Sayfalar

4 Mayıs 2010 Salı

Etsy'de Satış Yapma Kılavuzu

       Hep maillerde, yorumlarda soruyorsunuz. Etsy'de nasıl satış yapabilirim? İpuçları neler? vs....
Eğer eşref anıma denk gelirse, satırlarca yazıyorum. Bazen de, vakit azlığından, canımın sıkkın oluşundan veya sorunun ve soranın ciddiyetine göre cevaplarımın uzunluğu ve samimiyeti değişiyor.
                                                              Müjdemi isterim: 
Konu hakkında kaliteli ve buram buram tecrübe kokan bir ağızdan yardım geliyor, Etsy girişimci adaylarına...
       Eski Isot Team'ın kurucusu Nilüfer, ISOT Team bloğunu bu faydalı ve hayırlı işe ev sahibi yaptı ve Etsy ile ilgili, altın değerinde bilgiler içeren postlar hazırlıyor ve sürekli güncelliyor. Ben de vakit buldukça ilgileneceğim. Takıldığınız konuları sorabileceksiniz. Tek ricam, sorularınız mantıklı olsun. Önce biraz kendiniz kurcalayın, gerçekten takıldığınız yerde sorun. Hiç bir şeye başlamadan, havada sorular soranlar var. Nereden başlayıp, nasıl anlatalım, siz de hak verirsiniz.
       Öncelikle ve mutlaka orta derecede İngilizceniz ya da bu konuda yardım alacağınız bir yakınınız olmalı.
Neyse geri kalanı blogda okursunuz...
Kolaylıklar diliyorum ve Etsy diliyle Enjoy! :)

3 yorum:

hobizublog dedi ki...

çok teşekürler sesibercim.

Nil dedi ki...

Sibel'cim cok tesekkurler. Dilimin dondugunce herseyi bastan anlatmaya calisacagim. Ama derler ya ingilizce ogrenemedim Turkceyi de unuttum, gercekten yazarken bazen cok zorlaniyorum. Sana hem bu fikri verdigin icin hemde sorularda yardimci olacagin icin cok tesekkur ederim. Simdiden cok guzel mesajlar almaya basladim daha sadece 2 gun yazmis olmama ragmen. Bakalim hayirlisi artik...

Sevgilerimle
Nilufer
www.nakpunar.blogspot.com
www.isotladies.blogspot.com

HÜRREM TAKI dedi ki...

hatırlaman ne hoş..annemin ipek fularlarını kesip kesip kolye yapardım o zaman.şimdi ortalık ipek yoluna döndü:)) senin metal alerjin yaramış keçelerine bayılıyorum.bu arada hatırlamadın beni diye üzülüyodum valla:)))