Sayfalar

12 Kasım 2010 Cuma

Ne Giydim :) - Fosi'nin Hayalleri

       İlk tanışmamız 10 Marifet üzerindendi yanlış hatırlamıyorsam. Facebookta düzenlediğim tanıtım etkinliğinin de katılımcısı oldu.2 oğlu olan genç anne Ayşegül blogunda anneliği, çocukları ve yaptıklarını çok güzel bir anlatım tarzıyla paylaşıyor. Şiir gibi, akıcı, duru anlatımı sıcacık sarıveriyor insanı.
Geçtiğimiz günlerde Facebook etkinliğimizde Fosi'nin Hayalleri'nin tanıtımı vardı. Hepimiz onun esprili, temiz işçilikli ve özgün tasarımlarını zevkle tanıttık. Ayşegül sağolsun, teşekkür hediyesi olarak bir hediye vermek istemiş. Bana bu güzeller güzeli önlüğü yolladı. Çarşamba günü pazar dönüşü kapıda buldum paketi. Elimdekileri fırlatıp açtım paketi. O çok güzel paketin içinden çıkanlar... Sol köşedeki ilk gofret anında yenildi. Dolaşmaktan düşen kan şekeri ımmmghh sesleriyle yerine yerleştirildi. Fotoğraftakinin içi boş :)
       Önlük taş gibi denilen cinsten, evladiyelik. Yıllarca kullanabileceğimi düşünüyorum. Çift taraflı tasarlanmış. Desenli tarafındaki aplikeler keçeyle ve harika bir işçilikle yapılmış. O bulutlara uçan kız ben oluyorum :) Çünkü çok mutlu oldum. Ellerine sağlık Ayşegülcüm.
Siz de Fosi'nin Hayalleri'nden bir parça edinmek isterseniz  dükkanına uğrayın.

6 yorum:

Ada Deniz dedi ki...

çok güzel bir önlük. güle güle kullan

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

harika bir armağan sağlıkla kullan canım aplikesi çok şeker.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Ne güzel birdavranış, ne güzelbir hediye. Güle güle kullan Sibel'cim.

fiamma dedi ki...

iyui günlerde kullan sesiciğim, çift taraflı olması ne kadar hoş...

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Çok güzel bir hediye.İyi günlerde kullan.Sevenlerin bol olsun.
Hayırlı bayramlar.
Sevgiler:)

Fosi dedi ki...

Sibel ablacım,çok teşekkür ederim,mutluluğun mutluluğuma mutluluk kattı :)