Sayfalar

19 Kasım 2009 Perşembe

Krem Triko Yaka Kolye-2


Bu da diğer kolyenin serisinin devamı. İkisini de aynı anda yaptım. Bunu daha çok sevdim.

Devamı için başlığa tıklayın



       Dantel anglez, önceki postumda yayınladığım aksesuarın ipinden örgü çiçek, aynı kumaştan gonca gül, cam inci, arpa inci boncuk ve çeşitli boncuklarla süsledim. Kenarlara organze lastikli fırfır geçirdim.


       Bunda hiç metal yok. Benim gibi nikel allerjisi olanlar rahatlıkla kullanabilir. Boyun kısmına da ipek-keten kurdela geçirdim. Bağlanarak kullanılıyor.
kledim

        Pasaj'a ekledim. Kalan kumaşlarla bileklik,broş ve yüzük yaptım. Kolyeleri satın alanlara yanında hediye olarak onlardan vereceğim.

10 yorum:

sibel dedi ki...

bence bayağı değişik bir çalışma olmuş

Nedret dedi ki...

İyiymiş bu triko kumaşlar Sesiber.Renklerinden devam etmelisin.Yeni bir takı stili oldu bunlar.Ben hiç bir yerde görmedim.Ellerine sağlık.

Cocukla Cocuk dedi ki...

Çok şık ellerine sağlık

icimdeki yolculuk dedi ki...

değişik olmuş.sevgili sesiber bi konuda yardım isteyebilirmiyim?? fimo hamurlarını neyin üzerinde kurutmalı?

sesiber dedi ki...

Çok teşekkür ederim yorumlarınıza.
Fundacım vernikleme aşamasında soruyorsan, strafor tabaklara kürdan, çöp şiş vs... takıp boncuk türü şeyleri onda kurutuyorum. Yoğurt kovası kapaklarında da diğer objeleri. Yine de öyle yerleştir ki, çok az kısmı zeminle temas etsin.

icimdeki yolculuk dedi ki...

sevgili sesiber; fimo hamuru aldım ama yapım aşaması konusunda hiç bir fikrim yok. hadi yuvarlayıp renkleri karıştırayım ama nasıl fırınlıcamki dedim fırın tepsisinemi koysam diye düşündüm:))
boş durmayı sevmiyorum çokda yapmak istiyorum aklıma geldi senin çalışmaların.cevapladığın için çokk teşekkür ederim.umarım yapabilirim..

Nedret dedi ki...

Bugün Migros'ta renk renk triko kumaşlardan battaniyeler gördüm.Hemen sen geldin aklıma:))

sesiber dedi ki...

çok teşekkür ederim yorumlarınıza.
Nedret abla her rengi vardı zaten. Polo'nun ev tekstili kumaşlarını satan birinden aldım. Hatta bir de kalın triko aldım, kaban dikeceğim kendime.
Fakat bunlarla battaniye falan olmaz. Mesela bir kazak türü bluz diksen içine birşey giymek gerekir. Tül gibi ince. Ben 4 kat kullandım.

Adsız dedi ki...

hangisi daha güzl bilemedim ikisi de birbirinden güzel triko kolyelerinin tatlım eline sağlık

Stil Direktoru dedi ki...

Eline sağlık ablacım umarım seninki de hemen satılır sevgiler :)