Sayfalar

17 Kasım 2010 Çarşamba

Sevgili Günlük- Mutlu Bayramlar

        Hava güzel, herşey güzel, bayram güzel geçiyor. Tıpkı kışlık eve taşındığımız gün kapıdaki kargo paketinden çıkan Markafoni siparişimdeki Twigy terlikler kadar neşeli... Bildiğimiz Crocs modelinin baskı yapılmış ve içi astarlanmış hali. Çok hafif, sıcacık, yumuşacık. Bizim ev çok sıcak olduğu için sabah kalkınca ilk bir saat kadar giyip sonra parmak arası terliklerime dönüyorum ama üşüyen ayaklar için ideal. 
 Kampanyayı kaçıranlar için Pabbuc'da satılıyor. Başka renkleri de mevcut.


       Bugün annemlere gidiyorum, tüm kuzenlerim orada olacak. Bayramların en çok topluca yenilen neşeli yemekler ve el ayak çekilip, pijamalar giyilip, abur cbur eşliğinde laflayıp, sabahlama kısmını seviyorum :)
       Allah herkesin kurbanlarını kabul etsin. Gerçi herkesinkini eder mi bilmem. Bugün hiç tv izlemedim ama izleyenler klasik, utanç verici kurban görüntülerinden bahsediyorlardı. Biz küçük bir ilçede yaşıyoruz ve kendimi bildim bileli çevremizde kan, pislik görmeden yapıldı bu önemli görev... Ne çevre kirletildi, ne hayvanlara eziyet edildi. Buralarda yıllardır çok modern, temiz kesimhanelerde, hem İslami hem de insani (aslında ikisi de aynı)  kurallara uygun kesim yapılıyor. Bu yıl da bir damla kan görmeden teslim aldık etlerimizi.
HERKESE MUTLU BAYRAMLAR....

12 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

sağlıkla giy canım çok şirin.
mutlu bayramlar

mehtap kuzucu dedi ki...

ne güzel bayramda tüm ailenin birarada olması,hepinize mutlu ve sağlıklı bayramlar,sevgiler...

dshandmade dedi ki...

İyi bayramlar Sesi'cim. Sağlıkla, mutlulukla...

Haydi mutfağa dedi ki...

bayramınız mübarek olsun, Allah tekrarını görmeyi nasip etsin
hayırlı bayramlar

Elifinelizi dedi ki...

İyi bayramlar diliyorum.
Sevgiler:)

leyya dedi ki...

allammm bu terlikler tek başına bile saf neşe kaynagı.bi de bayram krem dö la krem oldu:))hayırlı bayramlar sesicim,çok öpüyorum.divitin olayı noldu?

Deli Anne dedi ki...

mutlu bayramlar :)

ebrulikedi dedi ki...

iyi bayramlar.Allah tekrarını nasip etsin.
terliklerin çok ciciymiş.güle güle giy:)

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Canım terliklerin çok cici iyi günlerde kullan.Sıcacık.Tv seyretmediysen hiç tavsiye etmem.Her zamanki gibi can sıkıcı.Nice sağlıklı,mutlu bayramlara.Allah kabul etsin kurbanınızı.
Sevgiler:)

nalan dedi ki...

Büyük şehirlerde her zaman bu tip görüntüler oluşuyor galiba.Kocam geçen kurban gittiği resmi kurban yerinden el-aman diyerek sinir içinde dönmüştü.
İnsanları bu kutsal görevden soğutmak için birebir görüntüler.Bağış yoluyla kurbanını kestirmeye verenler için de anlatılanlar...
İnsanlar nerdeyse bu yüzden vazgeçecek kurban kesmekten.
Bayramın kutlu olsun sesiciğim

Hilal dedi ki...

güzel terlikler. bayramların en güzel yanlarından biri de sevdiklerinle sabahlamak öyle değil mi:) sevgiyle kal...

LiliMini dedi ki...

Çok tatlıymış, gülerek ısın :D