Sayfalar

15 Ekim 2010 Cuma

Facebook Üzerinden El Yapımı Ürün ve Malzeme Satışı Yapanlar İçin Tanıtım Etkinliği

       Facebook sayfamı iş amaçlı kullanmaya başladığımdan beri artan müşteri potansiyelime dayanarak düşündüm bu etkinliği. Kendi çapımda ürünlerini ve ürün sunumlarını çok beğendiğim arkadaşlarımı, dayanışma amaçlı kişisel sayfamda sık sık paylaşıyorum. Çok ilgim olmasına rağmen ben bile, henüz hiç tanımadığım, bilmediğim çok güzel... tasarımları olan kişilerin, sayfaların varlığından yine Facebook paylaşımları sayesinde haberdar oluyorum. Bunu daha geniş kapsamlı yaparsak tanıtımımız artar diye düşünerek bu etkinliğe karar verdim.

        Liste hazırladıktan sonra, tanıtım sırasını çekilecek kurayla seçeceğimiz katılımcıyı, dönüşümlü olarak, ortak vereceğimiz kararla hergün ya da bir hafta içine yayarak, Facebook kişisel sayfalarımızda tanıtacağız. Birçoğumuz sadece arkadaşlarımız için şu anda da zaten yapıyoruz bunu. Daha sistemli bir halde yapacağız hepsi bu...

        Katılım koşulları arasında, -LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN!!!- ürünlerin bu kadar sayfada tanıtılmaya değecek düzgün işçiliği olması, tasarımların özgün olması, fotoğrafların aydınlık, net ve sunumun çok güzel olması, en az 10 ayrı ürün fotoğrafı olması, ürünlerin toplu halde görülebileceği, tanıtılabilecek en az bir blog, site, sayfa (facebook,pasaj vs...) bir platforma sahip olunması ve kurulacak sisteme disiplinli bir şekilde uyulması kuralı var. Aklıma gelen başka detaylar olursa tekrar yazarım. Lütfen bu özelliklere sahip olmayan arkadaşlar katılımda bulunmasın. Sen geç,sen kal gibi bir ayırım yapma zorluğuna girmek istemiyorum

       Kendi sayfası, yeteneği vs... olmayan arkadaşlar gönüllü olarak tanıtıma destek vermek amaçlı katılabilirler. 
Etkinlik sayfası
Katılım isteklerinizi buraya değil, etkinlik sayfasına yazabilirsiniz. 

8 yorum:

Nimo dedi ki...

BU HARİKA BİRŞEY :) YİNE İNCE DÜŞÜNMÜŞSÜN ABLACIM...BÜYÜK YÜREĞİNLE ETKİNLİĞİNE KATILMAK İSTİYORUM ELBET, FAKAT HAFTAYA HARİKA GÖSELLERİM YENİ KOLLEKSİYONUM HAZIR OLACAK...ONLARLA KATILIRSAM SANA DAHA LAYIK OLURUM :))))

sesiber dedi ki...

Zaten toplanmamız bir haftayı bulur Nimocum :)

sibel dedi ki...

ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE TEBRİKLER. BENDE KATILIRIM.SEVGİLER

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Sibel'cim çok güzel bir düşünce ve seni tebrik ederim. Kolaylıklar dilerim canım. Benim işlerim hep daldan dala olduğundan kendimi bu grubun içinde göremiyorum ama tanıtım amaçlı destek olmaya hazırım canım.
Sevgiler.

Stil Direktoru dedi ki...

O gün dönemedim sana sultan öpüyorum not aldım bakıp yazarım sana mucx

Unknown dedi ki...

çok güzel bir düşünce ve harika bir etkinlik fikrine sağlık

nazo dedi ki...

Ben de katılabilir miyim? ;)

http://craftsbynazo.blogspot.com/
http://craftsbynazo.pasaj.com/

Sevgiler..

nazo dedi ki...

Yok sayabiliriz yorumumu :) Hem geç kalmışım, hem buraya yazdım katılım isteğimi yanlışlıkla. Neyse artık..