Sayfalar

20 Ocak 2012 Cuma

Yeni!!! Kağıt Kurabiye Adamlar, Kalpler, Damask Desenler...

    Keçe kesmek beni kesmedi, kağıt kesimine de başladım. O kadar çok işi bir arada yapmaktan nefret ediyorum,. İyi ki de ediyorum... O kadar saçma sapan malzemeler aldım ki bu ara, hala onlarla ne yapacağımı bilmiyorum. Ömrüm yeterse birgün sıraları gelecektir mutlaka...
Kağıt kesimine hep mesafeli bakıyordum. Aslında fren sıkıyordum, buna da bulaşma elindekilere yoğunlaş, telkinleir veriyordum kendime. Birgün kendimi kırtasiyede karton seçerken buldum. Kendime geldiğimde yağmurda ıslanmasın diye kat kat sarılmış, poşetlenmiş renk renk kartonlarla eve dönüyordum. Hatta evden çıkarken şemsiye almayı unuttuğum ve ıslanmayı da umursamadığım için dert etmediğim halde, sırf kartonlarım ıslanmasın diye hemen yan taraftaki dükkandan bir şemsiye bile aldım. Bu ilk seferden sonra renk çeşitliliğimi artırmak amacıyla ikinci bir kırtasiye ziyareti yaptım. Nereye kadar gider bilmiyorum.
 
       İlk kağıt satışımı Etsy'den yaptım bile... Zaten şu an sadece Etsy'e satışa koydum. Biraz daha çeşit yapınca Emek Sensin'e de koyacağım. Parti süsleri ve garlandlar hazırladım. Fotoğraflamak çok zahmetli. Hava kapalı ve mecburen ev içinde çekim yapmalıyım.
       İlk garlandımı yaptığım gece duruşunu merak ettiğim için oğlumun odasındaki boş duvara kağıt bantla astım. Tam yatağının yanındaki duvardı ve oldukça sağlam yapıştı. Gündüz fotoğraflarım, diyerek duvardan çıkarmadım. Sabah uyandırmak için odasına girdiğimde yatakta benim çiçekli garlandla sarmaş-dolaş olduklarını gördüm. Neyse umduğum kadar çok zarar gelmemişti. Birkaç parçayı koparmakla sorun çözüldü. 
 
 
            Tüm bu yerleşimleri keçeyle de yapabilirsiniz. Keçe kesimler Emek Sensin Sesishapes dükkanımda satışta...
 Hemen hemen aynı desenlerle farklı motifler...
 
       Kağıt kesimleri şimdilik sadece Etsy'de satışta. Sevgililer Günü'ne yetişmesi için oraya öncelik verdim. Önümüzdeki günlerde Emek Sensin'e de yükleyeceğim. O zamana kadar almak isterseniz sesiber@gmail.com dan iletişime geçebilirsiniz.
Fotoğraf çekimlerini yapar yapmaz, bir sonraki yazımda rengarenk cupcake süsleri, garlandlar ve parti süsleri geliyor.

6 yorum:

hobivakti dedi ki...

Ne güzel görünüyorlar. :)

Ellerine sağlık, bol satışlar dilerim. :)

yadigar olam dedi ki...

Cok guzeller.Digerlerini de merakla bekliyorum :))

Unknown dedi ki...

Sizin desenlerinize motiflerinize bayılıyorum. Ben de kestiriyorum fakat sizinkilerin tarzı, renkleri apayrı. Elinize sağlık.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

harika desenler var renkler zaten muhteşem. sağlıkla ,kolay gelsin canım

Nedret dedi ki...

Böyle oynayıp, kombinasyonlar yapmak ne güzel ve zevkli:))

dikiş-terapi dedi ki...

Güzelim sayfalarınızı kirleten o postu yayından kaldırmanız çok iyi olmuş. Taklitçilerin ne işi var sayfalarınızda zaten. Ohh mis gibi oldu siteniz. Sevgiler.