Sayfalar

22 Mayıs 2009 Cuma

Ben Geldim :)

Bugün yeni adsl hattım açıldı. Nakil yaptırmaktansa yeni hat almak daha hesaplı ve pratik bilesiniz. Ayın 3 ünde başvurmuştum ama işlerim yoğun nasılsa giremem diye aktivasyonu bugün yaptırdım. Ben imzayı atıp eve dönene kadar hattım açılmıştı. Ptt ve Telekom ikilisi ve tabii ki de Koç Neti bu hızdan dolayı kutlarım. PTT zaten kargo olayında aylar önce gözüme girmişti. Kargo şirketleri sinek avlayacak bu gidişle.
Elim Sende ellerim tıkır tıkır elime ulaşıyor. Yarın bu civardaki kızlarla buluşup el takası yapacağız. Sakarya'da ikamet edip yarın 13.45 de Ada Center' daki Kahve Dünyası' na yolu düşen ya da düşürmek isteyen olursa bekleriz efendim :) Sitede kıştan beri yaptıklarımı görmeyen komşularım keçe çalışmalarımı, kapı süslerimi görüp bayıldılar. Bu yaz boş boş durmayalım, bize de öğret, dediler. Hobi günleri yapacağız bahçede. Yağmur olmasa dün, bugün çalışacaktık. Haftaya kaldı artık. Malzemeleri hazır, sevinçle bekliyorlar. Önce ahşap boyama yapacağız, sonra kapı numaraları yaptırmayı düşünüyorum. Ben kendime geçen yıl polimer kilden yapmıştım. Onlara da keçeden yaptırabilirim. Şimdilik bu kadar, yarın buluşma var, gidip yüzümü dinlendireyim biraz :)

13 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Tekrar hoşgeldin canım seninle muhabbet çok keyifliydi. Derle topla evini görüşüzür. Bu yazıdaki görsellere de bayıldım bahar dalı gibi.sevgiler.

LEMAN dedi ki...

hoşgeldin canım ptt kargo işini bitirmiştir arkadasım şirketlere insaffff demek lazım adsl heryerde aynı degil büyük şehirlerde iyi ama diğer illerde maalesef memnun degılım ben onuda hallederler inşallah hem hız yavaş hem kesinti çok oluyor neyseeee güzel paylaşımlarını beklıyorum yine hadi iyi geceler şimdilik

Unknown dedi ki...

ada centermi:(((((
bende gelmek istiyomama
keşke karasudayken olsa bu organizasyon :)
afiyet şeker olsun sizlere klaylklarda diliyorum ayrıca şimden sonra yağmurda pek yağmaz heralde bahçede o güzelim şahaserleri ortaya çıkartırsınız bizde hayran hayran bakarız size artık

harosa dedi ki...

hoşgeldin canım güzel bir hafta sonu geçirmeni dilerim sevgiler

Nur dedi ki...

keşke geçen hafta olsaydı bu buluşma adapazarında evimdeydim ama şimdi 450 km uzaktayım :(
Size iyi eğlenceler..

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Hoşgeldiiiiiiin!

zehra dedi ki...

yenıden hosgeldınız ;:)

ebrulikedi dedi ki...

hoşgeldin.yazındaki çiçeklere renklere bayıldım.hobi günleri faaliyetine bayıldım.biz de bir ara arkadaşlarla yapıyorduk.

Malla dedi ki...

hoşgeldin Sesi bitir artık işlerini yavu...

Yelda dedi ki...

.hoşgeldin canım
ne hoş fikir valla afferim şu hanımlara valal şimdi gözümde canlandı konuşmalarla, gülüşmelerle ne hoş şeyler çıkacak ortaya merak ediyorum
Site etkinliklerinide yayınlarsan sevinirim canım
Sevgiler

Ayca Karaoglan dedi ki...

hoşgeldiiinnn :) bayıldım walla komşu etkinliğine :) ne güzel paylaşımlar, el emekleri çıkacaktır ortaya :)

Stil Direktoru dedi ki...

sesiber ya deme :( valla şekerim ben bilmem ki belki PINK biliyordur ama gitmeden tekrar yolum düşerse verdiğin cafe adlarına bakacağım söz. Kimbilir belki bulurum da senin için fotolarını da çeker atarım sana :)seki günleri yad edersin cicim. İyi pazarlar.

nrhnmrl dedi ki...

hoş geldin sesicim hanımlar yaşadı şanslılar valla kıymetini bilsinler sevgiler