Sayfalar

18 Kasım 2009 Çarşamba

Ben Ne Yaptım Böyleeee...


       Geçen günlerden birgün elime bu ipi ve 5 numara şişleri aldım. Biraz ilmek attım. Biraz ördüm. Yanımdakiler ne örüyorsun", dediler. Bilmiyorum, dedim. Bilmediğime inanmadılar ama banane...



Devamı için başlığa tıklayın.


       Eve geldim, biraz daha ördüm, sıkıldım, kestim. Akşam oldu, yemek yedik.O akşam şömineyi yakmıştık. Romantik olalım, dedik. Ben de çatıya çıkıp eşimi yalnız bırakmayayım, dedim. Dedim ama ellerim kaşındı. Birşeyler yapmam gerek, öyle durağan tv. izlemek sıkıyor beni. Sonra tığı elime aldım. Zincir çektim. Sonra biraz daha, biraz da buraya... derken offf sıkıldım. Son en uzun 5-6 sıra  zincirden oluşan bölümü  oflaya puflaya bitirdim.



       Zincirleri biraraya topladım. Kalan iple püskül yaptım, halkalar ördüm. Püskül ve halkaları gördüğünüz şekilde taktım.

       Farklı şekilde kullanabilecek bir aksesuar çıktı ortaya. Aslında kol altından geçirip falan da güzel oluyor ama bugün fotoğraf çekme kotamı doldurdum.




       Bir tane daha yap deseler, mümkün değil aynısını yapamam. O kadar doğaçlama oldu yani...

26 yorum:

Nedret dedi ki...

Sen her akşam böyle çalış.İlham senin bu anlarını bekliyormuş bak:)))Çok çok güzel olmuş.Eline sağlık.

Nedret dedi ki...

Yine peşine düştüm geliyorum.Etsy'ye üye oldum.Sipping e geldim takıldım.Ptt kargonun yurtdışı fiyatlarına baktım.Bir de senin Etsy'ni inceledim.Meselâ 14 dolarlık yüzükten kazancın ne olacak.Kargoyu kurtaracak mı?.Etsy hep satıcı öder şeklinde mi çalışıyor? Kestane kebap...

sesiber dedi ki...

Çok teşekkür ederim Nedret abla. Süper gaz veriyorsun.

Ptt kargo yurtdışına 7,5 lira civarında alıyor. Ağırlığa göre değişir sanırım yine sormak lazım. Bir hafta-10 güne Amerikadan bana geldi. Bneimkini Cuma günü kargoladım Avustralya' ya. Bakalım ne zaman gidecek. Paket üzerine irice "express" notu düşmek iyiymiş. Yarınkileri öyle göndereceğim, bakalım farkedecek mi.
Şimdi 14 doların 3,5 doları kargoya, 1,5 dolar kadarı da etys'e gidince bana 9 dolar kalıyor. Beni kurtarıyor sonuçta. Bak o yüzüklerden bir haftada 5 tane sattım.

Etsy'nin satıcı öder gibi bir kuralı yok. Ben kampanya olsun diye free shipping yaptım. Sonuçta pttden gönderim yapınca her halukarda parayı sen ödeyip sonra pttye gidip geri alıyorsun. uğraşacağıma baştan ben öderim diye düşündüm.

Takıldığın her konuda sorabilirsin. Ben çok faydalandım arkadaşlardan, bend e yardım etmek isterim. Veeee muhakkak İsotLadies'e üye ol. Ben çok faydaısnı gördüm.

Adsız dedi ki...

Waww çok güzel yaratıcılık diye buna derim işte:))

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Harika olmuş!

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Süpersin ya çok hoş olmuş papatyam sen böyle örmeye devam et:))harikasın.

Rumeysa dedi ki...

Güzel de olmuş ama..;)

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Çok sevdim bunu. Çok şık olmuş. Aslında kolay görünüyor niye sıkıldın ki bu kadar. Nedret Abla doğru demiş. Bak Kasım bitiyor ya başında ilham perileri dolaşmaya başlamış. İyi geceler canım.

Cocukla Cocuk dedi ki...

çok yaratıcısın Sesibercim, acaba t-shirtten mi yapmış diye dusunmustum yazını okumadan evvel, farklı malzemeler de kullanılabilir mesela zincir gibi, yaa hakkaten çok farklı şekillerde farklı kıyafetlerle kullanılabilen cok hoş bir şey olmuş, tuttum ben bunu:)

Nilgün Komar dedi ki...

harikaa...
süper bir tasarım...
sıradışı modellere bayılırım..
eline ve ilhamına sağlık...

Ayca Karaoglan dedi ki...

hehehee ellerin kaşınır zaten senin, bi otur romantik romantik ne olur :)) walla yine yaratıcılık işte. ne olduğunu bilmeden örmek de böyle bir şey olsa gerek :) değişik, tarz bi şi olmuş sesicim, öpüyorum koccaman :)

Malla dedi ki...

İlham ve tasarım bu süper olmuş.Eline sağlık Sesi:))

leyya dedi ki...

sesicim başlığı görünce gidiyim bi faydam dokunur,belki elbirliğiyle bi isim buluruz filan dedim ama ben de çıkamadım işin içinden:)yalnız öyle böyle değil enfes bişey olmuş valla.bu kadar çok fonksiyonlu bişeyi derya baykal bile üretemedi.seninkisi resmen rekor denemesi sayılır:))ellerine ve aklına sağlık arkadaşım

Adsız dedi ki...

ilham perilerin süper iş çıkarmıs ellerine sağlık harika olmus :)

sesiber dedi ki...

Sizi seviyorum kızlaarrr, harika duygular bu yaşattıklarınız. Çok teşekkür ediyorum.

herşeyden azıcık dedi ki...

Kasım ayı sıkıyor sıkıyor dedin bak neler yaptırıyor sana çokta güzel olmuş senin mankende kullandığın gibi kullanılırsa gayet şık gözüküyor ellerine sağlık.

YETENEK-SİZİN dedi ki...

doğaçlama olduğuna inanamadım çünkü bu harika bir tasarım. ellerine sağlık..

Suzy dedi ki...

Olmuş da ne kelime süper olmuş. Harikasın...

Ada Deniz dedi ki...

çok şık olmuş. renk renk yapılıp kullanılabilir fikrine sağlık

Nuray dedi ki...

Aklına, eline sağlık...
Gerçekten çok hoş olmuş.

Butikpartim dedi ki...

Eline sağlık,çok değişik bir çalışma olmuş

Birileri anlatsın dedi ki...

Ay ben bunu çok sevdim, emeklerine sağlık canım çok güzel olmuş. Bu tarz zincirli örgü kolyeler sanırım beni daha çok cezbediyor.

craftylara dedi ki...

gerçekten harika olmuş. çok farklı ve yaratıcı bir çalışma. hep böyle yaratıcı olşabilmeyi istemişimdir ama nerdeeee :(

nalan dedi ki...

aaaa on marifetten gelince okuyabildim yazını.normalde 3 saniyeden sonra kapanıyordu.burdan da neduka geçeyim bakalım.kapanmadan okuyabilecek miyim.
çok değişik olmuş.
ben ce de ellerin sık sık kaşınsın.şömineyi de sıkça yak.

Gokce dedi ki...

süper olmuş gerçekten harika, bu arada etsy de hayırlı olsun, ben de biraz birikim yapabilsem girmeyi istiyorum, tekrar ellerinize sağlık, ya hakikaten süper bu ne desem bilemedim...

Adsız dedi ki...

merhbabalar çok güzel olmuş ben de yapmak istiyorum ama ip nasıl bir ip yün değil galiba markasını yazarsanız sevinirim
gerçekten harika ellerinize sağlık