Sayfalar

28 Aralık 2011 Çarşamba

Yılın Bol Koşuşturmalı Son Günlerinden Bildiriyorum!

    Son iki haftadır zamanla yarışıyorum ama koşuşturmak bana her zaman olduğu gibi bu ara da yarıyor. İyiyim, mutluyum, daha ne olsun. Ocak ayına o kadar çok iş erteledim ki, Ocak ta bundan daha sıkı geçeceğe benziyor ama yaparım ben, hallederim (buraya yazdım ya, iş bitmiştir) 
Bu üçlü kalpleri tamamen doğaçlama, içimden geldiği gibi yaptım. Bu ara kumaş kalplere takmış durumdayım. Normalde kalp formunu bir de yıldız formunu hiç sevmem. Bunları pek sevdim. Devamı gelebilir...
Duvardaki kuşlu çerçeveden bahsedeyim biraz...

       Yıllardır güzel ve hikayesi olan takı tasarımlarıyla tanıdığımız Müge (Arıkan), dal değiştirdi. Bir süre sessizliğin ardından çok zarif ahşap boyama çalışmalarıyla karşımıza çıkıp şaşırttı bizi.Yaptığı çalışmaları yeni açtığı Facebook sayfasına yüklediğinde bu çerçevenin içinde deniz feneri olan versiyonunu görmüştüm. Çerçevenin içinde bir kuş hayal ettim. Müge de sağolsun bu hayalimi gerçekleştirdi. İlk siparişini bana yaptı, bu benim için çok özel bir çalışma... Az ve öz aksesuar kullandığım salonumdaki güzel parçalardan biri oldu. Birkaç özel insana, özel siparişlerim daha var. Onlar da elime geçtikçe ve yerini buldukça paylaşacağım.
       Bugün sonu itibarıyla yılbaşı öncesi siparişlerimi bitirmiş ve kargoya teslim etmiş bulunuyorum. Nasıl kafam rahatladı anlatamam.

10 yorum:

Müge Arıkan dedi ki...

Sen süper bir kadınsın, bunu kaç kez duymuşsundur kimbilir ama daha duymaya devam edeceğinden hiç şüphem yok. Sana tanım koyamıyorum, 'tam'lık denen şeye bütün hücreleri inanmış biri olan naçizane ben, seni gördükçe 'tam'lığı biraz daha anlıyorum.
Güzel yazın için teşekkür ediyorum ve biraz detay vermek istiyorum; unutma kardeşim, fikir senin, uygulama benim; hatta uygulamanın bile bir kısmı senin, seni bir kez daha tebrik ediyorum, çok çok yakışmış kanatsız kuşun gönderme dantel kanadı için. Eğer yakınımda olsa idin herhalde güzel tasarım fikirleri paylaşırdık seninle.
Zerafetin için de tekrar teşekkür ediyorum, melekler seninle olsun...

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Ben kalpleri her zaman sevmişimdir. Sen yapınca da, daha bir sevdim bak şimdi:) Bence de yap, daha çok yap...
Müge'cim de bir geldi, pir geldi. Takı yapmayı bırakmasını istemedim ama ahşaba da zarafetini yansıttığını görünce, hiç şaşırmadım.
Kuşlu panonu güle güle kullan canım.
İkiniz de çok özelsiniz...

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

Sibelcim gerçekten çok güzel sade ve şık olmuş duvarında nefis duruyor.

kalpler çok sevimli sevmem demişsin ama onlar öyle demiyor:))

KelebekGibi dedi ki...

Allah kolayliklar versin sayfada öyle güzel el emekleri varki, hepsi cicili bicili ve rengarenkler :)
Bu kalpciklere benzer cok kez gördümde birkezde kendim denemedim henüz, denemek istediklerim icinde...
Elinize saglik.
Sevgiler

Ayşecik dedi ki...

Yaptıklarınız çok güzel.Elinize sağlık.Bloğunuza girdiğimde çıkmak istemiyorum inanın.

Cicideko dedi ki...

Sibel Abla; çok güzel olmuş, bayıldım.:) Şimdiden yeni yılını kutlarım.Sevgiler Derya

yadigar olam dedi ki...

kalpler de çerçeve de harika :)

Nazan dedi ki...

Kalpleri seviyorum ben ama sade olanlarını, sizinki gibi.Kuşlu çerçevede öyle hem sade hem şık..Yeni yıl size yeni güzellikler ve mutluluklar getirsin Sesi.İyi yıllar, sevgilerimle..

Öblem dedi ki...

Şimdiden mutlu yıllar diliyorum.. Güzel işler peşinde keyifle koşturmacalar olsun... Yarın yazamam sanırım.. Sevgiler...

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Mutlu yıllar:)