Sayfalar

24 Mart 2009 Salı

Bunlar Olmadan Asla- Mim

Malla'cım mimlemiş beni. Olmazsa olmaz 9 şey... konusunda. Aslında çok genel bir konu. Nerede olacak bu 9 şey? Ben ev içinde olanları yazdım. Dışarı çıkarken değişir. Dokuza indirgemek çok zor oldu ama bazılarını öne alacağım. 1. Tüm kozmetik çantam (şampuan,duş jeli,cilt temizleyicilerim, nemlendiricilerim, deodorant, parfüm,diş fırçam en önemlileri) ve temiz el-ayak-banyo havluları. Bunları tek tek ayırırsam 99 olur:) 2. Eşofmanlarım ve terliklerim. Terliksiz yere basamam. 3. Laptopum, fotoğraf makinam ve usb kablom. 4. Çay, kahve, kafein içeren birşeyler, maden suyu ve atıştırmalıklar veee çikolata. 5. Her an aklıma gelenleri çizmek, yazmak için kağıt-kalem. 6. Hobi malzeme kutularım. (Odam demiyorum neyse ki) 7. Vermidon, apranax gibi ağrı kesiciler ve termoforum (Çok sık başım, karnım ağrır) 8. Temiz yedek çamaşırlar, günlük ped. 9. Saçı hemencecik topuz yapan şıkıdım tokalar. Evde rahatça yayılmanın dokuz temel vazgeçilmezi benim için bunlar... Ben de İnci ve Tasarım Mekanını mimliyorum. (Hep unuturum bu mimleme işini, yine sonradan ekledim)

5 yorum:

Malla dedi ki...

Sibelcim Hakikaten ayırım yapmak çok zor oluyor.Teşekkürler. Bazı kadınlar valizini alıp gider diye duyarız ya galiba biz onlardan değilz, evi götürmek lazım o da zor iş:)))

Adsız dedi ki...

Cute work. Very creative! Thanks!

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Sibel,

İlk defa mimleniyorum :)En kısa sürede yazacağım. İlk olunca heyecanlandım şimdi :))

Sevgiler.

Unknown dedi ki...

kadınların ihtiyaçlarını düşünürsek makul sayılır...

Begonvilli Ev dedi ki...

Bence de abartı yok. Benzer liste hemen hemen her bakımlı kadın için geçerli. Benim bir de kitaplar giriyor listeye. Anlık okunacak kitaplar( şiir ya da deneme), her gün mutlaka okunacak roman ya da araştırma türü kitaplar vs.Bir de sokak hayvanları için mutlaka biraz kuru mama. Beterin beteri varmış değil mi?:)