Sayfalar

1 Mart 2010 Pazartesi

Kedi,Köpek,Kuş Magnetler

        Dün akşam ilk defa Pazar gününe rağmen evi derli toplu tutabilmeyi başararak, ütülerimi vs. de bitirdim, bir de kek yaptım. Çay ve kek eşliğinde malzemelerimi oturma odasının bana ait köşesine yaydım. Bunlar çıktı ortaya. Kedi ve köpek sadece ikisi. Daha çoook şey yaptım. Parça parça paylaşacağım. Önce karada gezenlerden başlayayım. Köpekcik  Bıdık'tan esinlenme... Zaten ben başka türlü köpek yapmayı beceremiyorum. Elim hep bu cinse gidiyor :)

       Şimdi, elimden çıkarmadan kalıplarını çıkarmam lazım bu figürlerin. Ben tersim biraz. Önce kafadan keser, bir sonraki yapacağım diğerinin aynısı olsun diye ilk yaptığımın üzerinden kalıp çıkarırım.
       Hayatımda sanırım ilk kez kedi yaptım. Aşırı ve mıncıklayarak köpeksever biri olarak, kedileri sadece uzaktan severim. Yavru olanlarını kucağıma alırım sadece. Kediler bana soğuk geliyor. Köpeğin samimiyetini, saflığını göremiyorum kedilerde. Kediseverler kızmasın, alışmadığım için belki de... Severim ama uzaktan.  Hatta Cipsy ve Arap'ın annesi Ayça'cım hiç kızmasın. Bu güzel keçeler ondan çünkü. Siz de zengin renk çeşitleriyle bu keçelerden edinmek isterseniz, çok uygun fiyata Ayça'nın Pasajında satışta. İsterseniz parça, isterseniz metre işi alabiliyorsunuz üstelik.

       Aaaaa yazmayı unuttum; tüm bu şirinler buzdolabı magneti. Arkalarına mıknatıs yapıştırdım. Boyutları da öyle minicik değil. Yaklaşık 15- 20cm.den başlıyor. Aşağıdaki fotoğraftaki tatlı, üçlü  magnet, bugün kargoladığım kırmızı kaftanlı boyunlukla birlikte hediye olarak yeni evli sahibine uçtu bile :)

10 yorum:

Nigar Hikmet dedi ki...

Sibelcim buzdolabı magnetlerin çok sevimli çok cici olmuşlar ellerine sağlık.
İşlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum!!

Begonvilli Ev dedi ki...

Bunlar çok şirin olmuşlar.Ellerine sağlık. Bol kazançlar diliyorum canım.

GÖNÜL dedi ki...

çok şekerler ellerinize sağlık

Nilgün Komar dedi ki...

eline sağlık canım...

YETENEK-SİZİN dedi ki...

ellerine sağlık ablacım. hemen bu keçelerden sipariş veriyorum çok hoş renkleri var. umarım temizlik bezi formunda değildir.

sesiber dedi ki...

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınıza.
Küçükgüneşim, bunlar da ince keçeler. Fakat magnete de kalın olması gerekmiyor, bir de renkleri çok canlı.

Ayca Karaoglan dedi ki...

Sesi'cim nasıl bir cimcimesin sen :) Ellerine kollarına sağlık, senin elinin değdiği herşey güzel oluyor hep söylüyorum biliyorsun :) Cipsi ve Arap da sana teessüflerini gönderiyor :))))

sesiber dedi ki...

Ayçacıııım, sayende :)) Ya ne yapayım elimse değil, tırsıyorum biraz kedilerden.

nazo dedi ki...

Merhaba,
Magnetler çok şirin olmuş, çok beğendim. Uzunca bir süre önce ben de niyetlenmiştim ama magnet arayışım başarısızlıkla sonuçlandı. Nereden bulunur ki, online alabileceğim bir yer biliyor musun? Bir de bu magnetler ince değil mi? Yani makasla falan kesilebilen cinsten?
Ayça'nın keçelerinden ben de aldım ve çok memnun kaldım. Şimdi farklı renklerini bekliyorum ;)
Sevgiler..

sesiber dedi ki...

Nazo hoşgeldin.
Evet bu mıknatıslar ince. Kalınları bu tarz keçeye kalın gelir zaten. Böyle düzgün durmaz, potluk yapar. Sıvama mıknatıs denilen cinsten.
Ben de burada bulamadım. Bir arkdaşıma aldırdım. Online ben de çok aradım ama bulamadım malesef. Ayça'yla iletişim kur. Ankara'da bulup satışa koyar belki.
Sevgiler