Sayfalar

10 Ekim 2010 Pazar

Çiçekli Elbise Giymiş Kuşlarım

       Bu ara peşpeşe, bol miktarda, çeşit çeşit kuş görebilirsiniz blogumda. Aynı şeyi yapmaktan sıkıldıkça oynuyorum kuşlarla. Bunlar da öyle çıktı ortaya. Hediye ve sipariş olarak oldukça dolu bir hafta beni bekliyor. Geçen hafta biraz hastaydım, elim kolum kalkmadı. Hava kapalıyken tasarım yapamıyorum ben. O nedenle sadece  kuşları hazırladım. Bu hafta yerlerine yerleştireceğim. Kimi yurt içi, kimi yurt dışı birçok seyahatleri var kuşlarımın. Onları yola hazırlamam gerek.

       Güneş bugün güzel yüzünü gösterdi. Kahvaltı sonrası evden çıktık, güzel bir gün geçirdik. Enerji depoladık, güneşle canlandık. Kuzey ülkelerinde, güneş görmemekten dolayı  intihar vakaları çokmuş ya; ben de oralarda yaşasam bir ay sonra ya deliririm ya da hayatıma son veririm herhalde. Ne kötü bir haftaydı Allahım. Tamam kış geliyor ama arada bir de olsa güneşi eksik etme göğümüzden, penceremizden...

Herkese bol güneşli, cıvıl cıvıl, güzel bir hafta diliyorum...

8 yorum:

Nedret dedi ki...

Çok güzel, çok çok güzel Sesiber'ciğim. İyice şirinleştiler.

Unknown dedi ki...

bunları görünce yüzüm güldü sesiber ,renkler çok hoş dedigin gibi bu havada içim açıldı bunları görünce

Meryemce dedi ki...

bu kuşlar çok ama çok şirin olmuşlar. ellerinize emeğinize sağlık.

Ada Deniz dedi ki...

çok ama çok güzeller

Nazan dedi ki...

Hava kapalıyken bende kendimi daha mutsuz hissediyorum..Renklerle oynamak ruhuma iyi geliyor...Sizin kuşlarınıza bakınca da öyle...Bu süslü halleride çok şirin olmuş , ellerinize sağlık...

hobivakti dedi ki...

Ben senin bu renk renk, cıvıl cıvıl kuşlarına bayılıyorum. :)

Hani kalıp istemiştimya senden, bilgisayarında kalıbı varsa göndermeni istemiştim. Demekki bilgisayarında yok. Yinede teşekkür ederim :)

Bunları ince keçe ilemi yapıyorsun?

Kalın keçede renk seçeneği çok ama incelerde fazla renk bulamadım ben.

sesiber dedi ki...

Çok teşekkür ederim arkadaşlar :)
Hobivakti fotoğraftakiler ince keçe, bazı modellerde kalın da kullanıyorum. Aslında incelerde renk ve ton seçeneği çok neden bulamadın ki:( Dediğim gibi kalıpları kendim hazırladığım için bilgisayarımda yok. Tamamen özgün çalışıyorum ve özellikle buna çok önem veriyorum. Kışlık eve geçince, (tarayıcımız orada) taratıp yollarım kalıbını ya da büyük boyutta bir fotoğraf yollayayım, ondan çıktı alabilirsin.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Yağmur sonrası güneş... Bunların üzerine de gökkuşağının ışığı vurmuş...