Sayfalar

5 Mart 2009 Perşembe

Takılarınızı Asmak İçin Şirin Ötesi Tasarımlar...

Bu güzelim takı standları hem çok kullanışlı hem de çok şık. Bazı modeller iğnelik olarak ta kullanılabilir. Keçeden yapılabileceği gibi eski kazaklardan da yapılıp, içinizden geldiği gibi süsleyebilirsiniz. Polardan da yapılabilir. Küpe için değil belki ama yüzük ve kolyeler için yapılabilir. Küpe aparatı polara zor batar tahmin ediyorum, kat yerlerine denk getirilmek kaydıyla olabilir belki. Ben yapılacaklar listeme ekledim. Ömrüm yerecek mi o listeyi tamamlamaya bilemiyorum. Bu kadar da maymun iştahlı olmaz ki insan. Fakat inanın yaptıklarımın çoğunu sevdiklerime hediye ediyorum ve onların severek kullandığını görmek çok güzel bir duygu. Geçen kardeşim takılarım sayende çok birikti, askılığa sığmaz oldu, ne yapmak lazım diye sormuştu. Bunlardan ona yapabilirim.
Bu güzelliklerin adresi http://www.naive.biz
Bu da çok çok orjinal bir yüzüklük olmuş.

5 yorum:

embir dedi ki...

Bunlar harikalar, hepsine bayıldım

beyaz mendil dedi ki...

Bunlara bayıldım,hepsi çok güzeller.Sevgiler

Cocukla Cocuk dedi ki...

hepsi birbirinden guzel kadın seklineki takılıklardan gına gelmişken boyle hoş ve farklı bir secenek görmek iyi oldu...yapabilir miyim acaba yapsam

Pelin Aksesuar dedi ki...

hepsi çok güzel ve kullanışlı. ben özellikle 3.resimde pofuduk olanı beğendim :) bana da lazım küpeler birbirine girmeye başladı.. :)

Begonvilli Ev dedi ki...

Harika şeyler. Ellerine sağlık. Sevgiler, selamlar.