Sayfalar

1 Temmuz 2011 Cuma

English Home Takı Askıları

        Dün yazdığım posttaki çift kuşlu ferforje askıyla birlikte bu iki takı askılığını da English Home'dan aldım. Beğenen varsa bitmeden yetişsin. Manken formuna nerede görsem bayılırım, mağazadakilerin hepsini almamak için zor tuttum kendimi.
        Boyutları piyasadaki birçok takı askılığının aksine çok daha kullanışlı ve çok fazla parça alıyor. Manken formundakinin küpe asacak delikleri mevcut ama ben küpe ve yüzük asmak için  kız formunda olanı kullanmayı uygun buldum.
Aldığım üçlünün kuşlu olan diğer parçası. (dünkü yazımdan) Konsolun üzerine asıp uzun kolyelerimi asmak için aldım ama henüz duvarı delmeye vakit olmadı.

4 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

çok hoşlar önceki gün bir takı vitrininde gördüm senin yarım bir manken vardıya onun minyatürü roma kadını tarzıgiydirilmiş başı yoktu oda takı içinmiş. çok ilginç tasarımlar çıkıyor bu konuda.

sağlıkla kullan canım

Unknown dedi ki...

aldıklarının hepsi birbirinden güzel güzel günlerde kullannın:)

c87 dedi ki...

ben kaç aylardır, kaç yıllardır bu mankeni arıyorum. yurtdışından tanıdıklar yollayalım dediler kargo çook fazla. sen kaça aldın bu mankeni bu englishhomen unda online satışı yokki alayım. ama almak için istanbul'a kadar gidebilirim.artık son çare bu balkon demiri yapan ustalara yaptırıcaktım bunu. çok süper bi dekor çok farklı zevkinden dolayıtebrik ederim:). neyse sen fiyatını yazarsan çok memnun olurum. cevabını görmek için sık kullananlara ekliyorum bloğu .( birde ben bunların tam manken boyunu istiyorum yani 1,60 cm civarlarında öyle bişey varmı?)

sesiber dedi ki...

c87, 16.90 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Ahh o gerçek manken boyutundakilerden bende çok istiyorum ama bulamadım buralarda.