Sayfalar

30 Mayıs 2009 Cumartesi

Keçe Sigaralığım- 3

İlk ve ikinci keçe sigaralıklardan sonra bu da üçüncüsü.
Bu akşam yemeğe misafirim geliyor. Dün gece karar verdim davete. Misafirlerim Ankara'dan geldiler. Şu an annemlerdeler. Akşam misafir geliyor motivasyonuyla çatıyı toplamaya çıktım. Her gelen benim yaptıklarımı görmek için mutlaka oraya bir bakıyor. Rezil olmayayım, dedim. Nereden başlasam bilemedim. Yeni keçelerim de bir çekici ki, şeytan diyor, hep orada otur, yeme,içme keçe yap. Annemi aramak için masama oturdum. Konuşurken bir elimle de masadaki keçe parçalrını mıncıklıyorum. Anne çaktırmadan cevap ver, Şehnaz teyzem sigara içiyor mu, dedim. Bu aralar herkes sigarayı bırakıyor ya, o bakımdan. Oooo tabii, dedi annem sevinçle.
Niye sevindin o kadar, dedim. Yani yalnız değilim, dedi. Annem yalnız kalmayı hiç sevmiyor. Bu aralar. Özellikle de çay, kahve, sigara arkadaşı çok sevdiği birşey. Neyse uzatmayayım. Yarın akşam bana buyrun, deyip kapattım telefonu. Ondan sonra başladım bu sigaralığı yapmaya. Bu aralar siyaha takıkım ya... Bitirdim, son kalan enerjim sandığım enerjimle çatıyı toparladım. Gündüz fırsatım olmaz, akşama da sahibine vereceğim için geceden fotoğrafları çektim. Aşağıya azıcık nete girip dinleneyip, diyerek indim. Mutfağa bir girdim. Aman Allahım. Çerkes tavuğu için haşlayıp soğumasını beklediğim tavuklar ve robotta çektiğim cevizli sızbal harcı beni bekliyor. Unutmuşum onları :( Neyse bir hamle çerkes tavuğumu da yaptım. Bizimkilerin yiyip içip dağıttıkları salonu da topladım. Biraz nette gezinip, yine yorgun ama yine mutlu yattım :)
Herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum :)

9 yorum:

ebrulikedi dedi ki...

yine döktürmişsünüz.çok güzel olmuş.

Unknown dedi ki...

GERÇEKTEN ÇOK ŞIK ÇOK ÇEKİCİ.ELLERİNE SAĞLIK.

_irm_ dedi ki...

tatlı yorgunluklar .))
çok güzel olmuş sigaralık ayrıcaa..

harosa dedi ki...

iyi akşamlar canım çok güzel olmuş ellerine sağlık sana kolay gelsin

ella dedi ki...

çok güzel olmuş canım, eline sağlık, bayıldım renklerine :) keçeyle yapılan şeyleri çok seviyorum :)

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Harika görünüyor!
Her zamanki gibi Bayıdım.
Ama inşallah teyzen sigarayı bırakır.Telefon kılıfı felan yapar senin hediyeni.İyi dileğin için teşekkürler.
Bende sana hayırlı pazarlar diliyorum.
Sevgiler

Ayca Karaoglan dedi ki...

E Şehnaz teyze güle güle kullansın artık ne diyelim :) Eline sağlık, iki arada bir derede neler yapmışsın yine maşallah maşallah 41 kere :) öpüyorum, iyi geceler.

Adsız dedi ki...

ben Çerkez tavuğunu duyunca olaydan çıktım daha da geri dönemem hele ortasında erimiş tereyağ ve peynir oyy ya Anne hemen annemi aramalıyım.KONDOR

cansudere dedi ki...

cok şık olmuş sevgiler...