Sayfalar

9 Kasım 2010 Salı

Sevgili Günlük- Birkaç Günlük Rapor

       Kışlık evi geçen hafta temizlettim. Burayı yavaş yavaş topluyorum. Ayakkabı kutularından bir dağ öbür eve gitmek üzere misafir yatak odasında yer kaplıyor. Yatakların üzeri oraya gidecek giysilerle dolu. (Nedense çoğu da bana ait) Malzemelerimin birçoğunu götürdüm. Sadece bu haftaki siparişlerim için gerekli olanları bıraktım. Az önce son siparişimi de tamamlayıp, paketledim. Gitmeye hazırız. Eşim yarın sabah İtalya'ya gidiyor. O dönünce gitmeye karar verdim. Yoksa altından kalkamayacağım.
       Cumartesi günü Bostancı Gösteri Merkezi'nde, Candan Erçetin konserindeydik. Açıkçası bu kadar eğleneceğimi sanmıyordum. Sahnesi çok iyiydi. Hasta olmasına rağmen sesi pürüzsüz ve hatasızdı. Bir ara playback yaptığından bile şüphelendim ne yalan söyleyeyim. Konuşurken çatallı, kısık çıkan o ses, şarkı söylerken nasıl da güzelleşiyordu.
       Konserden önce havanın güzel oluşundan faydalanıp biraz yürüdük...
    
       Üzerimdeki saks mavi tuniği geçen hafta aniden aklıma gelip, 1 saat içinde diktim. Bir ara detaylı fotoğraflarım. Çok pratik kesimli ve az dikişli bir model. Dikmekten çok püskül kesmekle uğraştım diyebilirim.

      Ne zamandan beri bu kadar çok bağıra bağıra şarkı söylememiştim, sesim kısıldı. Grubumuz zaten çok uyumlu ve eğlenceli, yolculuğumuz da çok güzel geçti.


       Şimdiye kadar yediğim en berbat balığı pişiren restaurant. Balıklar neredeyse doğal renkleri ve yumuşaklıklarındaydı. Sushi yedik sayılır. Bostancı sahilinde buraya yolunuz düşerse bu yazdıklarımı dikkate alın ve burada balık yemeyin.
       Pazar günü Naz'ımın 2. doğum günüydü. Naz daha çok ve sadece balonlar, mumlar ve maytaplarla ilgilendiği için olayın tadını Ada çıkardı. Bütün hediyeleri o açtı. Teşekkürlerini sundu :) Zaten biz de dahil herkes ikisine de ayrı ayrı hediye almıştı. Aksi takdirde çok kıskanıyor.

7 yorum:

Mutluanne dedi ki...

Naz ın yeni yaşı kutlu olsun,sağlıklı, hayırlı mutlu bir ömür sürsün inşallah.Ne güzel eğlenceli günler geçirmişsiniz.En kötü gününüz böyle olsun.Sevgiler

leyya dedi ki...

oh oh yarasın efeem:))kiiiim ben mi kıskanmışım.hiçde bilem:)))

hobizublog dedi ki...

Candan Erçetine bayılırım oh ne güzel yapmışsınız...

Unknown dedi ki...

en çok sevdiğim sanatçılardandır bayılırım şarkılarına
çok eğlenceli geçmesinede sevindim o minik bıcırlarıda öpüyorum yeni yaşında sağlıkla huzurla girmesi dileğiyle

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Çok keyifli bir gece geçirmişsiniz.Her anını keyifli yaşamanı dilerim.Tuniğin çok güzel olmuş.Tarzında pek hoş.
Sevgiler:)

LiliMini dedi ki...

Oy oy ne güzel eğlenmişsiniz, imrendim valla. Candan'ı çok severim, ama bu aralar şarkılarını dinlerken, söz aralarında nefes alışı takılıyor kulağıma, canavar hırıltısı gibi, huylandım yeminle.Dinleyemiyorum algım oraya kayıyor :))
Naz'ın da doğum gününü kutlarım, nice senelere.

Deli Anne dedi ki...

Önce Naz'a nice güzel, sağlıklı, huzurlu yaşlar dilerim.. sonra seni gene tebrik ederim.. 1 satte tunik dik, harikasın.. bir de candan erçetin, ben de çok severim..