Sayfalar

17 Mart 2009 Salı

Türk Usulü Cicitürk :))

10 yıllık digitürk abonesiyiz, yani ilk başladığı günden beri... Geçen yıldan beri yazlık-kışlık olmak üzere, altışar aylık dönemlerde iki ayrı ev kullanma durumunda olunca diğer eve uydu bağlattık. İlk önceleri hiç sevmedim, kumandası bile tuhaf geldi. Doğru dürüst bir kanal yok, digitürkteki belgesel kanalları yok, yok vs... Sonrasında hani şu uydular yenilendi, ayarlar tekrar yapıldı falan. Biraz daha ısındık kendisine. Bu arada diğer eve geçerken digitürkü arayıp sadece anten taktırarak, aynı decoderı evden eve taşıyabilir miyiz ya da 6 ay dondurabilir miyiz, diye sorduk. Olmazmış. Biz de digitürkü kapattırmadık, kullanmadığımız 6 ayı da tıkır tıkır ödedik. Yaklaşık 2-3 aydır yayın kalitesinde düşüş var. Rüzgarda, karda, yağmurda normal tel antenler gibi kanallar gidiyor, bazen bir hafta gelmiyor, vs... Sonuçta memnun kalmayıp kapatmak istedik. Benim üzerime 3 ayrı aboneliğim var. İki ana hat, birisi oda aboneliği. Üçünü de kapattırmak istediğimi belirten bir mail attım. İki gün sonra telefonla geri dönüp, sebep sorup, teyit etmemi istediler, ettim. Pazar günü arayıp, indirim yapacaklarını söylediler. Kesin kararlı olduğumuzu söyledik. Yarım saat sonra tekrar aradılar, teklifi yinelediler. Biz de kapatma isteğimizi yineledik. Daha önce de aynı şeyleri kardeşim, eşimin kardeşi ve teyzemler de yaşamıştı. Onlar şimdi indirimli izliyorlar, teyzemler lig tv.yi bedava izliyor... Kapatmak istiyoruz deyince yarı yarıya indirim yapıyorlar. Anahat 15, oda 5 lira olacak şekilde. Şimdi benim merak ettiğim bu indirim sizi kurtarıyorsa neden bunca insanı bu kadar zaman yoldunuz ve yolmaya devam ediyorsunuz? Aklınızda olsun kapattırmak istemiyorsanız da, kapatacağım diye arayın, indirimi kazanın, diyorum. Digitürk biz Türkler' e özel pazarlık sistemiyle çalışıyor, bilginize...

6 yorum:

GeCe dedi ki...

oh oh bulmuşlar kandırmayı ne iyi, siz dondurmak isteyince yapmıyorlar sonra da böyle sinir oldum

Girls On Blog dedi ki...

Inanmiyorum ya:)))
cok benzeri biseyi biz gecen hafta yasadik.Yari fiyatina izlioruz simdi ...cok komik kocaman kurulusta Turk usulu indirim işleri:)) Ama dedigin dogu madem para kazaniyosunuz bunca zaman niye kazıkladınız bizi!!

Cocukla Cocuk dedi ki...

Sesi'cim, bu digiturk alem yine de dikkatli olun derim. bizim başımızdan geçeni anlatayım. yaklaşı 3 sene önce aynı şekilde ayrılmak isteyince bize de indirim yapıldı. Sonra yıl içinde otomatik ödemede olan bir hatadan dolayı bir ayı gecikmeli ve faizli olarak ödedik. Sonra bize indirimli anlaşmayı bozdunuz diyerek geriye dönük ayları da normal fiayttn faturalayıp hesap gönderdiler. Epey bir mücadele ettik ama sonuç alamadık keyfimiz de kaçmıştı ödeyip paşa paşa ayrıldık. Bir daha digitürk mü asla

ella dedi ki...

Bunu bende duymuştum. İndirim yapıyorlarmış gerçekten. Yayın kalitesinin bozulmasına bende katılıyorum yağmur ve kar yağdığında görüntü hemen bozuluyor nedense.

Malla dedi ki...

Nasıl yani ben ayda 45lira veriyorum: Bunda mı indirim yapıyolar? Bu arada yazlığın nerde Kerpe deme bana:))

Adsız dedi ki...

Canım ben bu olayı şöyle çözdüm.Biliyorsun bende göçebeyim:).Evlerden birini enalt üyeliğe düşürdüm.yani 9.9 tl burdaki ev istediğim abone ve kızımın odası ek hat.Aboneliği düşük olan eve giderken tam abone kartımı alıp gidiyorum decodere takıyorum mis gibi.Pazarlık işine bende katılıyorum kaçtane arkadaşım yaşadı.Bu evin ücretini peşin yatırarak indirim almıştık bundan dolayı bozamıyorum.ama seneye yapacağım:))