım 2009 Salı

Yaz Gelsin, Balıklar Gibi Yüzelim...



       Maille, telefonla, yorumlarla beni merak edip ilgilenen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İyiyim, herşey yolunda, sadece vakit azlığından bloğa yazı giremedim. Merak edilmek güzel şey gerçekten, çok teşekkür ederim. İlerleyen günlerde mahsullerimi paylaşırım.

Devamı için başlığa tıklayın...





       Keçe balığımı buraya aktardıktan sonra "bir tuhaflık var bunda" dedim. Varmış gerçekten. Balığın olduğu bölüme aparatları ters yönde takınca balık, "ölü balık" olmuş :) Sonra düzelttim ama fotoğrafını tekrar çekmedim.


       Bu balığı keçe yüzüklerle beraber yapmıştım. Mavi keçeyi oydum, altına kırmızı koydum, duma duma duum. Kenar konturlerini yine kırmızı keçeden, ayrıca yaptım. Arkasına döküm kolye aparatı yapıştırdım. Dökümün halkalarına boyun ipi ve temaya uyan döküm deniz yıldızı ve carettayı taktım.

8 yorum:

YETENEK-SİZİN dedi ki...

ters filan ama çok şirin.
sibel abla eleştiri gibi görmezsen bişey söylemek istiyorum, kareta ve yıldız olmasa dahamı güzel olurdu ki? onların yerine başka alternatif kullansan gösterişi artar gibime geldi. objeler çok hoş fakat nacizhane fikrimi söylemek istedim. nolur kızma bana

sesiber dedi ki...

uvvv çok kızdım, bir daha bloguma gelme, beğenmiyorsan okuma, falan filan.
Canım benim hiç kızılır mı, keşke her yaptığımıza eline sağlık, güzel olmuş, derken, olmayanları da cesurca söylesek. Ama haklısın eleştiri kabul etmeyenler de var. Bana her zaman söyleyebilirsin.
Mesela kırmızı-mavi püskül koysam?

mineal dedi ki...

Evet püskül koy sesi tamamı senin ürünün olsun. Doğallığıda bozulmamış olur.Ben hasetten kenarda çatlamaktayım.Fekat keçe çalışmak için peçete halkası procem var:)))))))))

Merak ediyorum önce, hani yeni ciciler nerde sonra da korkuyorum acaba bir şey mi oldu? diyorum ki ne doymaz gönüllüyüm,sanki seni yevmiyeli blog yazarı olarak işe almışım da yeni bir şey paylaşmakta gecikince hesap soruyorum:)))))Seni seviyorum güzel arkadaşım.Bayramını şimdiden kutluyorum.Tüm aileye selam.

Adsız dedi ki...

ölü balık mı :)))))))) ay güldürdün beni çok yaşa..çok tatlı olmuş deniz yıldızı ve kaplumbağa temaya uygun.. bence çok güzel ama madem fikirleşiyosunuz ben de yazayım bitane inci ve minik deniz kabuğu olabilir ya da yosun görünümlü bişeyler de fena durmaz.:)

sesiber dedi ki...

Mine çok güldüm, "yevmiyeli blog yazarı" :)))

Püskül yapayım evet.

Ben de seni seviyorum canım, mutlu bayramlar hepimize...
Benim keçeden peçete halkası procem keçenin tabaklarda tüy falan bırakır endişesiyle rafa kalktı, sentetiklerle belki, bir deneyip kıl tüy olayı oluyor mu bakmak lazım.

Eylülcüm yosun fikrini tuttum. Çok sağol. Onu da yapayım:)

cansudere dedi ki...

çok güzel olmuş canım ellerine saglık iyi olmana da sevindim sevgiler...

YETENEK-SİZİN dedi ki...

ay canım ablam, walla o kadar tereddütte kaldım ki, kırılmandan çok korktum.
mavi püskül süper olur, aslında bende püskül koysan daha güzel olur dicektim ama akıl vermiş gibi olmayım diye çenemi kapamıştım. püsküllerle beraber tam senlik bi kolye olacak:) kuş+püskül


geç oldu ama mail olarak yolladığımın farkına şimdi vardım bide yorum gibi yollayım:)

bende bayramınızı kutluyorum, nice bayramlara inş.

Unknown dedi ki...

Sesi takdir edilesi bir çalışma olmuş... Herşey bir kenara başlık mükemmel :)) Yaz gelsin artık.

Bunlarla birlikte şu doğallık konusunda diğer arkadaşlara bende katılıyorum. Kompozisyona ait form ilişkisi ve renk bütünlüğü göz alıcı. Aynı malzemeden yapılmış püskül fikride alkışlanmaya değer...