Sayfalar

12 Kasım 2009 Perşembe

Pasaj Satışlarım :)


       Öncelikle fotoğrafların kalitesizliği için özür dilerim. Yarın sabah kargolayacağım. Fotoğraf çekmeye fırsatım olmaz,  gece çekim yapınca  da böyle oluyor.


       Pasaj'da bu hafta 3. satışımı yaptım. İkisi blogger iki ayrı arkadaşa gitti. Daha doğrusu biri gitti. Diğeri de yarın yola çıkacak. Tombul mavi kuşum ve kuşlu siyah boyunluğum satıldı. Bugün de başka bir Pasaj kullanıcısı tarafından kelebekli yüzüğüm satın alındı. Müşterim kelebeğe gülen bir ağız ilave etmemi istedi. Neden daha önce bunu ben düşünmemişim onu da bilmem. Sonuçta dükkandan kalan alışkanlık, tüm siparişleri mümkünse elimdeki örneği göndermek yerine yeniden yaparım. Kuşlu boyunlukta bu geçerli değil, çünkü o kumaş tekti. İki yüzüğü de yeniden yaptım.


       Gülen yüz isteyen müşterimin yüzünü biraz daha gülümsetebilmek için keçeden gülen bir yüz yaptım. Sonrasında bu broş çıktı ortaya. Paketimi bu şekilde hazırladım, yarın yola çıkacak.

       Yaptıklarımı satmaya çok alışık olmama rağmen Pasaj'dan kısa zamanda böyle güzel sonuç almak çok hoşuma gitti. Darısı tüm el emeğini satan arkadaşlarımın başına...Ayrıca bugün akşam üstü bir iş teklifi aldım. Haftanın 4 ya da 5 günü için. Eşim gelince onunla da konuşup, şartları düşünüp karar vereceğim. İçim kımıl kımıl oldu :) Olumlu cevap vermesem bile bu teklif hoşuma gitti.

       Bu arada kendime birkaç kışlık aksesuar diktim. Paylaşacaklarım çok birikti, fotoğrafımı ve nazımı çekecek birini bulursam yakında paylaşırım.

17 yorum:

Unknown dedi ki...

yine çok güzel ürünler çıkmış ortaya. Bunları yaparken üzerindeki gerilimden de kurtulduğunu umuyor, bol ve bereketli satışlar diliyorum. Yaptığın kışlıklarıda merak ediyorum.

mineal dedi ki...

Bol satışlı hayırlı işler diliyorum.Ciddi iş teklifi insanı onurlandırıyor.Sen akıllı,uğurlu ve üretken kadınsın.Elinin değdiği yer cennet oluyor bereket oluyor.İnsanın bunu görmemesiiçin ya haset ya kör olması gerek. Rabbim gönlüne göre versin

Nedret dedi ki...

Gördün mü bak? Canın sıkkınken birden kıpır kıpır oldu.Hayat böyle kızım.Rahat ol, gevşe, herşey olacağına varıyor.
Ben de dün gece keçe çiçek yapmakla ilgili teklif aldım.Ama o öldüm fiyatı verdi, ben fiyatımdan tâviz vermedim.Yattı.Yatsııın.Hiç derdim değil.
Aklına sevdiklerinle ilgili endişe verici şeyler geldiğinde kendine baskı yap,''iyi düşünürsem iyi, kötü düşünürsem kötü olur'' diye onlarla ilgili güzel, iç acıcı şeyleri düşünmeye çalış.Üzülecek şey öyle çok ki hayatta, gördün yukarıda anlatılanları.Biz burada iki evlâttan uzak kafayı yemeden nasıl yaşıyoruz sanıyorsun.Kızları Ali'ye vere vere:))
Hâlimize bin şükür.

sesiber dedi ki...

Dalicim evet sıkıntımı gideriyor bunlarla uğraşmak. Bu akşam da çok güzel şeyler yaptım. Kendi yaptıklarımı da megalomanca bir beğeniyorum ki, çocuğum gibi...Kuzguna yavrusu şahin görünür misali :)))

Minecim çok sağol. Utandım biraz :))
Bu teklifi yıllar önce de almıştım ama dükkanla birlikte yürütemem, hobim fobim olmasın demiştim, şimdi şimdi daha olumlu bakıyorum.

Nedret abla iyiyim şimdi. Manitam da geldi :))Ciciler de getirmiş bize. Almancı çikolatası da yedik eee daha ne olsun:))

Yok vallahi kıymet bilmeyene gideceğine yatsın yaptıkların.

Zaten genelde hep olumlu düşünürüm ama kötü birşey hissedince kamuya açıklayınca olmaz inancındayım. Genelde evham yapmadığım, rahat davrandığım şeylerin de ardı felaket oluyor. Sezgilerim tersine çalışıyor. Deprem de de öyle oldu. Kuşadası'ndaydık. Orada da sallantı oldu. Herkes telaşlandı ben çok rahattım ve öğrendik ki asrın depremi olmuş. Yakınlarımızdan haber almamız akşamı buldu, eve dönüşümüz de öyle. Yolda dokuz doğurduk. Her olayda böyle oluyor, denedim. Şimdi de evhamlandım ama birşey olmadı. Çok şükür Yarabbim.

Unknown dedi ki...

bol satışlar hayırlı işler ,

Adsız dedi ki...

kuşlu boyunluğu ben kaptım :) bayıldım ama çok şık...kızımla ortak kullanıcaz artık fırsat verirse o da çok beğendi...eline sağlık canım... satış falan bahane maksat paylaşmak, değer vermek değil mi zaten..

lolipu dedi ki...

daha bol bol satışlara inşallah. darısı başıma :))

Haydins dedi ki...

Hadi bakalım hayırlı olsun yeni iş teklifin :) bol bol çok daha bol satışlar :)

sesiber dedi ki...

Dikiş Dersi çok teşekkür ederim.

Eylülcüm gerçekten öyle, en güzeli değer bulmak.

Lolipucum darısı başına tüm kalbimle...

Haydins az önce sorguladım, postacı dağıtıma çıkmış, her an kapın çalınabilir:))
Çok teşekkür ederim. Gerçekten ayağınız uğurlu geldi az önce Etsy'den 2 satış daha yaptım. Yuppiii...

sibel dedi ki...

Çok çok bereketli satışlar.İşte hayat böyle bir şey aklına hiç gelmeyen başına geliyor,iyi veya kötü,herşeyi oluruna bırak.Korkunun ecele faydası yok .HEP İYİLİKLER OLUR İNŞALLAH HAYATINDA

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Bol satışlar sesicim:)

Ayca Karaoglan dedi ki...

Ben demiştim sanaaaa :D Senin yaptıkların inanılmaz güzel şeyler ve deli gibi satacaksım. Sattıkça da yenilerini üretecek ve kafanı dağıtacaksın :)

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Tebrik ederim canım. Zaten belliydi böyle olacağı. Çok zevli çalışmalar çünkü. Devamını dilerim...

Stil Direktoru dedi ki...

Tebrikler ablam geldim sonunda mucx

alonenes dedi ki...

ablacım çok sevindim senin adına.hayırlı uğurlu bol satışların olsun inşallah.

krizantem dedi ki...

Çokcukların hastalığı ile uğraşırken ne olduğunu kaçırmışım, bunlara yorum yazmadan da, önceki yazılarına geçmek istemedim. Birazdan okuycam. Ço güzel şeyler bunlar sesicim. Bol kazançlar diliyorum. Kazancını mutluluk içinde harcamanı diliyorum.

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Tebrikler canım.Satışların bol bereketli olur inşallah.
Sevgiler...