Sayfalar

29 Eylül 2009 Salı

Cappy Kızı ve Lemoneros...

       Geçtiğimiz Perşembe günü bir kargo paketi aldım. Ondan önce cep telefonuma kargo şirketinden tarafıma kargo gönderisi bilgileri olan bir sms aldım. Yanlışlık vardır ya da katalog-broşür vs... dir dedim. Küçük bir kutu geldi.

       Paramarka' dan geliyormuş. Cappy'nin yeni kampanyasıyla ilgili bir aktivite varmış. Sanırım 1.5-2 aydır olan bir aktiviteymiş. Neden bugüne kadar beklemişler onu da anlamadım. Neyse paketi açtım, bir şişe Cappy Limonata, 3 renk Playdough oyun hamuru, bir de gerçek limon çıktı. Limonata içmek için, limon "gerçek limon tadı" manasında, eh bu oyun hamurları da ne, Ada' ya veririm derken, içinden çıkan broşürü okuyayım, dedim. Okuyunca bir mutlu oldum ki anlatamam. Limona hamurlarla veye istediğimiz başka malzemelerle bir karakter tasarlamamız isteniyordu. Tasarladığımız karakter fotolarını siteye yükleyip, yarışmaya katılacaktık.



Dağcı Cappy
      Ödül ne falan diye bile bakmadım inanın. Tam benlik, dedim. Dedim ama düne kadar elime almaya fırsatım olmadı. Sonra internetten takip ettiğim kadarıyla ödülün Nintendo Wii olduğunu öğrendim. Ben çok ilgilenmedim de oğlum pek bir sevindi. O günden beri bana fikirler buluyor, malzeme temini için kendini yırtıyor. :) Dün de okuldan gelip "ne yaptın bakalım, şunu da yap, bunu da", dedi. "Evde limon bitti", dedim.

       Başka zaman ekmek almaya oflaya puflaya giden "sevgili oğlum" gönüllü limon almaya gitmek istedi. :) Neyse ben dün karakterlerimi yaptım. Siteye yükledim. Az önce onay geldi.

       Çalışmama bir göz atıp oy vermeye değer görürseniz oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. Sıkılmayacağınıza garanti veririm. Video şeklinde yükledim. Fona da Fool's Garden'ın çok sevdiğim parçası, konsepte de pek uygun Lemon Tree' yi koydum.

İzlemek ve oylamak için link burada. Üye olmadan videoyu göremiyorsunuz.


       Siteye üye olmak çok kolay ve zahmetsiz. Üstelik hepinizin faydalanabileceği, çok aktif bir site. Oylama ve yorumlardan da puan kazanabiliyorsunuz. Daha sonra bu puanlar paraya çevrilebiliyor.

Cappy Kızı





Lemoneros


 
 

Bebekleri ve ortamı gerçek limondan, tel, polimer kil, oyun hamuru, boncuk, keçe vs. malzemelerden yaptım. Şezlong mukavvadan. Şemsiye çanta sapı, konserve kapağı ve püskülden. Cappy Kızı'nın saçları da püskülden.

20 yorum:

herşeyden azıcık dedi ki...

Allahım yarabbim sen kazanmazsan eğer o siteyi heclemek lazım nasıl güzeller ellerine sağlık:))

Kaymaklı Kadayıf dedi ki...

Pes diyorum vallahi!Yaratıcılığın ötesinde bir de ince işçilik.Akşam evden girip oy vereyim bari,ellerinize sağlık.Sevgiler

lolipu dedi ki...

Yapılan diğer işlere bakıyorum da ne yaratıcılık, ne işçilik var. senin ki aralarında hemen fark ediliyor. ellerine sağlık çok güzel olmuş. Özellikle Lemoneros çok başarılı. Bol şans diliyorum. Hemen puanımı veriyorum

nrhnmrl dedi ki...

tekrar başarılar canım

cansudere dedi ki...

bunlar çok şekerler yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Syhn dedi ki...

harika ötesi, inanamıyorum çok şekerler!
normalde üşenirim ama kayıtsız kalamam üye olup oy vereceğim.
bu arada yazını okurken bu yaz boyu cappynin limonatasını merak ettiğimi ama hiç içmediğimi fark ettim:))
inşallah sen kazanırsın!

GeCe dedi ki...

ay çok şekerler ya firmalr işi öğrendi halktan cevherler cıkacağını biliyorlar

icimdeki yolculuk dedi ki...

bunlar çok güzel olmuş diğerlerinede baktım lemoneros en güzelleriydi bana göre oyumda onundur

Saniye's handcraft dedi ki...

tasarım harika çok iyi iş çıkarmışsın bol şans

Unknown dedi ki...

çok yaratıcı
gerçektende çok güzel işler çıkartmışsınız ellerinize sağlık

krizantem dedi ki...

Çok yaratıcı ve sevimli buldum. İnşallah sen kazanırsın, oyumuzuda gönderdik:))

Aicha! dedi ki...

ay süpermiş ya :) ben bayıldım doğrusu..harikasın! :)

ps: sütlaç çeşitlemelerin süper bence ya..yeni yeni fikirler hortladı beynimde :))

embir dedi ki...

Sesim bunlar süper olmuş, evet insanın limonata içesi geliyor. Ama şişeleri mayonezi çağrıştırıyor. Cık o olmamış işte. Onlara yazarsan söylede şişe rengini değiştirsinler canım ya. Sana başarılar diliyor ve kocaman öpüyorum.

sesiber dedi ki...

Oylarınız, güzle yorumlarınız ve güzel desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hepinize sevgiler, gününüz aydın olsun.

Cocukla Cocuk dedi ki...

biz tersten gidiyoruz sesi cim oy verip geldik. nasılbu kampanyaya ulaştığını da merak etmiştik doğrusu. inşallah nintendo wii oğluşun olur. çok çok başarılar canım

benden, bizden... dedi ki...

3üde birbirinden güzel ama benim favorim lemoneros çok süppper olmuş ellerinize sağlık...

Nedret dedi ki...

Ah be kuzum ben bir tek üstteki resme bakmışım meğer.Onu da Cappy'nin reklâmı sandım iyi mi?Dalgınmışım demek ki biraz.Bak buraya yazıyorum.Sen bu yarışmayı kazanırsın,ayrıca da onlardan reklâm logosu teklifi bile alırsın.
O derece yâni.

Nedret dedi ki...

Ben oyumu veriyorum habire ama oradaki oy sayısı değişmiyor hep ayni???Üye oldum tabii ki.

Nedret dedi ki...

Hele şükür becerdim.

sesiber dedi ki...

çok teşekkür ederim. oylama kısmını saçma yapmışlar, ilk görünen yerden değil, alttaki yorum yazma bölümünün yanından oylanıyor.