Sayfalar

10 Haziran 2010 Perşembe

Esse Alışverişim

       Esse Mağazalarından İstanbul'a gittikçe alışveriş yaparım. En son Bursa' dan birşeyler almıştım. Esse'nin online satışı başladığından beri, gözüme kestirdiklerim vardı. Geçen hafta sipariş verdim. Cumartesi günü kargom geldi. Birkaç parça üründen biri yanlış gönderilmiş. Bambu bulaşıklık yerine, çelik bulaşıklık yollamışlar. Off, peşine düşmek gerekecek, diye düşündüm, keyfim kaçtı açıkçası. Hafta sonu olduğu için müşteri hizmetlerine telefonla ulaşamadım. Mail attım. Pazartesi tekrar aradım. Telefona çıkan bey, mağazayla görüşüp bana döneceğini söyledi. Aradığımda sabahtı. İkindiye doğru arayıp, yanlış gelen ürünü karşı ödemeli göndermemi söylediler. Salı günü kargoladım. Bugün Perşembe ve asıl istediğim ürün bu sabah elime geçti. Açıkçası böyle hızlı bir işleyiş beklemiyordum. Çok memnun kaldım. İlk alışverişim yanlış gelince, bu online ilk ve son Esse alışverişim, demiştim ama bu sabah itibarıyla öyle düşünmüyorum. Teşekkürler ESSE...

7 yorum:

fiamma dedi ki...

cok muzursun coookk:)gule gule kullan cicilerini.. ayy cok sey aklımda,özellikle saklama kapları, kendimi tutuyorum almamak icin.. zwilling bıcak setlerini gordun mu?
ne ucuk fiatları var oyle:( ayy pazardan aldığım katil bıcaklar her işimi görüyor sağolsunlar...

Nilgün Komar dedi ki...

güle güle kullan şekerimm

Ayca Karaoglan dedi ki...

Canım benim güle güle kullan yenilerini :) Benim de gözüme takılan bir kaç şey var. Madem online satışa başlamışlar, göz atacağım :)

Yalnız anlattığın kadarıyla adamların müşteri memnuniyeti servisi inanılmaz iyi çalışıyor. Valla helal olsun...

Neşetuana dedi ki...

online satışa başladıklarını bilmiyorum, gidip bakayım bir, teşekkür ederim:)

Cocukla Cocuk dedi ki...

eesenin online satışı olduğunu bilmiordum çok sevindim..anlaşılan rahatlıkla alışveriş yapılabilecek bir anlayışları var...cicilerini güle güle kullan sibelcim

Stil Direktoru dedi ki...

Aşkım sorma ya kendileri süper adamlar firma sahiplerine bankadayken kredi verirdim ve paso girip girip bakıyorum bu iyi olmadı bizlere :)

Unknown dedi ki...

Esse online alışveriş olayını duydum. Güvenlimi diye kontrol ediyim dedim. Sizin gibi güzel yorum yazanları görünce bende sipariş verdim :) Esse mutfak eşyası çok kaliteli bence. Çok değişik esyalar var.